Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Avocado рече

Ne mogu to da znam... joj, stalno moram da te podsećam da to što si ti ograničene inteligencije i prilično antitalentovan za logiku ne znači da su i drugi ljudi i da će i svako drugi da izvodi tako neosnovane i glupe zaključke...

Iz okolnosti da nekom odgovara da se X desi, prosto ne sledi da je taj neko uradio gomilu zakulisnih i fantastičnih radnji da se ostvari X.

Na primer, a ovaj ćeš valjda shvatiti jer je fudbalski, nama je mnogo odgovaralo to da Republika Irska igra nerešeno sa Portugalom u pretposlednjem kolu, ali to ne znači da su za Republiku Irsku igrali prerušeni Srbi, da smo krišom sipali uspavljivače u piće Portugalcima, potplatili sudije i slično... kad iz takve okolnosti izvedeš takve zaključke onda nisi baš mnogo inteligentan... za to da je neko nešto uradio je potreban dokaz da je taj nešto uradio, a ne samo okolnost da bi mu to odgovaralo... 

Svi raspoloživi dokazi govore u prilog tome da su zločine u Srebrenici počinile jedinice Republike Srpske... to ne osporavaju čak ni politički i vojni lideri tih jedinica na suđenjima tim licima povodom tih zločina... to samo nacoški mentoli osporavaju... zato i napisah da je u pitanju bolest...

Jedini nacoš u ovoj diskusiji si ti... javi kad se setiš neke razlike između tvoje političke ideologije i ideologije modernih ustaša, a ja ću u tefter da pribeležim još jednu sličnost u vidu debilnih priča kojima se umanjuju ratni zločini...

Наравно крећу акробације.Прво ти кажем какав план имају нацисти из Сарајева и Вашингтона. Ти кажеш болес',  читај немогуће, читај измишљотина. Онда Хакија посведочои то. Ти кажеш да си знао. Дакле ово болес одједном нестаје и ти се правиш мртав јер је немогуће да креатори Маркала и касниј Рачка, нешто наместе. Момир Николић и Дражен Ердемовић практично  бивају награђени, Срби бомбардовани и сатанизовани а ти овде причаш како је све то случајно и говориш о моралној одговорнлсти  ђенерала Ратка и председника Караџића и не помињеш креаторе Клинтона и Алију "већ је чињеница да су војници Републике Српске" починили злочин. Да, њих пар у дилу са главни злочинцима цијом и Алијом. И шејк Имран Хосеини каже да су кривци у Америци. Не не... шта је Хаг рекао то је теби светиња. Прави си Насер.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Н И Н Е рече

@AvocadoSamo mi reci šta ti znači ono: ...jer spomenici...?

Значи да му сметају споменици Стефану Немањи и Деспоту Стефану Лазаревићу само зато што их је подигао Вучић. И не може да укапира да је то нормалан потез, умислио је да ћу ја сад да гласам.за Вучића због тога, да је он мени исто што и теби Мариника и Ђерђ Вукадиновић...

Ја кажем само да је то добра ствар а пионири маринијини вриште. И после сам ја секташ. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Значи да му сметају споменици Стефану Немањи и Деспоту Стефану Лазаревићу само зато што их је подигао Вучић.

Наравно.

Он би да се подигну споменици Брајану и Мариники, али тај филм у Србији више неће гледати  :nene:

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, GeniusAtWork рече

Наравно.

Он би да се подигну споменици Брајану и Мариники, али тај филм у Србији више неће гледати  :nene:

Ја стварно немам доказа за то. Најбоље да ти он каже коме би подизао споменик. Можда теби? :)

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo. Да сам на твом месту, избрисао бих све из твог задњег поста овде (пошто не можеш да избришеш сам пост, а имаш 15 минута да га едитујеш) и ставио тачкицу.

Модови су поприлично trigger happy на овој теми и може да се деси да то протумаче као говор мржње или нешто слично ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

@Tumaralo. Да сам на твом месту, избрисао бих све из твог задњег поста овде (пошто не можеш да избришеш сам пост) и ставио тачкицу.

Модови су поприлично trigger happy на овој теми и може да се деси да то протумаче као говор мржње или нешто слично ;) 

Done.

Nisam aktivan na ovoj temi, ne znam kakvo je raspoloženje.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, GeniusAtWork рече

Углавном о томе како бриселски контејнери вреде више од српских гајева и долина и да је суши укуснији од свеже гибанице...

И да носите кишобране  кад у Јевропи киша пада у знак солидарности :smeh1: и замрачујете станове када у Јевропи нема сунца исто у знак солидарности :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Наравно крећу акробације.

Koje akrobacije? Stvarno nisi čak ni uz onaj primer uspeo da skapiraš da to što nešto nekom odgovara, ne znači automatski da možeš da smisliš fantastične načine na koje je taj neko to i ostvario?

Прво ти кажем какав план имају нацисти из Сарајева и Вашингтона. Ти кажеш болес',  читај немогуће, читај измишљотина.

