Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Управо сада, Марина Савковић рече

жестоко колико и легло мачића,

Легло мачића није уопште безазлено, напротив, могу те баш фино изгребати, на примјер. :)
Шалу на страну, бар мени је човјек увијек дјеловао озбиљно на сликама које је качио овдје (не мислим на профилну, ниссам ни видио да ју је мијењао), иначе је баш ведар (за разлику од времена у Холандији :) )

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Danas sam upoznala jednog od braće sa foruma. Malo sunca što je zasijalo u mom gradu, dodatno je uljepšalo divan početak dana.
 Srećna sam i presrećna. :sunce:
@Trifke :navijanje:

Подели на овим сајтовима

Neke sam video na saboru a druge bi voleo da upoznam.

Iako po nekad ljutito delujem u svojim pisanijama ovde, nemam omraženog člana.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Sresti ljude je uvek lepo ali sresti sestru u Hristu kao sto je @Ayla  je jedan od retkih blagoslova koji vam Bog moze dati. Malo sam takvih ljudi kao sto je ona upoznao u svom zivotu. Hvala Bogu za nju! :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ayla рече

Danas sam upoznala jednog od braće sa foruma. Malo sunca što je zasijalo u mom gradu, dodatno je uljepšalo divan početak dana.
 Srećna sam i presrećna. :buba:
@Trifke

Pa je l istina da ima bradu do struka?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nebojš.a рече

Ma jok imam ispod struka. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nebojš.a рече

Bradu ima, i golem je čovjek... baš visok i krupan, i grmi dok govori, ali prija. On pruži jedan korak, a ja protrčim četiri, ali stigoh ga nekako. Svidio bi se brat i tebi, da si ga upoznao... sigurna sam.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Broken рече

sedi pored mene na poslu.

:scratch_head:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ayla рече

Bradu ima, i golem je čovjek... baš visok i krupan, i grmi dok govori, ali prija. On pruži jedan korak, a ja protrčim četiri, ali stigoh ga nekako. Svidio bi se brat i tebi, da si ga upoznao... sigurna sam.

Немогуће! Не грми, просечне је висине, увек насмејан, тих, васпитан. Тако га ја видим. :)

Теби су све неке дрвосече у глави, Ајлице.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Немогуће! Не грми, просечне је висине, увек насмејан, тих, васпитан. Тако га ја видим. :)

Ja ti ga opisah... i nije drvosječa, anđeo je, mada grmi dok govori, a kako i neće kad je kao planina velik.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

radosti moja jedino ovo uvek nasmejan :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...