Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, haveaniceday рече

bacio je bas, problem je sto je zena u pitanju, da je muskarca bolelo bi me uvo ali ono je bas ponizavajuce i degradirajuce za zenu.. 

Ја се добро сећам 5.октобра. Смрадови отпорашки су убедили Србе да доведу издајнике ма власт. Сви разлози су деловали објективо, а нису били објективни да би се десио преврат. И ако нисмо свесни колико нам душмани желе зла опет ћемо надрљати.

Види ову репортажу са утакмице, да не верујеш:

ARHIVA.GLAS-JAVNOSTI.RS

Nama bi trebalo jedan Vestendorp.
- Koji ti je bre taj.
- Ma onaj iz Bosne. Da nam sve odredi. Ne slažete se oko zastave. Ima da vam bude ljubičasta, cela. Ne znate za himnu. Ima da bude neka tra-la-la-la... Ne možete da izaberete predsednika. Ima da bude neki Hakan Šukur...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

bacio je bas, problem je sto je zena u pitanju, da je muskarca bolelo bi me uvo ali ono je bas ponizavajuce i degradirajuce za zenu.. 

Kakva zena? Jesu li ravnopravne? Traze li ravnopravnost? ma kreten a ne zena a sa takvima treba samo tako. Bravo za policiju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Skupila se grupa klosara i ometa saobracaj

Народ је оправдано љут. Међутим клошари злоупотребљавају то, као и ономад протест против затварања. Погледај онај документарац о бољшевичкој револуцији.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Народ је оправдано љут. Међутим клошари злоупотребљавају то, као и ономад протест против затварања. Погледај онај документарац о бољшевичкој револуцији.

Ma ljuti ili ne ne zanima me, ako im ne valja vlast imaju izbore za nekoliko meseci pa neka menjaju. Videcemo da li je narod ljut i koliko naroda je ljuto kada prebrojimo glasove. A do tada se postuje izborna volja i zakoni drzave, a ko nije sposoban da se ponasa civilizovano, za takvog je palica, policija, kazna, zatvor...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Ma ljuti ili ne ne zanima me, ako im ne valja vlast imaju izbore za nekoliko meseci pa neka menjaju. Videcemo da li je narod ljut i koliko naroda je ljuto kada prebrojimo glasove. A do tada se postuje izborna volja i zakoni drzave, a ko nije sposoban da se ponasa civilizovano, za takvog je palica, policija, kazna, zatvor...

Није то баш тако једноставно. Власт је одговорност, не можеш да наћераш преко мере и да очекујеш да неће да се излије. Слажем се за изборе, ал није све црно бело. 

Николај Романов је светац па је опет било лоших ствари у функционисању државе које су сатанисти искористили за хаос. Погледај документарац.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Налупетао си се бесмислено само да би ми контрирао исто као што сада лупеташ по питању овог закона. 

Šta lupetam? Ti si rešio i dalje da se blamiraš sa idejom da je važeći zakon donet za vreme onog režima, a ne 2014. godine? :)

Ajmo opet:

пре 3 часа, haveaniceday рече

Али просто живиш од контрирања, што си показао на дебати о трампу где си јасно изјавио "ја не дирам баједан јер бајден нема фанове" ... и тиме си показао да су ти главни мотиви за критику трампа његови љубитељи на форуму...то јест терање контре њима(нама). 

Bajdena ne mogu da diram... ne prati pouke... :)

a da nekom ko smatra bajdena lošim objašnjavam da je bajden loš, to mi je prlično glupo, tako da sam prepustio tebi takve besmislene aktivnosti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Није то баш тако једноставно. Власт је одговорност, не можеш да наћераш преко мере и да очекујеш да неће да се излије. Слажем се за изборе, ал није све црно бело. 

Sve to stoji ali zato i postoji policija, zakoni, zatvori. Tako je svuda pa i u Srbiji. Skupili se klosari i oni bi da odredjuju ko gde moze da se krece. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Šta lupetam? Ti si rešio i dalje da se blamiraš sa idejom da je važeći zakon donet za vreme onog režima, a ne 2014. godine? :)

Ajmo opet:

Bajdena ne mogu da diram... ne prati pouke... :)

a da nekom ko smatra bajdena lošim objašnjavam da je bajden loš, to mi je prlično glupo, tako da sam prepustio tebi takve besmislene aktivnosti...

А јел можеш да објасниш ко је добар, шта је добро? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

251136930_437537837739390_26057483681677

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

251136930_437537837739390_26057483681677

Па добро, онда гласај за њега. Све ок.Немој да се стидиш шта ће европролетери да ти кажу.

Подели на овим сајтовима

Овде једна жена каже да је Србија окупирана. Потписујем. Међутим, хоће ли после Вучића доћи на власт неко ко ће учинити Србију сувереном. Нисам за закон о експропријацији, не волим Рио Тинто ал нисам ни веверица.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Теби је све осим антисрпског дискурса небулоза.

Cool story bro...  :D

Šta si još sanjao?

И биће да си оптерећен Вацићем, стално га помињеш а ја никад нит ме занима.

Pa kad toliko ličite... ne znam da li ste bliži po inteligenciji, po elokvenciji ili po političkim stavovima...

Из твог писања се види да јеси аутошовиниста.

Samo još uvek nisi našao jednu moju izjavu koja je autošovinistička pa moraš da bulazniš o slengu...

Чак и користиш њихов сленг. Ово "нацош" је изашло из антифа кругова у које залутају озбиљно поремећени људи.

Jok, to "nacoš" je izašlo iz slenga svih normalnih ljudi koji ne vole vas nacoše...

Нацоши су они из Вашингтона и Сарајева којима је требала Сребреница више него вода и ваздух. Па су нашли неке Ердемовиће и Момире Николиће да изврше наручени злочин који ће се користит против Срба.

Boles'

Биће да си ти ограничен хашком правдом и логиком на основу које си утврдио страдање цивила.

Cool story bro...

Исто тако су страдали цивили у Рачку.

U Račku nisu stradali civili.

Не пада ти на памет да користиш друге изворе осим хашких и другосрбијанских бљувотина.

Odakle ti tako tupava ideja?

Страдали су војни заробљеници( било неких цивила али далеко од Ђе ћеш Аида бајки) а већина је изгинула у пробоју и то све војска. Било је и неких жена али то није било стрељање већ пробој. Ту се не зна ко коси ко воду носи.

Koliko je stradalo u proboju?

Koliko je stradalo civila?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Objašnjavam ti mesecima ali ne vredi... evo sad su doneli zakon po kojem stranci imaju prava koja domaći državljani nemaju i to u vezi sa javnim dobrom Republike Srbije kao osnovom za eksproprijaciju... ali sam siguran da ćeš ti i dalje da baljezgaš da su to patriote... jer spomenici...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Samo još uvek nisi našao jednu 

Jok, to "nacoš" je izašlo iz slenga svih normalnih ljudi 

Koliko je stradalo u proboju?

Koliko je stradalo civila?

Пун их форум. Само завијаш у обландице.

Не. То је антифа сленг.

Дао сам ти име књиге која је перпуна истпријске грађе, читај. А и тиме доказујеш да си читао само муслиманско хашку верзију.

И то што си рекао да је болест, Хакија Мехољић градоначелник Сребренице тврди да им је Алија рекао да Клинтон каже, ако пусте четнике да уђу Сребреницу и погине 5000 људи да ће Клинтон бомбардовати Србе. Хакија одлепио. @Milan Nikolic окачи му молим те па да види шта је болес'.

Пс: Нашао сам, па ти види шта је болес'

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...