Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

..сутра идем код проте Дејана.....да га поздравим ....?

Апсолутно, мада ћу добити "шљагу" што нисам био више од годину дана :)

Подели на овим сајтовима

Uh, valjda neću nikoga preskočiti :

Zoricu ex Milevu, Anastasiju, Neverovatnog Vladu, Martirija, Medu, o.Ivana i njegovu suprugu Draganu, Mironosicu, Jašu, Gloriju West, Natašu B., Pokajnika 83, I.Stojkovića, Jelenu Lelu, Danijelu i još dva forumaša,ali ne žele da ih spominjem ;)

Подели на овим сајтовима

E,sad se setih još : Ivan Ilić, Milan Nikolić i Džiljana, Nišizava (kako komšiju da zaboravim  joooj ), Aleksandar Milojkov, Kontravoid.

Подели на овим сајтовима

Упознао сам и неке људе преко приватне преписке, мада не и лично, али као да јесам:   Ведран, Валентина, Јоана, Биљана, Васке ...   Можда сам заборавио још неког, па нека ми опрости.

Opraštam. ;) 

Подели на овим сајтовима

Упознао о. Ивана и његову супругу Драгану, Ивана Илича, Милана Ракића знам из давнијех лепијех времена, Срђана Котура (сјајан лик), Јоану <3, Марка_13 сам видео на улици и поздрависмо се ко да се знамо одувек ал знамо се преко нета и увек се лепо поздравимо кад сам у Младеновцу, што ти је чудо тај нет, Сању Т сам упознао пре него што је дошла на форум, њена ћерка је код мене у класи :) (сад још више морам да пазим шта лупам по форуму :) )

Биљу драгу, исписмо једну (прву у низу надам се) кафу на НБГД-у, Ивана са нотицама сам упознао, врло фин момак,

хм дал сам заборавио неког :.mislise.

Кеку, Ташу, Лидију , Снежану, Драгану Милошевић и још многе друге нисам уживо, ал смо се сконтали само тако :cheesy3:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Sva sreca, pa licno skoro nikog ne poznajem... :0102_laugh: ...osim o. Ivana, Danijelu, Lidiju, Ivana Ilica, Juana Valdeza i Zoricu-Milevu.

Hronoloski, ili sto bi kaz`li englezi, in order of appearance: Juana, Zoricu, Danijelu, o. Ivana, Lidiju, Ivana Ilica. Licno znam i AleksandraP i Srecka Petrovica, i to njih pre svih ovih nabrojanih, ali oni su samo registrovani, a (za sad) ne ucestvuju u razgovorima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

:.mislise. please explain?

grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Искушеник (сад је ваљда већ монах)

Богу хвала искушеник јесте постао монах упознао сам га на Хиландару! А познајем доста са форума лично и требало би ми три дана да набрајам а и из страха да неког не промашим и да се не наљути .

• Волим 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Биљу драгу, исписмо једну (прву у низу надам се) кафу на НБГД-у, Ивана са нотицама сам упознао, врло фин момак,

Хоћеш сад да ме расплачеш за ово "драгу"!? И наравно то јесте била само прва у низу ;) ............биће их још! :)

И да, ето само да знате форумаши.........О Драшку сам имала неко мишљење и прије него смо се срели (наравно, као и за свакога од вас што имам) и Драшко је баш онакав какв се и представља да јесте а то је; искрен, добар и ни најмање кваран! Велики позитивац! И просто га (желио то или не) мораш вољети! Драшко....волим те! :0442_feel:

Док смо сједили и пили ту кафу, имала сам утисак да се познајемо цијели живот......оно као баш блиски пријатељи! :) И изузетно ми је драго што сам га упознала! Ето! :)

А што се тиче Ивана (оног са нотицама ;) ) И ја бих његавољела упознати и вјериујем да је много, много фин момак :)

Иване (са нотицама).............кад дођем опет у Бг, хоћеш да се видимо!!??   :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Љууудии, једва чекам сабор! :0442_feel:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

obratio mi se jeromonah Vitalije

откри нам тајну, како си то успела..... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

требало би ми три дана да набрајам

свака част..... 8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...