Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Управо сада, Ayla рече

Ja ti ga opisah... i nije drvosječa, anđeo je, mada grmi dok govori, a kako i neće kad je kao planina velik.

nisi samo rekla koji jer ih ima dve vrste 0503_music

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ayla рече

Bradu ima, i golem je čovjek... baš visok i krupan, i grmi dok govori, ali prija. On pruži jedan korak, a ja protrčim četiri, ali stigoh ga nekako. Svidio bi se brat i tebi, da si ga upoznao... sigurna sam.

Ti njemu serdare, on tebi vojvodo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

radosti moja jedino ovo uvek nasmejan :)

Онда си највиши од мојих ујака. Ова тројца су нижи. Мада и они грме, Црногорци. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Oni dobri, koji nas čuvaju..

Ne oni pali....

Znaci dobro glumim... ;)

• Радостан 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nebojš.a рече

I on tebe, pretpostavljam.

Dobro predpostavljas! :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Nisam. Niko nije želeo da se vidi sa mnom. :D

Ја сам желела, али где после да осванем у таблоидима: „Босиљчић испија кафу са непознатом лепотицом!" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Pa nije opisao šta sam obukla, kako sam skakućala dok hodam, čak nije opisao ni moje rukavice... a mogao je, nije da nije. 

Da mogao sam da opisem oci kao u srne, ruke kao labudice, osmeh devojcice i neznost cveta i td i td ali eto ostadoh bez reci... 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...