Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Упознао о. Ивана и његову супругу Драгану, Ивана Илича, Милана Ракића знам из давнијех лепијех времена, Срђана Котура (сјајан лик), Јоану <3, Марка_13 сам видео на улици и поздрависмо се ко да се знамо одувек ал знамо се преко нета и увек се лепо поздравимо кад сам у Младеновцу, што ти је чудо тај нет, Сању Т сам упознао пре него што је дошла на форум, њена ћерка је код мене у класи :) (сад још више морам да пазим шта лупам по форуму :) )

Биљу драгу, исписмо једну (прву у низу надам се) кафу на НБГД-у, Ивана са нотицама сам упознао, врло фин момак,

хм дал сам заборавио неког :.mislise.

Кеку, Ташу, Лидију , Снежану, Драгану Милошевић и још многе друге нисам уживо, ал смо се сконтали само тако :cheesy3:

:) Не мораш да пазиш због мене.Раније сам мислила да си добар човек,а сада да не говорим.Да нам је више таквих људи у просвети...( Ове речи су истина,немам разлога да се улагујем,а Драшку саветујем да остане са обе ноге на земљи ;))

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Ивана са нотицама сам упознао, врло фин момак

Fin kažeš, a? Sumnjiv mi je taj... Krije taj nešto...

Pazi šta ti pričam, ja ga vrlo dobro znam

:D

Подели на овим сајтовима

Fin kažeš, a? Sumnjiv mi je taj... Krije taj nešto...

Pazi šta ti pričam, ja ga vrlo dobro znam

:D

И мени је сумњив, ем га нешто нема (заљубио се , сто посто) ем кад дође онда опасно пише ;)

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

И мени је сумњив, ем га нешто нема (заљубио се , сто посто) ем кад дође онда опасно пише ;)

е, мој Драле.....такви су ти фини..... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

volela bi još da upoznam : Aquilius - a Cratus , Srđana Šijakinjića , Verum est in beer , Bilju , Gocu , Suncokret -a , Draška , Janka , Kontravoid-a , Mocija , Strahinju .....

i naravno

Dekija administratora ,Marka13, Jessy , Antics - a

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ух, писала сам кога бих вољела упознати и да се не понављам рећи ћу.........већину форумаша (барем ових активних који пишу)! И да, било би супер када би се једном могли организовати да се видимо, али заиста сви да дођу. :) 

Draška
Mocija

Ја их упознала :)

Драшко душа од човјека. :)

Моци краљ :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
На пример Милан је мислио да сам наци скинхед по мојим постовима

Нисам баш био толико застранио у "мишљењу"...

Како год, хвала на опсервацији.

Иначе, да се прикључим теми, до сада, сви форумаши које сам лично упознао (а није их мали број), у највећем су одговарали утиску који сам стекао о њима тијеком писања и дописивања на Форуму... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...