Boles' (mozga) ti rekoh povodom tvrdnje da su oni organizovali masakr u Srebrenici....

Онда Хакија посведочои то. Ти кажеш да си знао. Дакле ово болес одједном нестаје и ти се правиш мртав јер је немогуће да креатори Маркала и касниј Рачка, нешто наместе.

Jok Tupko... sasvim je moguće da oni nešto nameste, ali to što je moguće da neko nešto uradi, ne znači automatski i da je uradio... zna se ko je pobio one ljude u Srebrenici... postoji pregršt dokaza o tome, a kao što rekoh, ni politički i vojni lideri Republike Srpske ne pričaju za Srebrenicu da su ubistva organizovali Amerikanci, dok se brane od optužbi za taj zločin... tu je i bitna razlika između Srebrenice sa jedne strane i Markala i Račka sa druge... 

Момир Николић и Дражен Ердемовић практично  бивају награђени, Срби бомбардовани и сатанизовани а ти овде причаш како је све то случајно и говориш о моралној одговорнлсти  ђенерала Ратка и председника Караџића и не помињеш креаторе Клинтона и Алију "већ је чињеница да су војници Републике Српске" починили злочин. Да, њих пар у дилу са главни злочинцима цијом и Алијом. И шејк Имран Хосеини каже да су кривци у Америци. Не не... шта је Хаг рекао то је теби светиња. Прави си Насер.

Rekoh da ne vidim da postoje dokazi da su Karadžić i Mladić to naredili iz čega sledi da nisu krivično odgovorni i da ne vidim kako vojni i politički lider ne mogu da budu moralno odgovorni kada njihove jedinice počine takav zločin... kao i da nije genocid... tako da se mani tih retardiranih poštapalica kako mi je Hag svetinja... lupetaš kao i obično...

Kao što rekoh, ni politički i vojni lideri Republike Srpske ne pričaju za Srebrenicu da su ubistva organizovali Amerikanci...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, GeniusAtWork рече

@Tumaralo. Да сам на твом месту, избрисао бих све из твог задњег поста овде (пошто не можеш да избришеш сам пост, а имаш 15 минута да га едитујеш) и ставио тачкицу.

Ако мислите да ћете бити скривени пред Богом стварно сте млади. :smeh1:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Значи да му сметају споменици Стефану Немањи и Деспоту Стефану Лазаревићу само зато што их је подигао Вучић.

Jok, sprdam se sa okolnošću da si u roku od par meseci sa tvrdnje da je Vučić izdajnik prešao na tvrdnju da je Vučić patriota s obrazloženjem koje se svodi na dizanje spomenika...

Jer, malo je verovatniji scenario da je Erik pojeo bananu... ili neki sendvič...

И не може да укапира да је то нормалан потез, умислио је да ћу ја сад да гласам.за Вучића због тога, да је он мени исто што и теби Мариника и Ђерђ Вукадиновић...

Ја кажем само да је то добра ствар а пионири маринијини вриште. И после сам ја секташ. 

Ne znam ko vrišti... opet su ti nekako zabagovale one dve moždane ćelije... moj stav je sve vreme bio da je naravno sasvim normalno podizati spomenike istorijskim velikanima i da naravno da nije ni najmanje normalno da se cena izrade tih spomenika proglasi državnom tajnom...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Kao što rekoh, ni politički i vojni lideri Republike Srpske ne pričaju za Srebrenicu da su ubistva organizovali Amerikanci...

То је зато што си као и они, потпуно заслепљени и као наркоман у најжешћој кризи постоји опасност да ураде нешто што ће бити много жалосније од приредбе са убиствима у Сребреници.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Где то експлицитно тврде?

Нико не спори да се десио злочин. Све указује да појединци који су га извршили нису радили у корист Срба већ Нато пакта. Зашто Ердемовић и Николић бивају практично награђени?

Ево послушај шта каже муслимански учењак:

Е сад што ти верујеш у безгрешност Клинтонових и Изетбеговићева то је већ ствар твоје интелигенције.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Jok, sprdam se sa okolnošću da si u roku od par meseci sa tvrdnje da je Vučić izdajnik prešao na tvrdnju da je Vučić patriota s obrazloženjem koje se svodi na dizanje spomenika...

За пар месеци просечан човек може свашта да сазна. Буздован не мења мишљење јер је буздован. Нисам рекао да је патриота већ да има неке српске потезе које треба поздравити. И пошто седи на више столица тешко је знати шта мисли. 

То је твоја логика да свако ради за сендвич јер си вероватно ти сендвичар у животу. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

За пар месеци просечан човек може свашта да сазна. Буздован не мења мишљење јер је буздован. Нисам рекао да је патриота већ да има неке српске потезе које треба поздравити. И пошто седи на више столица тешко је знати шта мисли. 

То је твоја логика да свако ради за сендвич јер си вероватно ти сендвичар у животу. 

Naravno da može svašta da sazna... a kad se pita šta je to tako značajno saznao da tako značajno promeni mišljenje, pa odgovori "jer spomenici", onda je prirodno da mu se drugi smeju...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...