Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Н И Н Е рече

А Пољаци не би ни фарбали стуб по ком керови пишају у боје пољске заставе и то без дозволе станара те зграде.

А ти си Брајану носио кантице па си одатле покупио ове патриотске закључке?

WWW.GETTYIMAGES.AE

A man walks past a Polish flag painted on a wall in Warsaw, Poland on April 27, 2020. The Polish...
WWW.123RF.COM

123RF - Millions of Creative Stock Photos, Vectors, Videos and Music Files For Your Inspiration and...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Bilbija рече

Idi javi onoj gomili sto blokira puteve da je neka epidemija i da ne bi trebali da se okupljaju ...

Ако власт не поштује сопствене мере, а за то непоштовање и последице истог увек највише окривљују обичне грађане и угоститеље, зашто би гомила поштовала? :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Evo ja cu da ti odgovorim da cu ja MOZDA glasati za Mariniku, iako ne mogu da je smislim, a mogu da objasnim i zasto. 

Ја знам да си ти на своју руку ал немој леба ти.:))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

зашто би гомила поштовала

Значи ти си народ назвао гомилом?

Ја капирам да их тј нас Насерка и екипа тако и виде, као гомилу коју треба искористити  да би дошли на власт.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Onufrije рече

Сећам се да је премијерка скоро причала да смо пред колапсом и да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације? 

КАко те бре није срамотаconfused1. Рекла је потпуно супротно, да не жели да види то что се дечава у Аустралији где држава бије народ. 

У чему је разлика између

Цитат

да не жели да види то что се дечава у Аустралији где држава бије народ.

и

Цитат

да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације

Иначе, ајд да се претварамо на тренутак да је ово нормална држава - шта уопште значи изјава премијерке да „не жели да види то што се дешава у Аустралији да држава бије народ“? Полиција (=држава) то може да уради само ако добије наређење из МУПа (да поновимо, претварамо се да не знамо ко овде одлучује о свему ;) ). Значи ово је јасна претња шта чека оне који се усуде да се буне против мера. Истих оних које власт крши кад им се ћефне...јер може им се.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Значи ти си народ назвао гомилом?

Ја капирам да их тј нас Насерка и екипа тако и виде, као гомилу коју треба искористити  да би дошли на власт.

Нисам ја него онај чији сам пост цитирао :) Ајде макар једном бар пробај да испратиш ко шта пише, чисто макар из разоноде...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Нисам ја него онај чији сам пост цитирао :) Ајде макар једном бар пробај да испратиш ко шта пише, чисто макар из разоноде...

Обојица сте. Него ћутиш за онај линк о Сребреници? Јел треба да се понови питање?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Вилер Текс рече

Ја знам да си ти на своју руку ал немој леба ти.:))

Хоћу можда због неких стари које сматрам да су јако важне а тичу се загађења и екологије. Које наводно обећавају. 
Али наравно избори нису сутра, видећу на крају коју реторику фурају, да ли флипфлопују итд. 

мало је гаме џангер све ово са риотинтом и осталим стварима.. пратим ствари како се развијају мислим да смо на јако опасној територији  

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Хоћу можда због неких стари које сматрам да су јако важне а тичу се загађења и екологије. Које наводно обећавају. 
Али наравно избори нису сутра, видећу на крају коју реторику фурају, да ли флипфлопују итд. 

То са екологијом је мачка у џаку. Запад је затровао пола планете и обогатио се и сад кад имају нове техногогије забрањују другима да се развијају. То генерално.

Да Мариника не знам какав програм има ја не бих гласао за њу због тога што је из Чанковог капута изашла и зато што прича о ђеносајду. Буквално ни по цену да једемо глогиње.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, GeniusAtWork рече

У чему је разлика између

и

Иначе, ајд да се претварамо на тренутак да је ово нормална држава - шта уопште значи изјава премијерке да „не жели да види то што се дешава у Аустралији да држава бије народ“? Полиција (=држава) то може да уради само ако добије наређење из МУПа (да поновимо, претварамо се да не знамо ко овде одлучује о свему ;) ). Значи ово је јасна претња шта чека оне који се усуде да се буне против мера. Истих оних које власт крши кад им се ћефне...јер може им се.

Разлика је огромна, жена или шта већ је изабрала, је  рекла да то не може да прође у Србији и код ње  и ти је прозиваш да подметнеш против власти јел немаш морала. Која претња никоме није претила. Јел идеш ти у Цркву, наравно не, јер би видео да тамо нико не носи маску, да се сви причећују из исте чаше  и да их држава не дира. 

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

On 22.11.2021. at 15:17, haveaniceday рече

су ме ребнули. 

Уместо што читаш те глупости, дођи мало у Србију па наручи нешто из иностранства, и види. 

Pa po hiljadama iskustvima homeopatija funkcionise, pa opet nije tacno.

Kakva je to izjava, coveka koji smatra ekonomiju naukom.

Nemam stvarno vremena proveriti podatke, ali da si se vec zezno je ocigledno.

I da moze se pricati o raspodeli poreza, da srpski porezi su daleko od toga da budu ukupno najveci po udeo BNPa to je fakat, to nije nikakva moja interpretacija. Dovoljno je guglati.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, GeniusAtWork рече

Ако власт не поштује сопствене мере, а за то непоштовање и последице истог увек највише окривљују обичне грађане и угоститеље, зашто би гомила поштовала? :) 

A zasto ti kritikujes samo jednu stranu?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...