Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Болео бих да упознам БанетаЛ.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ненад Р. рече

Болео бих да упознам БанетаЛ.

:bighug:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, aliluja рече

A gde se to vi svi upoznajte? 

У договору, драга моја :)))...имаш пп, а можеш и јавно .

Шалим се мало, али тако је. Неко је ишао на сабор, неки се договорили и нашли... разне могућности постоје.

Подели на овим сајтовима

Upoznala sam Dzesi, Dzu i Aleks... tako razlicite, tako posebne, tako ih volim. Virtuelni utisci nisu me prevarili. Virtuelna ljubav je postala stvarna. 

Voljela bih da budem na nekom pravom, velikom saboru i upoznam - sve :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дијана. рече

Upoznala sam Dzesi, Dzu i Aleks... tako razlicite, tako posebne, tako ih volim. Virtuelna ljubav je postala stvarna. 

:grouphug123:

Милица, мама и тетка Дијана 072.gif

53-1.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja bih volela da vidim bar sliku od @JESSY. Toliko linkova i postova, a ne znam ni kako žena izgleda. Ako bi bila ljubazna:smeh1:...ako neće, nema veze ima ljudi koji to ne vole.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Сања Т. рече

У договору, драга моја :)))...имаш пп, а можеш и јавно .

Шалим се мало, али тако је. Неко је ишао на сабор, неки се договорили и нашли... разне могућности постоје.

A tako znači.. Pa ja čujem sve nešto.. ovi se združili  :pivo:.. . oni se tapšu po ramenu  :drugarstvo:.. tamo se neki mole zajedno.. ovi se oženili..  :smil443643319dc3d:. Pa mislim se  gde ja živim - ni kafu da popijem... ne_shvata

Hehe... a nisam baš ni iza ugla.. mora da je to... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, aliluja рече

A tako znači.. Pa ja čujem sve nešto.. ovi se združili  :pivo:.. . oni se tapšu po ramenu  :drugarstvo:.. tamo se neki mole zajedno.. ovi se oženili..  :smil443643319dc3d:. Pa mislim se  gde ja živim - ni kafu da popijem... ne_shvata

Hehe... a nisam baš ni iza ugla.. mora da je to... 

Ma tako i ja ranije...  Nego ajde u Viber cet, eto nove prilike :) 

P.S. Uvek se  nadje neko ko ti je blizu, ili ko jednostavno toliko zeli da te upozna, da sedne u prevoz i dodje do tebe ;)

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Natasa. рече

Ja bih volela da vidim bar sliku od @JESSY.

poradicu na tome....:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, JESSY рече

poradicu na tome....:D

Ajde Džesika daj neku sliku da vidimo s kim se dopisujemo. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Natasa. рече

daj neku sliku da vidimo s kim se dopisujemo

evo, prvo sto mi je doslo do ruke, moj covek i ja...;)

a027592788bd45c7932b47cc39490ab0.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...