Jump to content

НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ у центру Београда због миграната (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Avocado рече

Da... organizovani i planirani pokreti tolikog broja ljudi zahtevaju fantastičnu organizaciju i logistiku... ko je sposoban da isplanira, finansira i organizuje toliki broj ljudi... i da pri tome niko to ne sazna???

Cenim da su ljudi-gušteri...

Zezaj se, ali to nisu nikakvi ljudi gušteri, nego ljudi od krivi i mesa, spremni da sve učine kako bi se njihove zaumnosti ostvarile. Arogantni sekularisti, "prosvetljeni" svetlošću palog serafa, misle da mogu da programiraju čoveka svojim ideologijama (genderizam, feminizam...) i da će ostvariti svoj vlažni san o pranju ruku od Hitlerovog klanja jevreja. Nažalost, neće.

Svet će pre biti uniišten nego što će se ostvariti utopija libtarda, finasiranih od strane Soroša (kapoa u konc logoru) i njemu sličnih.

пре 9 часа, Православни Србин рече

А ми овде мислимо да је то стварно сад сукоб па хвалимо Орбана, а није тако. 

Orbana? Ko ovde hvali Orbana. Sa ovima treba kao KInezi sa Ujgurima, kao Izrael sa pojedinima tako dragim "palestincima" (inače arapima, nemaju oni nikave veze sa Philistim - Filistejcima), valjda im ta "ljubav" ostala od Broza i njegove "nesvrstanosti" ili kao Faraoni sa Šasuima... a ne "jadni ljudi, trte mrte"...  

Ponoviću, svako ko stane na stranu alahovih šetača, i onih koji ih podržavaju, pomažu, je isto tako spreman da svoje sunarodnike primora da se pokore, jer oni sami se u svojoj zaljubljenosti u "moderni" svet pokoriti neće (a i to samo maštaju da će moći da izbegnu). Svi "humanisti" su "humani" preko tuđih leđa, dok svoja čuvaju i te kako.

Ne želite "vigilante" po ulicama? Uplašili ste se od samoorganizovanog naroda? Strah vas je od sukoba? O tome ste trebali ranije da mislite, "mudraci".. Narodne patrole, zidovi, ovo, ono, su početak reakcije na libertardnu akciju. Ili da parafraziram onu limunadu od "Independence day" "We will not vanish quietly in to the night" - za one sa manjkom znanja engleskog: "Mi nećemo tiho nestati u noći"...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Православни Србин рече

Ма дајте људи, нема никакве ,,битке" између Орбана и Сороша, него је ствар много једноставнија- Орбан се лепо договорио са ЕУ да као глуми неки ,,отпор", па ће сад он да стави жицу, трте- мрте, да би ЕУ имала разлог да све те мигранте више не прима него да их задрже овде на Балану, по Србијама, Македонијама и по Босни. То је поента, натераће нас да их примимо. Ни ЕУ неће мигранте, али због тзога што глуме ,,мултикултурализам", морају да глуме некакву ,,сукобљавање" у оквиру ЕУ, па ће то да им буде изговор да их више не примају. 

А ми овде мислимо да је то стварно сад сукоб па хвалимо Орбана, а није тако. 

Ma kakvo glumatanje...Mađarska vodi svoju nezavisnu politiku u pogledu migranata, i EU ne bi imala ništa protiv da oni malo više prihvate migranata, ali ako neće ne mogu oni njim ništa tu puno uraditi, niti žele.

Jer to glumatanje kako bi navodno migranti ostali u Srbiji je nepotrebno kada je već sve davno riješeno zakonom o readmisji kojeg je Srbija potpisala kao uslov za dobijanje bijelog šengena...a tiče se prihvatanja građana trećih zemalja koji sa Srbijom ništa nemaju zajedničko, ali smo su iz Srbije dospjeli u EU i azil im je odbijen. 

