Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

пре 16 минута, Natasa. рече

Popije pivo sa nama, odemo da uradimo neku tetovažu, razmenjujemo džoint....i tako...klasika :))

Imam odabrano drustvo u koje se tesko prima ;)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Tvoje društvo ne bih ni da upoznajem, nego samo tebe i Natašu.

Al' prvo da vidim koliko je jeftin taj Čivas.

Al ne onaj što Nosonja pravi, boleće nas glava.

Tvrtko, bi li nam rekao koliko imaš godina?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Tvrtko bi vam rekao, ako se sretnete. 

Ko je Nosonja?

Ako si gledao Vratiće se rode, Nosonja valja falš viski. Sam ga pravi i uvaljuje.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Neša_ рече

Tvoje društvo ne bih ni da upoznajem, nego samo tebe i Natašu.

Al' prvo da vidim koliko je jeftin taj Čivas.

Nista onda od upoznavanja.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Да ниси којим случајем из Холандије? Они сви такви. :smeh1:

Je l imate Dutch prijatelje?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Ма не знамо шта ћемо од њих...

0 и словима ”нула”.

Ne prihvataju strance najbolje ili su vam dosadni?

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Natasa. рече

Ne prihvataju strance najbolje ili su vam dosadni?

Не бих рекао ”не прихватају”, једноставно их не интересују приватно. Живе у свом супер огрганизованом свету. Не занима их проширивање малог круга пријатеља. Посао строго одвајају од приватног живота (нису ван радног времена пријатељи ни са другим Холанђанима са којима раде заједно).

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Не бих рекао ”не прихватају”, једноставно их не интересују приватно. Живе у свом супер огрганизованом свету. Не занима их проширивање малог круга пријатеља. Посао строго одвајају од приватног живота (нису ван радног времена пријатељи ни са другим Холанђанима са којима раде заједно).

Vrati se ti ovde, ovde je život, zezanje, prijatelji, braća, kumovi. Kakav sever, to sve hladno, ne znaju da žive :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Посао строго одвајају од приватног живота (нису ван радног времена пријатељи ни са другим Холанђанима са којима раде заједно).

Pa ja sam ladno Holandjanin! :O

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Juanito рече

Познајем само једног, који има исто мишљење о својим сународницима - а ја живио у заблуди да само Срби за Србе(не мислим на ону организацију) тако нешто мисле, који не може очима да их види до те мјере да смо морали ми да их бранимо од њега. Тај "наш" Холанђанин, изашла је чак и репортажа о њему у Новостима, је само Божијим промислом стигао до нас. Био је у Мостару, прије тога путовао по Европи и хтио да се врати, али је ипак ријешио да пође на "Лејк фест". Ту се упознао са мојим другарима... Не знам какви су Холанђани, ал`овај као да је родом из наших крајева. Тад смо се знали укупно неких пар сати и човјек ладно понуди свој комби-кампер јер није било шансе да се снађемо за превоз(до Одесе). Као да се знамо од рођења. Углавном, дошло је до тога да је он, атеиста, остао три мјесеца у манастиру Драганац, да је од неког полу-вегетеријанца(једе месо, ал` баш ријетко) јео све оне специјалитете које нуде чачанске кафане и, вас двојица имате нешто заједничко, сад је тренутно код дјевојке у Мексику. А све то својевољно, јер нити смо ми хтјели, нити би он дозволио да га убјеђујемо у нешто. Добро, ово око хране јесмо мало, је ли. :-). Хтио човјек да једе салату и то као главно јело. А ђе, јадо мој, у сред Чачка да једеш салату?! За дивно чудо(или не) свидјеле су му се наше дјевојке, ал` не сад нешто претјерано, ал` је са Украјинкама био више него одушевљен. Причао нам је како је чуо другу страну(од Хрвата из Мостара), како ће да чује и нашу, па да сам закључи. Мада, ми ту тему скоро и да нисмо начињали, ал` јесмо о вјери. Иначе, баш је грозота какво мишљење имају о нама, тј. шта су им сервирали. Кад смо се вратили у Подгорицу, после 4 дана вожње, тј. не знам како бих то назвао, одлучио је да пође за Албанију. Покушали смо да га одговоримо од тога, али није жив хтио да чује. После два, три дана нам се јавио са Косова и Метохије... Како је тамо стигао и због чега, Бог Свети зна. Тамо је остао три мјесеца. Долазио је још неколико пута у Србију/Црну Гору. Наравно, дошао на Дерби... Не знам како да вам пренесем његово одушевљење. Јави се с времена на вријеме. Мислим да неће скорије из Мексика...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...