Jump to content

Саопштење за јавност Информативне службе Српске Православне Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 18 минута, Родољуб Лазић рече

утрпавају у комуникацију између Ђуровића и мене.  

Комуницираш на погрешној теми. Ово је јавна тема а ти је претвараш у личну расправу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 321
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Рекао сам ти. То што ти свој проблем превлачиш на ниво и сви други раде то и то ( при том увлачећи све живе догађаје и људе) је твој проблем. Теби и Бог да каже: "Роки олади",  ти не би оладио. 

Рокај Роки, бриљирај, поентирај, само бодро и ударнички до спасења!

Не, проблем је што ти и остали фанови имате различите критеријуме.  Једни су за мене, а други су за Ђуровића и све остале на форуму. Па ја не могу да кажем нешто зато што нисам смирен, али сви остали могу иако нису смирени. А то не пије воду. Или ће свима бити речено да оладе кад износе критичке ставове/осуђују или ће се о критичким ставовима расправљати мимо тезе о смирењу/несмирењу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Комуницираш на погрешној теми. Ово је јавна тема а ти је претвараш у личну расправу.

А ја чак нисам ни писао ово приопћење... 

Слабо ћу бити овде, морам да насликам Педесетницу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Ово је донекле тачно. Описао сам како је кренуло. Ја јесам дао опаску на Ђуровићеву поруку, а онда сте се укључили ви фанови и ево пет страна заједно спамујемо.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

А ја чак нисам ни писао ово приопћење... 

Слабо ћу бити овде, морам да насликам Педесетницу.

Па ниси, али си се нашао у погрешно време на погрешном месту...Као и ја, уосталом...

Нећеш нам недостајати, само сликај. 

Шалим се, недостајаћеш нам да те бранимо и нападамо.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

или ће се о критичким ставовима расправљати мимо тезе о смирењу/несмирењу.

12:smeha:  Као нпр. када одбијем неки став св. Августина или Јустина, па ми пришијете да се градим већим свецем од њих! Ни по јада да нисам објавио Повратак Оцима после Повратка Оцима.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Нећеш нам недостајати, само сликај. 

:)):tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Родољуб Лазић рече

Што већ неко рече ко се бије тај се воли и молитвено мачевање:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Кренуо сам мало да читам и нађох овај део:

Чудно вам је како Бог помаже некоме да добије на коцки? Присећате се и оне жене погађачице из „Дела апостолских“ која је ишла за апостолима и викала да су они слуге Бога вишњег, а апостол Павле из ње изагнао тог нечистог духа (Д. Ап. 16, 16-18)? Право да вам кажем, и ја сам се тога присетио.

Може и те како и хоће ако је на спасење човеку добитак на коцки. Што не значи да је коцкање добро, далеко било. Није!  Али Бог чини чуда и може све да преокрене на добро. Ово се не може објаснити него се живи па се разуме.

Paaaaa , :D ....... ako nekom i bude na spasenje, to moze da zahvali velikoj milosti Bozijoj,.... ali je ipak bolje da kako se kaze ne iskusavamo Boga,.... jer je kocka verovanje i u sudbinu.... i kocka moze da predje u bolest psihe i da postane strast i slicno..... da ne pricamo da lova i bogatsvo promene coveka i slicno.... eto to sam teo da kazem....:dedica:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Родољуб Лазић рече

Шта, само смирени могу да говоре и износе критичке судове?

... ispada da ovde na forumu sve smireniji do smirenijeg, :smeh1:.....  nema ko nije kritikovao nekog ili nesto... .:nene:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

... ispada da ovde na forumu sve smireniji do smirenijeg, :smeh1:.....  nema ko nije kritikovao nekog ili nesto... .:nene:

Pa, smirenje ne znači uvek ćutati na nepravdu ili laž, upravo suprotno. Naravno, kad se dooobro preispitaš. ;) 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

Paaaaa , :D ....... ako nekom i bude na spasenje, to moze da zahvali velikoj milosti Bozijoj,.... ali je ipak bolje da kako se kaze ne iskusavamo Boga,.... jer je kocka verovanje i u sudbinu.... i kocka moze da predje u bolest psihe i da postane strast i slicno..... da ne pricamo da lova i bogatsvo promene coveka i slicno.... eto to sam teo da kazem....:dedica:

Ђе си Боки легендо контекстуалних брда и долина?! :smeh1:

Ово није прича о пороку коцкања нити позив на коцкање. Мораш ти пловити до Ковина и назад на белу лађу морнарску, нема друге. Или само да се молиш без неког размишљања о стварима и појавама. Не знам, можда грешим види са свештеником.

Метни у прави контекст :

Ово се не може објаснити него се живи па се разуме

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милошшш рече

Pa, smirenje ne znači uvek ćutati na nepravdu ili laž, upravo suprotno. Naravno, kad se dooobro preispitaš. ;) 

Sto Rodja negde rece,.... nije isto Just_Cuz_19osudjivati ljude i licnosti i argumentovano kritikovati neka dela i postupke i dogadjaje i stvari ....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ђе си Боки легендо контекстуалних брда и долина?! :smeh1:

Ово није прича о пороку коцкања нити позив на коцкање. Мораш ти пловити до Ковина и назад на белу лађу морнарску, нема друге. Или само да се молиш без неког размишљања о стварима и појавама. Не знам, можда грешим види са свештеником.

Метни у прави контекст :

Ово се не може објаснити него се живи па се разуме

Morala je mala primedbica.... ne bio ja (Boki)....:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Сликам и читам Чанка на рачун Владике Иринеја, а неодољиво ме подсећа на матрицу писанија неких форумаша кад се мени обраћају: "Ne sumnjam da je pop B. par puta prelistao Novi zavet, ali to mora sa razumevanjem da se radi, ne mehanički (što bi rekla moja baka Mara, stroga učiteljica iz Dragutinova)". :))

Препоручујем да они са стомаком прочитају овај текст, а верујем да ће некима савест прорадити ако буду правили паралеле. - Принцип је исти, све су остало нијансе

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...