Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 52 минута, Avocado рече

Ako na stubu ofarbanom u boje poljske zastave napišem nazive nekoliko afera poljskih političara na vlasti, to znači da mrzim poljski narod??? Kojom "logikom" stižeš do toga?

А Пољаци не би ни фарбали стуб по ком керови пишају у боје пољске заставе и то без дозволе станара те зграде.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

ову власт су довели ЕУ преко Томе када је победио Тадића, а резултати су се знали сат времена пре затварања ЕУ честита Томи:aplauz:. Пре тога је Тома ишао у Брисел да добије инструкције.

И сада доведу неку будалу за опозицију пред изборе да кеже како су Срби геноцидни народ:)). Па једино ако смо глупи да не видимо да је све договорено.

Али зло не може да победи и Србија је ипак боље него да је победио Тадић Тому, или Хилари Трампа :) а најважније је Косово је остало у Србији и Путин је Цар. Бог води историју ка последњем догађају и ту Срби имају ту значајно место јер су ипак велики и православни народ.

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Avocado рече

Ok, s obzirom na tvoja prirodna ograničenja očekivano je da ne razumeš razliku između kritikovanja okolnosti da neko sendvičom naplaćuje svoju političku podršku "boljoj Srbiji" i povezivanja nečijeg imena sa "sramotnim" delovima tela... siguran sam da je osnovcima ovo tvoje mnogo smešnije i ima više smisla... samo napred... biće od tebe dobar klovn...

Ti opet potvrdjujes i ovim postom odakle si dosao i gde ces da odes sledeci čMariniku.... ako ne razumes procitaj moj predhodni piost, da se ne ponavljam

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Ti opet potvrdjujes i ovim postom odakle si dosao i gde ces da odes sledeci čMariniku.... ako ne razumes procitaj moj predhodni piost, da se ne ponavljam

čMariniku....:aplauz: Ха ха 

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Вилер Текс рече

Да си аутошовинста смо утврдили.

Zato što se ne slažem sa par nebuloza u koje ti veruješ... :)

Taj model "utvrđivanja" je prilično popularan među nacoškim moronima... siguran sam da bi i Miša Vacić isto "utvrdio"...

пре 44 минута, Вилер Текс рече

Читај мало боље.

Стрељано је неколико стотина војних заробљеника. Злочин је.

У борбама и пробоју је погинуло око 1800-900 људи према изборима које сам читао.

Муслимани навлаче бројку. Буди мало објективан па провери и српску страну приче.

Opet, strana priče tebe i tvojih nacoških istomišljenika nije srpska strana priče.

Ti si mnogo gori autošovinista od onih koje tako nazivaš jer se konstantno  tripuješ da svi Srbi imaju tvoja intelektualna, obrazovna i moralna ograničenja...

Fantaziju u kojoj civili nisu streljani u Srebrenici sam proverio... beskrajno je udaljena od realnosti...

Razni ljudi navlače brojku i na gore i na dole... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

нисам само објаснио до краја зачто су довели ову Чмаринку. Зато да убију опозицију:aplauz:. Слично  су и Тому довели, мада је то друкчије  било у оно време јер Тома је био моћан , тј у време Тадића био права опзиција а ови су баш јадни. Од тада, тј пада Томе :),  у Србији нема опозиције све контролише Брисел и позицију и опозицију. Али не може Брисел све да контролише док је ту Путин, тако да је Косово и даље Србија, Младић је херој и идемо даље.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Milan Nikolic рече

Данас је било овако: :D

165027_viber-image-2021-11-27-17-02-52-607_orig.thumb.jpg.b699eaa76a91031def86270541c3a40b.jpg

Untitled.png.c7e51a661464a999132a0802eddbf2bb.png

Дивно :sunce: а видим и да се орила песма по аутобусима на путу ка тамо...

