Jump to content

aliluja

Члан
  • Број садржаја

    723
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

7 Пратилаца

О aliluja

  • Рођендан 12/31/1980

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Contact Methods

  • Facebook
    Aleksandra Ku

Скорашњи посетиоци профила

7287 посетилаца

aliluja's Achievements

  1. @Снежана Naravno...nosim nešto na prvom mestu...jer se meni dopada. Samo sa svog računa, iz svoje inspiracije i na svoju inicijativu kupujem veš...Znam da dobro izgleda....i ne bih čekala ničiji predlog sebi to da uzmem... Halteri su precenjeni...videla sam da ih nose bake mojih prijateljica..jer su im se nogice smežurale...da ne spadnu...Uglavnom mi lepše izgleda bez haltera...sa kvalitetnim čipkastim detaljem..ništa preterano...jer tu takodje važi pravilo...da je manje-više... Pozdravljam te!
  2. Moji dragi stihoklepci...sećate se...prošle zime...kada pitu za vas pekoh...u malom kutku naše rime... Bilo smeha..bilo časti..i pilo se tak' po malo...nego nešto bih da pitam..što mi je na pamet palo.. Kak' bi bilo da svratite ..nešto mi se samoj neda....da spremimo sve za zimu...napravimo malo reda... ..da sklonimo ove čaše...tepsije i sve tanjire...videeee...tamo ispod sofe 4 pivske flaše vire.... Ja sad ode da pogledam hoću l' naći nešto drva...da naložim kamin fino...kada sam već došla prva.
  3. Pozz Goku...haha..redpil-altrajt u belom odelu! Samo još vodju čopora da uhvatimo... P.S. ...vratili se temi..
  4. aliluja

    Слике форумаша

    Pozdrav svim forumašima! Živi i zdravi bili!
  5. Ja sam gore napomenute osobine - kod moga brata " grobara" i kod mog zeta " cigana" primetila.... tako da.... P.S. Pozdravljam sve forumaše...dugo me nije bilo...
  6. Za sebe lično mogu reći da mi se dopadaju ona iskrena i pomalo detinjasta udvaranja...spontana....bez plana...koja se ne svode na izgled...nego na onu skrivenu dečiju prirodu koju nosim u sebi.... Neustrašivo....razigrano...i bez očekivanja....
  7. Da li je to zaista problem za dušu? Mislim da je takva pomisao veći teret za dušu nego sama činjenica da smo vanbračna deca. Neće nam se suditi po gresima naših roditelja ako se hranimo krvlju i telom Hristovim... jer upravo nas to razdvaja od nečistog i prosvećuje nas... niti ce nas njihova mlaka vera spasiti.. nego naša vatrena...Kada to jednom shvatimo ...videćemo koliko smo sami odgovorni za svoj život kojim upravlja ono u šta verujemo...
  8. Pomenite molim vas moga brata Aleksandra koju ce danas biti po drugi put operisan. Hvala svima
  9. Nemačka Meni trenutno pada na pamet samo .... kuća - pos'o .... pos'o - kuća....
  10. To je nesto poput kalupa koji dobijes u nasledstvo... kao npr. dedin recept za riblju čorbu, tatin kazan za rakiju, babinu kolevku, poštanske markice od strica...majčinu kuću na selu i na tebi je da se o tome brines i održavaš da to sačuvaš kako ti je dato.... a ne da ti tu sada iz svog hira nešti menjaš gde su se drugi toliko trudili da naprave kalup.
  11. Znaci li to da je nečije prisustvo u našem srcu ...bez obzira na teškoće uspostavljanja dobrog odnosa i problematike u uspostavljanju funkcionalne zajednice ...ipak praštanje...?
  12. Postovani Oče Savo....imam par pitanja u vezi sa praštanjem... 1.Šta tačno znači oprostiti? ...Da li to znači nastaviti dalje sa osobom koja nam je zgresila i ima tendenciju da to opet učini...? 2.Kako i na koji način trebamo praštati? Hvala unapred.
×
×
  • Креирај ново...