Bokisd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 5 минута, Juanito рече пре 17 минута, Avocado рече Ima tu nekih preferencija... Мислим да се каже ”преферекција”... nope, njet, nicht, niet, ..... δεν, non, ... deği, không, 不 , ບໍ່, ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Пре сат времена, Ćiriličar рече Jesi ti citao Stari Zavet? To su knjige koje se ne mogu samo procitati, ali jesi citao koliko-toliko? Da ili ne? Ili da te pitam i (dakle vaze oba pitanje) ovako: mi se svi borimo protiv bolesti, tolike pare, nauka, skolovanje da se lecimo...jesi citao da Oci vele da je bolest cesto, ne uvek, Božija poseta? Suvise racinalno gledas stvari, a mogu i ovako da te piitam: ako se u Evropi ubije milon dece godisnje u abortusima, zamisli da postrojis sada milion zivih ljudi i pobijes i pobacas ih u lavore! To je mnooogo vise, ali ajde milion...pa nagodinu milion opet, pa sledece godine milion....leeeele! A ako je 5 miliona? I onda od tih fetusa ako ti zena maze lice i ruke kremicama od njih, sta je to?Je li bolje to ili da dodju neki ljudi, nebitno koje vere, kave koze i radjaju decu? Eto ti odgvori. Uh, ja odgovorih na ono prvo i sve čekam nastavak, a tek sad vidim da si dodao još nešto u poruku... ne razumem baš najbolje što me to pitaš jer to koliko ima abortusa u Evropi, koje su vere ljudi koji su negde došli i da li rađaju decu meni baš ništa ne znači.... ni jedni ni drugi ni treći mi nisu bolji/gori... Kakve to ima veze sa tim da si se baš mnogo raspisao o tome kako ne valja što se muslimani doseljavaju u Evropu, da bi na kraju konstatovao da su oni bolji od velikog dela Evropljana? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 9 минута, Avocado рече Kakve to ima veze sa tim da si se baš mnogo raspisao o tome kako ne valja što se muslimani doseljavaju u Evropu, da bi na kraju konstatovao da su oni bolji od velikog dela Evropljana? Уз дужно уважавање цењени адвокату, ја сам брата Ћирка разумела овако. Без много филозофије. Боља му је Европа са мигрантима (традиционалистима, па и муслиманима)него иста та Европа либерална, изопачена, декадентна, дегенеративна . Да нас не би исто задесило(а није још хвала Богу)значи још увек смо традиционалисти, већински православни, па нема потребе за увозом морала, за контролу је уласка миграната, односно за народне патроле, јер више истанце не обављају ваљано посао. Нема супростављених ставова у његовој причи. А пошто пратиш СЗ лепо имаш тамо, не знам тачно која глава.....Чије стадо, тога и земља. Ćiriličar, Milica Bajic and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србољуб+ Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 НЕ ЗНАЈУ ЗА СТРАХ: Синоћ нова народна патрола против мигрантског насиља (ВИДЕО) SRBIN.INFO Упркос сензационалистичким насловима, кампањи етикетирања патрола је поново прошла Београдом, а... Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Verbrauchermarkt · E75 20 Рапсоди, Ćiriličar and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 "... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... " "... Нека буде воља Твоја... " Верујемо или не верујемо, питање је сад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 9 минута, Рапсоди рече значи још увек смо традиционалисти, већински православни Avocado and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 11 минута, Juanito рече Колико се год теби чинило да је оно нарадикалније зло либерализма (последња фаза ) продрло код нас, мислим да грешиш, постоје велика превирања, огромни су напади са свих страна на традиционалну породицу почев од медија, преко НВО, итд, итд. Али не дају су СРби. Тврд су они још увек орах, мислим да ће либерално зло које оштри зубе , поломити зубе управо од СЕрбe ... Предраг М, Ćiriličar and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 18 минута, Рапсоди рече Уз дужно уважавање цењени адвокату, ја сам брата Ћирка разумела овако. Без много филозофије. Боља му је Европа са мигрантима (традиционалистима, па и муслиманима)него иста та Европа либерална, изопачена, декадентна, дегенеративна . To sam tako i ja razumeo... i razumeo isto njega da je ta Evropa u popriličnoj meri već sada baš takva - liberalna, izopačena, dekadentna, degenerativna i slično... iz čega proističe jasan zaključak da doseljavanje muslimana u Evropu zapravo poboljšava Evropu... što je kontradiktorno sa opet njegovim jasno izraženim negativnim stavovima o doseljavanju muslimana u Evropu. пре 18 минута, Рапсоди рече Да нас не би исто задесило(а није још хвала Богу)значи још увек смо традиционалисти, већински православни, па нема потребе за увозом морала, за контролу је уласка миграната, односно за народне патроле, јер више истанце не обављају ваљано посао. Нема супростављених ставова у његовој причи. Nema kontradikcije samo ako se praviš da je brat Ćirko isključivo pisao o Srbiji (pa kao smisliš ovu varijantu) i ignorišeš to da je u najvećoj meri pisao o Jevropi (pogotovo Šveckoj)... