Jump to content

Драган Јашић

Члан
  • Број садржаја

    3404
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Последњи трофеј

Драган Јашић је имао/ла садржај са највише реакција!

2 Пратилаца

О Драган Јашић

  • Рођендан 04/09/1961

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Београд

Contact Methods

  • Skype
    jassadr1

Скорашњи посетиоци профила

18163 посетилаца

Драган Јашић's Achievements

  1. Нажалост касно сам стигао и није било више бесплатних карата , надам се да ће бити веома брзо постављено предавање на тубету .
  2. Manastir Hilandar – moja prva poseta i beleške iz Bogorodičinog vrta | MILOS.IO Proveo sam tri dana u Hilandaru. Neko reče da je to kao da se vratite u srednji vek, istina podseća malo na Game of Throns ali na steroidima. A u stvari, bio sam na samom... Предиван текст , мало подужи , али вреди га прочитати . Читајући га чини ми се као да сам се управо вратио са Свете Горе и вечног дела мога срца , зидине Царске Лавре Хиландара . Мало сам се утешио што ове године нећу видети драге МОНАХЕ Хиландарске
  3. Морам мало да се јавим овде , што због теме а највише због туге у срцу што отприлике ове године нећу видети толико драге и јединствене зидине Хиландара а наравно и драгих светих отаца , нажалост због ове ситуације због пандемије , да ли лажне или не ,како ко разуме или схвата ову ситуацију у целом свету , како ми се чини ово ће потрајати још дууууугооо дуго .... Боже опамети овај свет и да се поново Христе Боже наш сретнемо поново на Хиландару ....!
  4. Пре свега да се захвалим оцу Ивану ! Заиста је доста мени помогао у кризним ситуацијама као на пример када мој унук имао великих проблема са здрављем и када је уз Божију помоћ и молитвама оца Ивана превазишао све и Богу хвала данас је момчић са 14 година јако паметно и бистро дете , па када ми се мајка упокојила доста ми је значило дописивање са оцем по целу ноћ , како је у то време требало да се видимо у Београду нажалост тада се мајка упокојила , отац Иван се понудио да служи парастос мојој мајци на сахрани али сахрана је била ван Београда . Пуно ми је значило и када смо били у пар наврата дружење по Београду , жалим што сам на неки начин испао нечовек према њему када смо се припремали за неке пројекте а ја сам изашао из тога из финансијских проблема и тако даље , да се не подсећам на те тужне и ружне тренутке . Много сам у почетку проводио време на овом дивном и предивном форуму , који ми је доста помогао на путу ка Господу , активно сам учествовао и коментарисали о пуно лепих ствари . Моја неодговорност је условила и са донацијама које сам у пар наврата давао и ту се увек уплетала нека друга сила која је пореметила доста тога , највише у непланираним финансијским издацима , разна реновирања стана, локала супругина итд , итд . Задњих пар година сам повремено улазио на форум и пратио разне коментаре али нисам ништа писао . Желим оцу Ивану пуно среће и здравља од Господа и да га Бог поживи још дуго , дуго ! ПРАШТАЈ ОЧЕ ИВАНЕ МЕНИ ГРЕШНОМ !
  5. Да Богу хвала да сам га упознао ! Диван човек и монах !
  6. Синоћ сам био на предавању протојереја-ставрофора Милоша Весина и као и обично отац Милош је био бриљантан ! Пуно емоција и наравно завршетак као и на сваком његовом предавању са емотивним сузама у очима ! Мислим да је достојан заменик блажено почившег Владана Јеротића ! Моје лично мишљење .
  7. Праштајте не написа да је предавање у задужбини Илије Коларца ! Мада вероватно вам је то познато !
  8. Предавање ДУХОВНИ КОРЕНИ АНКСИОЗНОСТИ Уторак 12. 11. Велика дворана у 19.00 Предавач протојереј-ставрофор др Милош Весин, доктор пастирске психологије (Либертивил, САД)
  9. Надам се да ме не сматраш лицемером , у сваком слушају ја се са тобом слажем али остајем при својој тврдњи да је мноооогооо боља ТВ од осталих .
×
×
  • Креирај ново...