Jump to content

Kolega2357

Члан
  • Број садржаја

    1992
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко

Скорашњи посетиоци профила

6087 посетилаца

Kolega2357's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

459

Форумска репутација

  1. Kolega2357

    Miljan David Tanić: Identitet

    Tuzan, jadan, bedan i zalostan.
  2. Aco stvar je u tome sto on ateizam ne dozivljava kao neverovanje u Boga vec kao idelogiju. Kada vec pricamo o satanizaciji taj Stojadinovic pokazuje djavoljeve rogove i to je po ateizmu. Znaci po ateistima je djavo dobar a Bog los. Sve te neoliberale poput Stojadinovica treba izbegavati jer vremenom postaju internet manijaci.
  3. Ne znam za ostale ali Pedja je isti i van YouTuba. Pojavio se jednom na wiki i o diskusiji o filmu Fitna je napisao sledece Od njega mozete uvek ocekivati da vam kaze da idete da se lecite i slicno. Sa ovim mogu zakljuciti da je lik defektan. Sve dok on prvi napada to moze e kada njemu uzvratite istom merom to ne moze sto zakljucujem da je veoma licemeran.
  4. Ma ko sisa Ateiste Srbije oni sluze za sprdnju. Oni se u sve razumeju kao Marica
  5. Ovog lika su Ateisti Srbije javno podrzali.
  6. Slazem se da treba imati uvek dobru nameru za dijalog. Sa njima ne vredi diskutovati jer tvoje misljenje nece uvaziti ni najmanje ja sam pokusao sa nekima da razgovaram ali to ide tesko. Kada pogledam koje sve clan Atejista Srbije ne cudi sto je takvo stanje sa njima da nemaju ni grama mozga u svojoj glavi.
  7. Ljudi sta je vama? Ignoriste te likove oni su sve samo nisu ateisti najmanje pricaju o ateizmu vec se iskljucivo bave Bogom i religijom. Kako mogu diskutovati o necemo sto po njima ne postoji? Pod jedan ili da su diskutanti blesavi. Pod dva da diskutanti imaju za cilj nesta sasvim drugo. Ova prva opcija otpada jer su oni obrazovani pa kako kazu ova druga opciija je tacna.
  8. Meni uopste od samog starta nije bilo jasno sta je Milojkov trazio sa takvima? Znao je on vrlo dobro kakvi su to likovi. Njima je svaka druga fraza idi obrazuj se, neobrazovan si i slicno.
  9. Kolega2357

    Muramasa - ZRULOG

    Sta je sa Muramasom jel trajno banovan?
  10. Kolega2357

    Hapšenje zbog Bus Plus karte?

    Svaka prica o bus plusu je besmislena. Niko pametan nece da uplacuje lopovima 1100 dinara. Za te pare je mnogo sto sta moguce da se uradi.
  11. http://www.kurir.rs/vesti/politika/vucic-odbrusio-hagu-seselj-nije-dzak-da-ga-dajete-pa-uzimate-clanak-1720963
  12. Nisam ni rekao da dajem pare crkvi ali opet ja nemam ni sakim problem.
×
×
  • Креирај ново...