A kad smo kod glumatanja, meni je indikativnije ponašanje Grka sada. Sad su navodno u nekom ratnom stanju, i ne daju migrantima da prođu granicu. A gdje su bili 2015-te godine u jeku najveće krize? Niko za Grčku tad nije čuo migranti su mirno prošli i ulazili u Srbiju kao poplava. Naravno, moje mišljenje da su tad imali signal Njemačke jer su ovi nešto utuvili da im treba radna snaga sa bliskog istoka i da imaju malo miješano društvo, jer su oni kul i žele da pomažu...sada su i oni zasiti, a novim zakonom koji je stupio na snagu 01.03 kupiće radnu snagu sa zapadnog balkana....a tu je i zakon o readmisji da popuni vakum ovdje. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Avocado рече

Da... organizovani i planirani pokreti tolikog broja ljudi zahtevaju fantastičnu organizaciju i logistiku... ko je sposoban da isplanira, finansira i organizuje toliki broj ljudi... i da pri tome niko to ne sazna???

Cenim da su ljudi-gušteri...

Upravo tako.

Sama činjenica da imaš toliko ljudi u pokretu i da se prolazi sa minimumom tragičnih slučajeva govori o tome da je "fantastična organizacija i logistika" na delu. Sada pođi odatle i istražuj dalje... Dovoljno je da odeš jedan korak unazad i ugledaš šumu umesto drveta.

----

Postoji potreba za preseljenjem miliona ne-evropljana u Evropu jer oni nisu u stanju da se pobrinu za sebe u svojim zemljama, ekonomski pre svega.

Npr. egipatski predsednik je prenaseljenost proglasio jednom od dve najveće opasnosti po bezbednost Egipta (duga je terorizam). I pored toga svake godine se u Egiptu rodi 1,5 miliona beba.

Slično je i sa ostalim arapskim i afričkim zemljama.

Organizacija i finansiranje su tehnička pitanja.... ljudi se samoorganizuju, u igri su i krijumčari, u nekim stvarima i države pomažu, i humanitarne organizacije...

Nije to nikakva tajna...

Na nivou međunarodnih instrumenata baci pogled na Marakeški sporazum.

Npr ovakve stvari se neprestano dešavaju već godinama...

Evo jedan tekst o tome kao država Izrael i razne NVO organizuju i finansiraju siguran prelazak preko Mediterana.

Kada pređu Mediteran evropske države i NVO preuzimaju posao itd.

Ovo je samo jedna stvar ali i evropske države i NVO učestvuju u čitavom procesu od početka do kraja. 

U suprotnom, kako bi bilo moguće ostvariti "Replacement Migration"?

WWW.TIMESOFISRAEL.COM

As thousands flee Africa on flimsy boats, just one ship operates in the area between Libya and Italy. A Jewish aid group is...

Podsetimo se samo da Izrael proteruje migrante sa svoje teritorije, drži ih u kampovima (logorima) a uzgred (odvojena stvar ali indikativna) koristi DNK testiranje u postupku za davanje izraelskog državljanstva.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Tumaralo. рече

Podsetimo se samo da Izrael proteruje migrante sa svoje teritorije, drži ih u kampovima (logorima) a uzgred (odvojena stvar ali indikativna) koristi DNK testiranje u postupku za davanje izraelskog državljanstva.

Pametno, iako će se pojedinima činiti da Izrael ponavlja ono što su Jevreji preživeli pod nacistima. Uostalom da tako ne rade, već bi bili preplavljeni "jevrejima" po Takiji, spavačima "trgovca" kamilama" i za koju godinu, ako ne i pre izgubili bi svoju državu.

Ujedno, kada se već pominje "eksplozija" stanvoništva, treba znati i to da niko ne nameće "kontrolu" populacije" onima koji se množe kao "glodari", nego upravo onima koji se zbog "ženskih prava, ovoga i onoga" već uveliko nalaze na putu depopoulacije.

Dakle, ili su "humanisti" i "zabrinuti" za planetu, svi od reda ljudi manjkave inteligencije, ili postoji ideja, sotonska, nihilistička, o samouništenju. Trećeg nema. Jer, niko, ponavljam niko ne propagira i nameće abortuse, kontracepciju, genderizam, feminizam, sterilizaciju... po teritorijama gde je eksplozija populacije evidentna, nego upravo po tertitorijama u kojima je već decenijama evidedentan pad rađanja i starenje nacija.

