Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Nažalost neznam ljude. Znam samo o Ivana i njegovu Draganu.

Ali, ako Bog da, valjda ću i ja upoznati nekog lično jer mi se čini da su mi mnogi bliski iako ih neznam.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Пре тачно недељу дана Господ ме је удостојио да упознам и Антонету.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Lepo,Djomlice!I kakvi su utisci? 0405_feel

?? ???? ?? ????????. ???? ???? ????? ????? ?? ???????. ???? ??? ?? ????????, ? ???? ?? ???????? ?????????. ??? ??? ?? ????: ?? ????? ???? ?? ????! ??? ??? ?? ?????????? ?? ????, ??? ???? ????? ???????? ? ?????? ??????????. ????????? ? ???????? ???????????? ?????? - ?? ?? ??? ?????????.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Хидегкути Нандора, Оца Горана, Оца Ивана и оца агапија, алонку и тавиту.  :smiley:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Mislim, jednu malu Čarapanku...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ja bih volela da upoznam sve clanove foruma... za pocetak aktivnije clanove... mislim... ove koje sam do sad zapazila po postovima i sa kojima sam malo vise komunicirala..

A najpre bih volela da upoznam Tavitu... Mocarta, Zeljka, madzara, Tavitu... onda Nikolu, Tavitu, Lidiju... Tavitu...  uh, dug je spisak, mozda bolje da ne nabrajam... i Liona, of skroz!  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

P.S. E da... i Tavitu!

Подели на овим сајтовима

Ja bih volela da upoznam sve clanove foruma... za pocetak aktivnije clanove... mislim... ove koje sam do sad zapazila po postovima i sa kojima sam malo vise komunicirala..

A najpre bih volela da upoznam Tavitu... Mocarta, Zeljka, madzara, Tavitu... onda Nikolu, Tavitu, Lidiju... Tavitu...  uh, dug je spisak, mozda bolje da ne nabrajam... i Liona, of skroz!  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

P.S. E da... i Tavitu!

?? ?? ?????? ???????  0104_cheesy 0104_cheesy !! ?????? ??!!!!

? ??? ???? ????? ??????  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...