Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Дакле, "зрели" смо за нови ЖРУ Сабор, тамо на пролеће, после Васкрса :)

Подели на овим сајтовима

Мени се десило да прво упознам форумаша уживо па тек послеподне тог дана на форуму

Подели на овим сајтовима

Знате онај осећај, када на пример упознате некога на форуму и створите неку представу о њему. Тако сам и ја створио своју представу о једном форумашу, тј није форумаш, него је аванзовао у модератора. Причао ми је на приватним порукама неке бајке, мазао ми је очи. Мислио сам да је добар човек. Али, једно велико али је ту.

Тог човека сам упознао данас.

Све што је писао на форуму и све што сам мислио о њему, пало је у воду.

Да не буде забуне, реч је о Милану Ракићу.

То није човек који се преставља на форуму, то је једна веома добра и чиста душа. Све што је писао и што сам мислио о њему, пало је у воду, јер је 1000 x бољи човек него што се представља овде. Те бајке које ми је причао, у ствари су биле стварност. 

Хвала ти Милане Ракићу што смо пили пиво :bleh:

Е сада ви напишите о осталима које сте упознали на форуму :)

Lijepo je čuti ovako nešto.

Подели на овим сајтовима

verum est in beer, on 27 Jan 2014 - 23:28, каже: Боље то, него да умиремо :):))

Zašto se smeješ ?Ljudi svakodnevno umiru i odlaze  "tamo". Svi će da umru,samo je pitanje vremena.Ja se ne plašim smrti.Vidjala sam ljude kako umiru.Nije ništa strašno.A da li posle imaju prilike da vide voljene ljude,to ne bih znala da kažem. Ali ja bih volela da vas vidim u raju.E,sad nisam ja zaslužila raj,ali ću ako mogu povremeno da vam mahnem "odozdo"  i vi ćete da se radujete što smo se upoznali .   :4869: ...I tada ću kao bogati čovek zvati vas umesto Lazara da mi prižite ruke i izvedete me na svetlost.  :0442_feel:  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Zašto se smeješ ?Ljudi svakodnevno umiru i odlaze  "tamo". Svi će da umru,samo je pitanje vremena.Ja se ne plašim smrti.Vidjala sam ljude kako umiru.Nije ništa strašno.A da li posle imaju prilike da vide voljene ljude,to ne bih znala da kažem. Ali ja bih volela da vas vidim u raju.E,sad nisam ja zaslužila raj,ali ću ako mogu povremeno da vam mahnem "odozdo"  i vi ćete da se radujete što smo se upoznali .   :4869: ...I tada ću kao bogati čovek zvati vas umesto Lazara da mi prižite ruke i izvedete me na svetlost.  :0442_feel:  

Pa raj se ne zasluzuje nego dobija kao poklon. Niko od nas ne zasluzuje nista. A sa tako dobrim zeljama ja mislim da ces ti sigurno biti tamo. :good2:  :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Мени се десило да прво упознам форумаша уживо па тек послеподне тог дана на форуму

У Умчарима смо се тако упознали већина...

Подели на овим сајтовима

Сасвим је очигледано је да се смејем шали коју је направио verum est in beer.

Izvini.

.kov.

Kad mnogo pričam ,često kažem ono što ne mislim... :blush:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...