Jump to content

malina :)

Теолог
  • Број садржаја

    437
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О malina :)

  • Рођендан 04/19/1982

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

12622 посетилаца

malina :)'s Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

746

Форумска репутација

  1. Мени је, ипак, упитнији први део реченице, иако она цела нема никаквог смисла.
  2. Значи ЛОЛ! Човече, прочита ли ти шта си написао пре него што си пустио поруку да оде?
  3. Је л' знаш за ону кад мушкарац има дуг и брзоплет језик шта му кратко?
  4. malina :)

    Хемија

    Ми смо у основној имали неку луду наставницу хемије код које нисмо ништа радили. Вечито је нека спрдња од часа била. Зато сам у средњој школи имала муке са хемијом. Ништа ми није улазило у главу, све је то мени било шпанско село..
  5. Искуство ме је научило да сам, онда када сам била најзаљубљенија, била слепа код очију! Дивно је то стање, али пролазно. Све ти лепо, све ти је слатко, осмех не спада с лица..Међутим, свако стање заљубљености једном прође и тада човек отприлике види на чему је. Тада полако сагледаваш и оне лоше стране особе са којом си. Одједном ти постану очигледне неке мане, које ти до тад уопште нису упадале у око и просто не верујеш себи откуд оне ту. Међутим, оне су све време биле ту, али стање заљубљености заслепљује, па није ни чудо што ти нису биле очигледне. Када стање заљубљености спласне, када сагледаш и позитивне и негативне стране особе са којом си, онда остаје или да их прихватиш и реално будеш спреман да их још гомилу откријеш временом или да све прекинеш. Љубав почиње онда кад одлучиш да прихватиш особу са којом си, са свим њеним манама и врлинама. Знаш да је то то онда када сте и после свега заједно, спремни да се трпите и даље. Савршеног човека нема, поента је да се двоје заједно усавршавају у Христу.
  6. @, У мањим парохијским црквама те богомољачке и нелитургијске песме се често чују уместо редовних причастена. ''Хвалите Господа'' је редован недељни причастен. Христови, Богородичини и светитељски празници имају своје причасне. Утисак те није преварио, те богомољачке, тугаљиве песме, по мом мишљењу, не приличе Литургији. Мислим, кад ми пред причешће крене: ''Кажи мени нано, је л' од Бога тако дано..'' аааааааа, к'о на прелу!
  7. Да ли се неко од форумаша разуме у машине за шивење? Треба ми савет око куповине. :)

  8. Својим светим животом хришћани могу бити само узор, али не и спаситељи, јер Спаситељ је Један.
  9. Суперишка..Где си човече раније био Христу кажеш да се не распиње узалуд?
  10. Где је био кад смо ми клинци из краја као мајмуни викали кад год би неки авион прелетао изнад нас? Човече, па ми нисмо ни једног трена губили наду да ће нам једном пасти те дуго тражене бомбоне. :0102_laugh:
×
×
  • Креирај ново...