Подели на овим сајтовима

Ja vam napišem sad nešto o jednom mom iskustvu sa osobama iz "trećeg svijeta" - konkretno sa Afrikancima i Indijcima. U julu prošle 2019. godine nakon što mi je na FB poslao request neki južnoamerikanac, sad više čak ni ne znam koji je to bio, me počeli valjda prvo preko njega dodavati na svoje friend liste Afričani iz raznih zemalja. Do tada sam više od 10 godina imao stabilno manje od 200 friends na FB jer mi nije ni padalo na pamet tamo dodavati ljude koje ne znam ili o kojima ništa ne znam a ni oni o meni niti imamo nešto zajedničko, neke grupe na FB i sl. Rekao sam si, pustim sad nek dolaze, tako ih barem ne moram ja ganjat ni tražiti a usput upoznam kakvi su to ljudi, kako žive, šta rade i nečem se naučim. Istovremeno njima sad prezentujem na svom profilu koji sam koncipirao kao nekakvu svoju mini radio stanicu,  slovensku kulturu, muziku, folklor i običaje. To sam ustvari radio i i davno prije nego što su mi oni počeli dolaziti na friend listu, samo sam sad počeo to raditi planski da uvide kako su slovenske zemlje na tom sasvim nešto drugo od zapadne Evrope i da ako se ne žele asimilirati onda radije nek ih zaobidju u velikom luku jer mi se njima prilagodjavati u takvoj mjeri da ćemo  napustiti svoj folklor i običaje sigurno nećemo! Da su slovenske zemlje prebogate i prepune svog vlastitog folklora, tradicija i običaja i ne namjeravaju ga zamjeniti bilo čim drugim i da za imigrante to ne budu baš Obećane Zemlje! Istovremeno onako kako dolaze se upoznavam sa njihovim realijama, 3/4 su iz Afrike a 1/4 iz Indije (otprilike, nisam brojao, ti iz Indije su počeli dolazit poslije Nove Godine, nedavno). Oko 70-80% su to muslimani, iz vrlo različitih socijalnih uslova, od najsiromašnijih do dosta bogatih i solidno materijalno oberzbijedjenih. Muslimani dominuju i u toj Afričkoj i u toj Indijskoj grupi, oni koji su tamo su većinom sa porodicama a žene se tamo vrlo rijetko upoznaju sa nekim na FB tako da su 99,9 % tih koji su došli mladi muškarci od 18-35 godina. Prvi moj takav neki utisak je ipak da su to sasvim druga vrsta ljudi od onih koji su već kao imigranti u Evropi po imigrantskim kampovima od Turske i Grčke pa do Skandinavije. Možda bi za nas bilo bolje da su nam došli takvi koji su sad tamo a ne ti koji su sad u Evropi. Većinom su to oženjeni momci ili takvi koji se namjeravaju ubrzo oženiti i imaju porodice sa po 2-3 djece isto kao i u Evropi (rijetki su koji imajuu više od 5 djece). Drugi utisak koji sam stekao je taj da Afrički hrišćani vrlo malo migriraju u Evropu što je dosta paradoksno, većinom su to muslimani, otprilike je omjer takav da na stotinu mislimana iz Afrike koji se odluče migrirati je tamo samo par hrišćana, dvoje troje na svaku stotinu. Zašto je to tako ne znam tačno, možda oni sami već znaju da su kao imigranti u Evropu autsajderi i nepoželjni jerr nisu muslimani, ipak izgleda da neko ko to sve organizuje vodi striktno računa da svi ti imigranti budu 80-90% muslimani a ti hrišćani već znaju da neće biti baš dobrodošli u Evropi. Sad ih imam oko 1400 friends, od toga su oko 200 moji stari a 1200 ovih novih, ubrzo ću to pridavanje na friend listu stopirat na 1500 i ko želi nek me slijedi kao follower. U svakom slučaju je dobro imati nekakav uvid u realije pa makar i na ovaj način kroz FB..

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, nesha973 рече

Zezaj se, ali to nisu nikakvi ljudi gušteri, nego ljudi od krivi i mesa, spremni da sve učine kako bi se njihove zaumnosti ostvarile. Arogantni sekularisti, "prosvetljeni" svetlošću palog serafa, misle da mogu da programiraju čoveka svojim ideologijama (genderizam, feminizam...) i da će ostvariti svoj vlažni san o pranju ruku od Hitlerovog klanja jevreja. Nažalost, neće.

Svet će pre biti uniišten nego što će se ostvariti utopija libtarda, finasiranih od strane Soroša (kapoa u konc logoru) i njemu sličnih.

@Tumaralo. važi i za tebe da ne pišem posebno isti odgovor i pitanje:

Možda se nismo razumeli... vi pišete da su pokreti ovih ljudi planirani i organizovani... dakle, neko je morao da sedne sa nekim Hasanom i da mu kaže:

"Vidi Hasan, zbog lojalnosti našoj organizaciji i/ili zbog toga što smo ti dali pare, ti ćeš sad da ostaviš sve ovo što imaš i radiš ovde, da se spakuješ u jedan ranac i da sam ili sa svojom porodicom kreneš peške u neku od zemalja EU po našem (ili tvom) izboru i da tamo čekaš dalje instrukcije."

i da obavi takav razgovor sa nekoliko miliona Hasana u nekoliko različitih zemalja i da ni jedan od nekoliko miliona Hasana ne snimi takav razgovor, ne obelodani celu stvar, već da svi to poslušaju.

Koja organizacija je sposobna da tako nešto organizuje?

Evropski "libtardi" i Soroš ako i imaju pare za to, nemaju nikakvu moć da organizuju ove ljude. "Libtardi" mogu da budu objašnjenje za to zašto se evropske zemlje ne ponašaju onako kako bi desničari voleli ali ne mogu oni da narede arapima i afrikancima da krenu put Evrope...

Ja jedino vidim ljude-guštere kao realne organizatore ovog poduhvata.  :)

----

P.S. @Tumaralo. valjda si do sad primetio da ja ipak pročitam to što se linkuje, a ne samo naslov. Navođenje teksta koji govori o tome da privatna jevrejska humanitarna organizacija iz Nemačke šalje pare za (tuđ) spasilački brod u Mediteranu, kao da je to dokaz za tezu da država Izrael šalje migrante u Evropu je zaista ispod svakog nivoa.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

@Tumaralo. važi i za tebe da ne pišem posebno isti odgovor i pitanje:

Možda se nismo razumeli... vi pišete da su pokreti ovih ljudi planirani i organizovani... dakle, neko je morao da sedne sa nekim Hasanom i da mu kaže:

"Vidi Hasan, zbog lojalnosti našoj organizaciji i/ili zbog toga što smo ti dali pare, ti ćeš sad da ostaviš sve ovo što imaš i radiš ovde, da se spakuješ u jedan ranac i da sam ili sa svojom porodicom kreneš peške u neku od zemalja EU po našem (ili tvom) izboru i da tamo čekaš dalje instrukcije."

i da u relativno kratkom roku obavi takav razgovor sa nekoliko miliona Hasana u nekoliko različitih zemalja i da ni jedan od nekoliko miliona Hasana ne snimi takav razgovor, ne obelodani celu stvar, već da svi to poslušaju.

Koja organizacija je sposobna da tako nešto organizuje?

Evropski "libtardi" i Soroš ako i imaju pare za to, nemaju nikakvu moć da organizuju ove ljude. "Libtardi" mogu da budu objašnjenje za to zašto se evropske zemlje ne ponašaju onako kako bi desničari voleli ali ne mogu oni da narede arapima i afrikancima da krenu put Evrope...

Ja jedino vidim ljude-guštere kao realne organizatore ovog poduhvata.  :)

----

P.S. @Tumaralo. valjda si do sad primetio da ja ipak pročitam to što se linkuje, a ne samo naslov. Navođenje teksta koji govori o tome da privatna jevrejska humanitarna organizacija iz Nemačke šalje pare za (tuđ) spasilački brod u Mediteranu, kao da je dokaz za to da država Izrael šalje migrante u Evropu je zaista ispod svakog nivoa.

Stvarno ti misliš da smo mi toliko glupi? Postoje metode da pokreneš stotine hiljada ljudi i naravno da pri tom ne moraš "razgovarati" pojedinačno ni sa kakvim tamo ni Hasanom, ni Mujom ni Suljom! Ne piši besmisle! Slično to se dešavalo i pri svim tim "etničkim čišćenjima" na području exYU npr. u BiH i Hrvatskoj. Ko je to i kada "razgovarao" pojedinačno sa svim tim stotinama hiljada ljudi tada? Smiješno!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zayron рече

Stvarno ti misliš da smo mi toliko glupi? Postoje metode da pokreneš stotine hiljada ljudi i naravno da pri tom ne moraš "razgovaratiů ni sa kakvim tamo ni Hasanom, ni Mujom ni Suljom! Ne piši besmisle!

Koje su to metode?

Управо сада, Zayron рече

Slično to se dešavalo i pri svim tim "etničkim čišćenjima" na području exYU npr. u BiH i Hrvatskoj.

Šta slično se dešavalo na području exYu?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Koje su to metode?

Šta slično se dešavalo na području exYu?

S tobom se ne vrijedi raspravljati! Tudjman je razgovarao sa svakim Srbinom iz Krajine, Karadžić sa svakim Muslimanom/Bošnjakom i Hrvatom od onih koji su bili "pokrenuti" na migraciju 90-tih? Pišeš beasmisle!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zayron рече

S tobom se ne vrijedi raspravljati! Tudjman je razgovarao sa svakim Srbinom iz Krajine, Karadžić sa svakim Muslimanom i Hrvatom od onih koji su bili "pokrenuti" na migraciju? Pišeš beasmisle!

Joj bre Zaki kad tako uletiš u pola priče ko pao s Marsa...

Priča je krenula je od ove poruke u kojoj se tvrdi da to nisu ljudi koji beže od rata...

Zato sam se zabrinuo na šta misliš... jer ima bolida sa raznih strana koji takođe i za razne exYu ratne egzoduse tvrde da nije bilo spontano bežanje već organizovan i planiran pokret...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Joj bre Zaki kad tako uletiš u pola priče ko pao s Marsa...

Priča je krenula je od ove poruke u kojoj se tvrdi da to nisu ljudi koji beže od rata...

Sasvim je irelevantno od čega bježe, u svakom slučaju je to organizovano ili zastrašivanjem i oružjem ili financijski i ciljenim medijalnim zakulisnim kampanjama od prozivanja hodža po Afričkim džamijama kojih ih na to ohrabruju da idu u Evropu osnovati kalifat i širiti islam pa do već spomenutog Soroša i njemu sličnih koji potom financijski potporuju svakog ko je u stanju razbiti sve to što njima u današnjoj Evrop smeta. Soroš islamsku migraciju koristi kao sredstvo k ostvarenju svojih ciljeva i vrlo izdašno je potporuje i usmjerava medijalno, financijski, organizacijski i politički onako kako to njemu odgovara.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Zato sam se zabrinuo na šta misliš... jer ima bolida sa raznih strana koji takođe i za razne exYu ratne egzoduse tvrde da nije bilo spontano bežanje već organizovan i planiran pokret...

Da, spontano pobjegli nakon što su im popaljene kuće i sa kalašnjikovima iza ledja, mislio si na to?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Zayron рече

Da, spontano pobjegli nakon što su im popaljene kuće i sa kalašnjikovima iza ledja, mislio si na to?

Mislio sam na ovo... i slične ideje kojih je bilo na raznim stranama... pa rekoh nisi valjda toliko pukao... srećom nisi...

"U nastavku uvodne reči pred Haškim tribunalom, odbrana hrvatskog generala Anta Gotovine tvrdila je juče da srpsko stanovništvo iz Kninske krajine u leto 1995. nisu proterale hrvatske snage, već ih je „povukla“ vlast Republike Srpske Krajine. „Vođstvo predsednika RSK Milana Martića evakuisalo bi stanovništvo radije nego da ga ostavi da živi u multietničkoj državi. To je bio mentalitet koji je stvorio koncept Velike Srbije“, rekao je Gotovinin branilac Luka Mišetić, citirajući Martićeve reči da Srbi ne mogu živeti s Hrvatima. "

WWW.DANAS.RS

U nastavku uvodne reči pred Haškim tribunalom, odbrana hrvatskog generala Anta Gotovine tvrdila je juče da srpsko...

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Avocado рече

Mislio sam na ovo... i slične ideje kojih je bilo na raznim stranama... pa rekoh nisi valjda toliko pukao... srećom nisi...

"U nastavku uvodne reči pred Haškim tribunalom, odbrana hrvatskog generala Anta Gotovine tvrdila je juče da srpsko stanovništvo iz Kninske krajine u leto 1995. nisu proterale hrvatske snage, već ih je „povukla“ vlast Republike Srpske Krajine. „Vođstvo predsednika RSK Milana Martića evakuisalo bi stanovništvo radije nego da ga ostavi da živi u multietničkoj državi. To je bio mentalitet koji je stvorio koncept Velike Srbije“, rekao je Gotovinin branilac Luka Mišetić, citirajući Martićeve reči da Srbi ne mogu živeti s Hrvatima. "

WWW.DANAS.RS

U nastavku uvodne reči pred Haškim tribunalom, odbrana hrvatskog generala Anta Gotovine tvrdila je juče da srpsko...

To sam naveo kao primjer toga da ne moraš s nikim "razgovarati" kako bi "organizovao" ovakve migracije, Druga je stvar da se naši ratovi i ove sada migracije ne mogu usporedjivati ni po kojem osnovu jer su im motivacija i ciljevi, uzroci i posljedice sasvim drugačije od toga što vidimo sada kao "migrantski talas ili najezdu" na Evropu. Sličnost je jedino metodološka, u tom, kako sam rekao, da kad si neko ko je politički i financijski dovoljno moćan, možeš utjecati na mnogo šta, pokrenuti i takve masovne migracije a da pri tom ne moraš razgovarati s nikim od tih migranata pojedinačno i nagovarati ih na bilo šta. Dovoljno je imati novac, politički utjecaj i svoje organizacije i pomagače, Islamski kalifat je imao svoje (ISIL), Njemci u 2ww su imali svoje (NSDAP, SS, Gestapo i Wermacht) a Soroš danas ima svoje (nevladine organizacije, "humanitarne" fondacije itd.) i nijedni nisu morali razgovarati pojedinačno i lično ni sa kim  od onih koje su na migraciju pokrenuli, bilo da su ih protjerali ili ih na migraciju natjerali i nagovorili ili privolili parama, medijalnim propagandnim kampanjama i ohrabrili, podstakli obećanjima.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

valjda si do sad primetio da ja ipak pročitam to što se linkuje, a ne samo naslov. Navođenje teksta koji govori o tome da privatna jevrejska humanitarna organizacija iz Nemačke šalje pare za (tuđ) spasilački brod u Mediteranu, kao da je to dokaz za tezu da država Izrael šalje migrante u Evropu je zaista ispod svakog nivoa.

"Schuster said that while the Central Welfare Board didn’t have the resources or capacity to erect huge shelters or provide first aid, the organization was able to form a partnership with the Israeli humanitarian organization IsraAID and helped establish a national branch in Germany."

Postoji organak u Nemačkoj a baza je u Izraelu. U pitanju jeste NVO ali nijedna NVO koja postoji u ethno state of Israel ne može raditi ništa što nije na ovaj ili onaj način aminovano od strane ethno state of Israel.

Pored toga, država Izrael zaista i šalje migrante u treće zemlje ....

WWW.BLIC.RS

Izraelsko Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je juče da će novcem podstaći afričke migrante koji su nelegalno ušli u Izrael...

... od koji verovatno najveći broj ode na Zapad.

Čak je razmatran, potpisan i bio na snazi (1 dan) i formalni dogovor o transferu migranata iz Izraela ka Zapadu.

WWW.BBC.COM

The UN urges Israel to reconsider after it suddenly cancels the agreement for thousands of Africans.

Ovaj plan nije uspeo samo zato što Izraelci nisu hteli da pristanu ni na "privremeno zadržavanje" migranata (onoliko koliko je potrebno dok ih ne deportuju u skladu sa tim sporazumom) već hoće da ih isteraju odmah.

Svakako, mere koje preduzima njihova suverena vlast faktički dovode do relokacije migranata na Zapad.

A sa Kanadom imaju poseban sporazum o tome na snazi...

"Canada will still take in a number of the migrants in Israel as it has a separate agreement with the Israeli government. According to Canadian reports, almost 2,000 asylum seekers who have requested either immigration status or asylum in Canada will be processed there."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...