Jump to content

Margareta

Члан
  • Број садржаја

    1786
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Margareta

  1. Evo me, čekam da se neko od ovih glodura javi da mi pomogne oko nekih stvari, pa odo' opet, u međuvremenu sam izneverovala teme na naslovnoj i nisam izdržala da ovde ne dam svoje mišljenje
  2. Ja treba da diskutujem o tome da li treba povređivati drugo ljudsko biće zbog toga što je roditelj nesposoban? Vi se ovde zalažete za batinjanje, povređivanje i zlostavljanje. Svaki udarac je zlostavljanje. Svaki roditelj koji udari svoje dete je zlostavljač bez mozga. Tu nema diskusije. Ja kažem da nije normalno da neko mlati svoje dete, vi kažete da jeste i onda me napadnete što imam predrasude. Alo, gde je mozak? Taj princip bola ti dođe kao dresura kerova, a posle mene napadate što upoređujem životinje sa ljudima. Što im lepo ne kupite povoce i kućice, kad ste tako lepo krenuli da dresirate svoju decu??? Umesto da se zamislite zašto nemate ni A od autoriteta? (koji se, btw, ne stie batinama) Ja ne mogu više da budem na istom forumu sa ljudima koji ovako misle. Ne smem ni da pomislim kakve sve još perverzije podržavate. Ja to ne mogu. Doviđenja.
  3. Nisam pametna. Ako je on stručnjak kakvim ga predstavljaš i zalaže se za nanošenje fizičkog bola deci, onda... nije ni čudo što smo tu gde jesmo. Svako na svoju savest.Žao mi je te dece,ali mi nije žao roditelja jer ih uče od malih nogu da je fizička sila dozvoljena. Super, nadam se da će im dete kad-tad vratiti.
  4. Naš narod zastupa, veruj mi. Samo pročitaj komentare na članak. Mislim da je originalno izašao u Blicu. Povraća mi se od tolike količine budala. Da li postoji još naših poznatih psihologa?I tuđih?
  5. Imam ja jednog muškarca koji obožava da se mazi, i ne stidi se toga. Evo ga
  6. Ne,nego mi imamo jedno rešenje i nikada nećemo prihavtiti da postoje i drugačiji pristupi. Gledaj, majka mi je prosvetar. Mučeni, jadni, napaćeni prosvetar kome su oduzeta sva prava (pod tim ne mislim na batinjanja dece po školi, nego to što ne sme da izbaci dete sa časa, ne sme da mu oduzme mobilni telefon ako klinče igra igrice itd), i znam odlično šta znači sindrom ,,deca znaju svoja prava, ali ne i obaveze''. To potiče iz kuće, Ne nedostatkom batina, nego kretenizmom neobrazovanih roditelja. Dete se može kazniti i bez batina, zar ne? Zabrani mu odlazak na dečije rođendane mesec dana. Oduzmi mu telefon dok ne popravi ocene. Isključi mu internet, oduzmi mu laptop, nebitno. Mnogo je produktivnije od batina, i dugotrajnije.
  7. Nećemo da potežemo argument srpskog sela. Pogledaj crnu hroniku u poslednjih 10 dana, to ti je srpsko selo. Ima toga i po gradovima, ne kažem. Uf, jadan ti. Batine leče posledicu, ne leče uzrok. Zar nije bolje da dete nešto ne radi zato što zna da mu to šteti (ili je sprečeno da to uradi- obezbeđeni štekeri, prozori ako živite na visokom spratu, itd) nego mu uterati strah u kosti jer će se plašiti batina? Mene batinjanje dece zarad nekog učenja istih, podseća na dresiranje psa. Molim lepo, ja svoje dete neću da dresiram, mili su mi psi, ni njih ne dresiram,a kamoli dete. Još jedno pitanje roditeljima koji se zalažu za nanošenje bola deci. Kako možete da udarite svoje dete? Kako možete da to biće koje nije svesno da greši (ako je svesno onda mu se može stati na put drugačijim metodama), koje nema blage veze sa životom, da udarite? Meni je to nepojmljivo. Pa ja sam udarila svog psa jer je izašla iz dvorišta i vitlila sam je po ulici kao idiot, i posle sam plakala sat i po vremena bez prestanka. A dete? Užas.
  8. Pa eto ti dokaza koliki bes imam usmeren prema tebi- nemam pojma ni čiji sam post citirala. Nebitan mi je autor. Možda misliš da ja manipulišem, ali veruj mi, ne radim to ni približno dobro koliko ti pokušavaš da izigravaš mučenika i napadnutog jadnika. Paranoišeš, eto. Moj bes je usmeren prema retardima sa kratkim živcima koji nemaju pojma kako da gaje svoje dete.
  9. A kakva je razlika između toga što nam se država uvlači u kuće, i toga što crkva pokušava da se uvuče narodu u gaće, krevete i polne organe? Pošto se u kuće poodavno uvukla?
  10. Jedan moj komšija i ja smo jedini bili ludi pa prijavljivali kretenku koja mlati svoje dete kad god ovo nešto ne uradi kako treba.Komša je prvi zvao, reče mi- otpilili ga policajci. Otpiliše i mene, kažu- neka svako vaspitava svoje dete kako hoće. A ovamo ulica odjekuje. Rezultat je da dete ima psihičke smetnje koje se odražavaju na inteligenciju. koje nije imalo pre nego što je počela sezona vaspitavanja. Ne znam kako neko može da udari svoje dete.
  11. Ja sam volela sve da rušim i uzimam i igram se sa svim što mi je na dohvat ruke Onda je majka uradila jednostavnu stvar- rekla nosite se miljei i šugave vaze i sve što je bilo meni na dohvat ruke su bile- igračke. Nisam mogla da se povredim, nisam mogla ništa da razbijem. Takođe, bele zidove su krasile moje umetničke kreacije čiča gliša i maca i kuca. U toj kući je živelo dete, a ne sterilni robot. Ishod- mene kad su vodili u goste daju mi papir i olovku, bojice nisam ni tražila, i možemo sedeti do ujutru. Ne mdam. Kad su došli neki klinci kod nas, davno beše, haos napavili, rasturili kuću, poubijali ribice u akvarijumu. njihova majka se čudom čudi. Kaže- pa oni su tako mirni kod kuće, otac im je strog, ne ponašaju se tako. Da, draga mama- deca su ti neiživljena.
  12. Mislila sam da sam napisala, al' eto, nisam. Majka me nikad nije tukla. BTW,majka radi sa decom 30 godina. Zna kako se gaje i uče deca. Retko se dere na klince, na mene se derala jako retko. Pa mater mu, valjda se prvo omutavi objašnjavajući i pričajući, pa se onda dete voda uz maminu i tatinu ruku neko vreme dok ne krene samo da ,,prelazi ulicu'' (pobogu, nisam sama prešla ulicu do 8.godine, majka mi nije umno zaostala da me pusti tako malu). Nekako sam pre za sistem nagrade a ne za sistem kazne! Kada vidim ove debele prljave čupave isfrustrirane ćurke kako se drekenjaju na decu po ulici i parku, dođe mi da povratim od muke. Teta iz trafike je jednom klepila ženu u sred prevoza jer je ova udarila dete. Ima istu filozofiju kao ja- koji si ga đavo rađala ako ne znaš da ga vaspitaš?
  13. Pusti ti mene da ja živim u zabludi, tebi ni iz džepa ni u džep, ako nekad zadimim blizu tebe, ti kukaj, ugasiću
  14. Ko nema strpljenja da svoje dete vaspitava na normalan način nego pokazuje koliko je otišao sa živcima i koliko je u Sorabiji potreban psihotest pre dobijanja deteta pa ga lepo vaspitava batinama- taj ne treba ni da ima dete. Šta ih pravite kad nemate živaca za njih? Ima toliko drugih metoda koje nisu nasilne a mogu da budu itekako produktivne. Skoro mi neko reče- jeste, kad moje dete gurne prste u šteker, ja njemu treba da lepo objasnim da to ne treba da radi, pa da ga udari struja da ne bih završio u zatvoru. Ne nego kupi zaštitu za šteker, moronu. Poenta je da nije poenta samo leći i raširiti noge, pa pokupiti poklone od familije, slikati se za fejsbuk sa porođajnog stola i oblačiti dete u fensi garderobu nego pre svega toga naučiti kako se gaje deca!
  15. A gde je tebi nepušaču ušteda od 12000 mesečno? Šalim se. To mi je poslednji bastion poroka iz srednjoškolskih dana. Smiruju me. Ne vredi.
  16. Šta najviše gledaš na fejsu, to će ti i iskakati. Zeznuta rabota, jer nemamo svi ista interesovanja. Ja npr najviše pratim grupe i stranice koje se bave životinjama (99%mojih pregleda), pa Retardiranu Srbiju i neke moje jeretičke satanističke feminističke grupe. Čisto sumnjam da bi se to svidelo vama, kao što bih se ja živa smorila na ono što postavite vi- na primer, Rakić bi verovatno dosta postavljao stvari iz svoje branše koju ja mogu da poštujem do neba i nazad i koja je divna, ali pored toga što ja to ama nikako ne razumem isto tako ne spada u moju sferu interesovanja.
  17. Pa dobro, to je i u bajkama zastupljeno uveliko- budi lepa, smotana, neprimetna i oženiće te prebogati princ jer je to najbolja stvar koja može da ti se dogodi u životu. Ako budeš ružna- u najboljem slučaju ćeš da umreš jer tako ružnu te niko neće i koji je onda smisao tvog života? Bajke su prepune takvih ,,poruka'' koje su lepo upakovane.
×
×
  • Креирај ново...