Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Биљану, Јанета или Јанеа, Олимпа, Лидију, Ивана Илића, Радовановића, ЗвонкаМ, Моззарта, Александриду, Катарину Н, Магдалену, Нишизаву, Меденицу, Ташу , Катју, Мирођију, Мариа (где ли нестаде)

Неке људе бркам, морам признати, горе наведене не бркам и сигурно има још који су ми интересантни

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Биљану, Јанета или Јанеа, Олимпа, Лидију, Ивана Илића, Радовановића, ЗвонкаМ, Моззарта, Александриду, Катарину Н, Магдалену, Нишизаву, Меденицу, Ташу , Катју, Мирођију, Мариа (где ли нестаде)

Неке људе бркам, морам признати, горе наведене не бркам и сигурно има још који су ми интересантни

Хвала tamo neko

Јане је надимак од Јанко, тако да може Јанета или Јана (ређи облик,али ближи изворном облику Јан, Јоан, Јоханан)акценат као женско име у инфинитиву.

Анчи, Мартија, Диду (Александрида), Лидију, Моција, ТањуЕхПетрију, бата Огла, tamo neko, Игњатија, Аквилија, ЗвонкаМ, Меда, Нишизаву, Оби-вана, Aphex Twina и Лазара Нешића обавезно,Ведрана, Мариа Т. Небојшу Ј, целу атеистичку групу (Avokada i Protagorasa-Vasa, sqny, cloudkinga i drvce)

О.Ивана знам са скајпа, ал` уживо је уживо...

Ма сигуран сам да бих волео да упознам и све остале...Да, и оне старије са Верујем-а, Сир Оливера и Евгеника најпре..

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Занимљиво ... на овом форуму сам од почетка а ову тему први пут видим.

Волео бих да упознам све оне људе с којима се на форуму качим и неслажем. Што се тиче оних с којима се слажем мислим да се већ добро знамо.

Подели на овим сајтовима

Јане је надимак од Јанко, тако да може Јанета или Јана (ређи облик,али ближи изворном облику Јан, Јоан, Јоханан)акценат као женско име у инфинитиву.

0403_feelУ почетку сам мислила да си Џејн. 0403_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

0403_feelУ почетку сам мислила да си Џејн. 0403_feel

Уф, сам сам направио збрку помало намерно око имена латиничним писмом, али и првим (помало неозбиљним) постовима својевремено на форуму Верујем-што се пренело и овде кад сам дошао crvenilo

Може Џејн, ја кувати Тарзану и волети Тарзана. :)

И Жељка, наравно.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Volela bih da upoznam Lidiju, Dzesy, o. Ivana .........................

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Нисам никога уживо упознао а волео бих следеће драге особе: Биљану, Игњатија, Тамо Неког, Бојана Србина, Гандалфа, Јелину, о.Ивана, Сару :), Јелену Лелу, Мару, Петра М., Манолиса и волео бих још пријатељства да склопим и упознам још дивних људи који су на овомо фоуму... :)

bliss jeeee

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...