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 6 минута, Рапсоди рече Колико се год теби чинило да је оно нарадикалније зло либерализма (последња фаза ) продрло код нас, мислим да грешиш, постоје велика превирања, огромни су напади са свих страна на традиционалну породицу почев од медија, преко НВО, итд, итд. Али не дају су СРби. Тврд су они још увек орах, мислим да ће либерално зло које оштри зубе , поломити зубе управо од СЕрбe ... Mozda su i za CG mislili da Srbi nisu bas toliko tradicionalno vezani za crkvu i veru i svetinje,.... kad ono, ... Ćiriličar, Milica Bajic, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Ne slažem se sa njim u svemu, ali ko hoce neka poslusa o cemu covek govori....na stranu neka prorocanstva...to j eklizav teren...kada govori o cinjenicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 32 минута, Рапсоди рече значи још увек смо традиционалисти Branka62 and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 2 минута, Avocado рече To sam tako i ja razumeo... i razumeo isto njega da je ta Evropa u popriličnoj meri već sada baš takva - liberalna, izopačena, dekadentna, degenerativna i slično... iz čega proističe jasan zaključak da doseljavanje muslimana u Evropu zapravo poboljšava Evropu... što je kontradiktorno sa opet njegovim jasno izraženim negativnim stavovima o doseljavanju muslimana u Evropu. Nema kontradikcije samo ako se praviš da je brat Ćirko isključivo pisao o Srbiji (pa kao smisliš ovu varijantu) i ignorišeš to da je u najvećoj meri pisao o Jevropi (pogotovo Šveckoj)... Он не воли што су мигранти запосели Европу (јер није морало тако да буде) више би волео да либерално зло није запосело Европу, али пошто јесте, пошто је прешло ону критичну тачку са које више нема повратка, онда су бољи и конзервативни муслимани него изопачени европљани. Значи више воли традиционалног (читај нормалног ) Швеђанина па макар и муслимана, него изопаченог Швеђанина који више не зна ни ко је ни шта је , ни чему тежи, ни који му је смисао. Нема контрадикције. Значи пластично објашњење....ја волим чоколаду, али не покварену, ако више никада не могу наћи чоколаду која није покварена, пустићу какао на граници и конзумираћу само њега. Мислим јесте ми жао. Али шта је ту је. МОжда од тог и таквог какаоа, направимо, никада се не зна (чудни су путеви Господњи) добро чоколаду . Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 3 минута, Avocado рече Једна битка не значи и рат . Она је наметнута, са виших истанци, ко је питао народ ... Ana Brnabić izviždana u Orašcu – nula49.com NULA49.COM Visit the post for more. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 2 часа, GeniusAtWork рече Нормално. Кад опоменеш некога да не уринира по улици, логично је да иза тога питаш девојку која је са њим "А јеси ти Српкиња?". Не знам шта је ту чудно... Аха, а сад је ''нормално'' па се онда везујеш за други изговор да их осудиш због њиховог питања ''А јеси ти Српкиња''? А у претходном твом коментару ти није било нормално због тога што су се чудили што уринира, већ си на сва уста изјавио, парафразирам, како су улице запишане само тако и шта је као у томе проблем, или боље да ти цитирам шта си написао: ''Том типу никада не би рекли да не уринира на улици да није црнац И то знаш одлично. А на тој улици дневно ко зна колико њих уринира, па самозване патроле не реагују. А код овог се све запањили: "Пази пиша на улици, јбт!". Мукице никада нису прошле улицом и виделе неког како уринира...пахуљице''. Нормално, ово твоје ''нормално'' гледам као ироничну изјаву, него, сад је као проблем што су ову што је стајала поред мигранта док је уринирао питали да ли је Српкиња. Видим да имаш доста лајкера што су ти лајковали и што им је весело што си, у смислу, ''е ако си му рекао'', па да питам тебе и њих, а која нормална девојка стоји поред мушкарца док он на улици без икаквог срама и намере да се сакрије, уринира? И то још уринира на зид продавнице или капије, шта ли већ. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Он не воли што су мигранти запосели Европу (јер није морало тако да буде) више би волео да либерално зло није запосело Европу, али пошто јесте, пошто је прешло ону критичну тачку са које више нема повратка, онда су бољи и конзервативни муслимани него изопачени европљани. Значи више воли традиционалног (читај нормалног ) Швеђанина па макар и муслимана, него изопаченог Швеђанина који више не зна ни ко је ни шта је , ни чему тежи, ни који му је смисао. Нема контрадикције. Gradacija (koga više voli) je sve vreme jasna... kontradikcija je objašnjena... impresioniran sam pokušajem... ali je i dalje jalov... objasniću na analogiji ispod. Пре сат времена, Рапсоди рече Значи пластично објашњење....ја волим чоколаду, али не покварену, ако више никада не могу наћи чоколаду која није покварена, пустићу какао на граници и конзумираћу само њега. Мислим јесте ми жао. Али шта је ту је. МОжда од тог и таквог какаоа, направимо, никада се не зна (чудни су путеви Господњи) добро чоколаду . Problem u toj analogiji je što ovo podvučeno gore ne odgovara njegovim stavovima... Valjana analogija bi bila da voliš čokoladu više nego kakao, voliš više kakao nego da nemaš ni jedno ni drugo, svesna si da nema čokolade i protiviš se tome da se kakao uvozi... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука