Jump to content

Bianca

Члан
  • Број садржаја

    90
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    1

Последњи трофеј

Bianca је имао/ла садржај са највише реакција!

О Bianca

  • Рођендан 04/07/1998

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Vračar

Скорашњи посетиоци профила

1417 посетилаца

Bianca's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

110

Форумска репутација

  1. Bianca

    Muramasa - ZRULOG

    Ne, Bianca je alter-ego boljeg trola od Neše. Čoveče, već 5 godina verglaš jedno te isto, tvrtnuo si i Boga i narod. Daj smisli neki novi lik, sa novom pozadinskom pričom. Nemoj da si ko Željko Joksimović, da mu sve posme u poslednjih 15 godina zvuče kao Lane moje.
  2. Bianca

    Muramasa - ZRULOG

    Nisam. Neša je banovan posle sukoba sa mnom. White knight administracija...
  3. Bianca

    Muramasa - ZRULOG

    Prepodobni moji drugari, došlo vreme da prekinem ovu zabavu. Beše kratko, ali slatko (i uvek je tako). Bilo je lepo biti zvezda poslednjeg tvrtkanluka na Poukama, krivo mi je što je poslednji. Eto šta ti je ženska privilegija. Dođe, svi je živi upozoravaju na Tvrtka, uleti pravo u tvrtkanluk, pa onda glumi žrtvu i neku indignaciju, pobere simpatije svih prisutnih, a trol koji je suvereno trolovao 5 godina, nestane bez traga, kao i svi njegovi traktati. Uz to se nakupi horda white knight-ova da je brani od zlog trola. Inspiracija za ovaj profil mi je bila Bianca Dupree iz crtaća Beverly Hills Teens iz osamdesetih, razmažena ćerka uspešnog IT-evca, sa Vračara, koja leči živce apsintom i studira matematiku (jer ETF bi bio previše očigledan). Zašto Bianca voli harfu, gitaru i žičane instrumente? Da se što više distancira od hromatske harmonike koja najbolje prati glas Boginje. @ronin @Ana B. @Natasa. @Liga Džentlmena Pitali ste ko je boginja. Moj glavni nalog je trajno obrisan, što se mene tiče i ovaj može da ide ili bar da se banuje. Pogasio sam većinu naloga na društvenim mrežama, drastično sasekao online aktivnost da bih se fokusirao na planove. Neće biti novih trol naloga, ovaj je poslednji. Radim, napredujem, učim (i uskoro diplomiram), treniram i ljubim moju Vesnu. Vozdra.
  4. Bianca

    Šta nas čini umornim?

    Ovo me čini odmornom, bar u početku. Posle je umor još gori... umor od života.
  5. Bianca

    Šta nas čini umornim?

    Sutra imam obaveze i umesto da spavam, ja vilenim. Sama sam kriva.
  6. Kako da zamislim pesmu blagodarnosti Bogu ako je muzika kakofonija sa dugmetare, gde leva ruka sa basovima nosi melodiju, a desna prati?
  7. Da, Vukov spomenik. Volim taj podzemni prolaz, iako je mračan i smrdi na mokraću. Ponekad siđem do stanice i samo sedim na klupi, iako nikuda ne idem vozom... prijatnije mi je nego u parku.
×
×
  • Креирај ново...