Него, чини ми се да је ваљда нека епидемија ил' тако нешто проглашено код нас? Сећам се да је премијерка скоро причала да смо пред колапсом и да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације? Помињала се и нека затварања и забране окупљања :scratch_head: Ал нема везе, важно да је сад све боље кад имамо ковид пропуснице за зле угоститеље и неодговорне грађане који се тамо окупљају :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Него, чини ми се да је ваљда нека епидемија ил' тако нешто проглашено код нас? Сећам се да је премијерка скоро причала да смо пред колапсом и да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације? Помињала се и нека затварања и забране окупљања :scratch_head: Ал нема везе, важно да је сад све боље кад имамо ковид пропуснице за зле угоститеље и неодговорне грађане који се тамо окупљају :sunce:

па за опозицију су закон. Јел су рекли да смо геноцидни народ:aplauz: да и даље идемо у Цркву нормално без маски и осталих глупости. Али тебе то не интересује:))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Nisam nego sam ti temeljno objasnio šta sve ne znaš i ne razumeš u vezi sa REMom... i o tome kako političari utiču na medije u Srbiji...

Налупетао си се бесмислено само да би ми контрирао исто као што сада лупеташ по питању овог закона. 

Али просто живиш од контрирања, што си показао на дебати о трампу где си јасно изјавио "ја не дирам баједан јер бајден нема фанове" ... и тиме си показао да су ти главни мотиви за критику трампа његови љубитељи на форуму...то јест терање контре њима(нама). 

Подели на овим сајтовима

Сећам се да је премијерка скоро причала да смо пред колапсом и да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације? 

КАко те бре није срамотаconfused1. Рекла је потпуно супротно, да не жели да види то что се дечава у Аустралији где држава бије народ. 

Подели на овим сајтовима

Кад су дошли вучићевци на власт, државни трезор је био са 8,5 милијарди динара, а сада има 370 милијарди динара. Како то добро звучи код неких из опозиције. Зато би душу продали да дођу, по неки опет, на власт.

• Радостан 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, GeniusAtWork рече

Благо теби кад си тако млад.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, GeniusAtWork рече

Idi javi onoj gomili sto blokira puteve da je neka epidemija i da ne bi trebali da se okupljaju ...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Idi javi onoj gomili sto blokira puteve da je neka epidemija i da ne bi trebali da se okupljaju ...

ха ха. Како су ови из Ђиласеве опозиције глупи:))

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Zato što se ne slažem sa par nebuloza u koje ti veruješ... :)

Taj model "utvrđivanja" je prilično popularan među nacoškim moronima... siguran sam da bi i Miša Vacić isto "utvrdio"...

Opet, strana priče tebe i tvojih nacoških istomišljenika nije srpska strana priče.

Ti si mnogo gori autošovinista od onih koje tako nazivaš jer se konstantno  tripuješ da svi Srbi imaju tvoja intelektualna, obrazovna i moralna ograničenja...

Fantaziju u kojoj civili nisu streljani u Srebrenici sam proverio... beskrajno je udaljena od realnosti...

Razni ljudi navlače brojku i na gore i na dole... 

Теби је све осим антисрпског дискурса небулоза. И биће да си оптерећен Вацићем, стално га помињеш а ја никад нит ме занима.

Из твог писања се види да јеси аутошовиниста. Чак и користиш њихов сленг. Ово "нацош" је изашло из антифа кругова у које залутају озбиљно поремећени људи. Нацоши су они из Вашингтона и Сарајева којима је требала Сребреница више него вода и ваздух. Па су нашли неке Ердемовиће и Момире Николиће да изврше наручени злочин који ће се користит против Срба.

Биће да си ти ограничен хашком правдом и логиком на основу које си утврдио страдање цивила. Исто тако су страдали цивили у Рачку.

Не пада ти на памет да користиш друге изворе осим хашких и другосрбијанских бљувотина.

Страдали су војни заробљеници( било неких цивила али далеко од Ђе ћеш Аида бајки) а већина је изгинула у пробоју и то све војска. Било је и неких жена али то није било стрељање већ пробој. Ту се не зна ко коси ко воду носи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...