Jump to content

Ратко :(

Члан
  • Број садржаја

    4606
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    4

Последњи трофеј

Ратко :( је имао/ла садржај са највише реакција!

О Ратко :(

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ратко :('s Achievements

  1. Ратко :(

    Песма сумрака

    Песма је из филма - Пролеће, лето... али на 1:01 када пусти глас... страшно. Како је отпевано, немам речи. После до краја иде скоро само високо и гласно. Ау како је отпевано ово... људи Божији. мind blowing...
  2. Pre oko nedelju dana je prešišao Džastina Bibera - Biberčeta koji je do tada bio najposećeniji klip (nešto oko 810 miliona klikova). Ja mislim da će za manje od mesec dana biti milijarda.
  3. Ti sa BZV-a su ti neodređeni. Vole Artemija ali nisu zvanično artemijevci. A Budisavci su, čini mi se, metoh Pećke Patrijaršije, što bi trebalo da znači da su oni kod m. Amfilohija, ako se ne varam. Ali svejedno, da je Aleksej artemijevac prešao bi kod Artemija, ne bi kalkulisao. Jer ako kalkuliše onda nije artemijevac, jel tako?
  4. Da je o. Aleksej artemijevac ne bi i dalje bio kod v. Teodosija. Nisi ti to baš najbolje pohvatao, Muramasa.
  5. Ali šta znači loš brak? To svakako podrazumeva jednog lošeg čoveka, ili oboje da su loši, sebični. Ako su imalo nesebični oni će raditi na svojoj zajednici, neće je zapustiti. I najveća moguća ljubav će nestati ako je zapustiš. Mislim da se ljubav razvija, da treba da se razvija, da ide ka većem, a ne da je bila velika pa da se troškari.
  6. Pa, Željko, oni verovatno na svom kontinentu rešavaju sve manje vise na nivou nekakve diplomatije, jer su ionako, posredno ili neposredno, vlast. A na ostalim kontinentima delaju fašistički. Mislim, puca im boban za sve.
  7. [quote name=Ignjatije : ) )) ((' timestamp='1354056642' post='753755] Šta misliš ? Da to nije tačno, da je preterano, ili da je nešto dobro ? Да је претерано.
×
×
  • Креирај ново...