Jump to content

НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ у центру Београда због миграната (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 24.2.2020. at 11:37, Поуке.орг инфо рече

У петак увече група младих људи окупљења око народне иницијативе, „Нема предаје Косова и Метохије”, кренула је у обилазак централних београдских улица да би у разговору са интерно расељеним лицима из Трећег света, који тренутно бораве у Србији, поделила памфлет на српском, енглеском и арапском језику, на којем је писало:

Уколико неког нападните... [...] тамо где ви будети... [...] Не дирајте нико [...] ... када би вас ми малтртирали...

Ево и ја да коментаришем, иако је већ 25. страна. Не мислим да су "фашисти" и подједнако ми се гаде они квази-либерални гадљивци на "фашизам", али лично не подносим једну врсту, један тип људи, а то су они људи који имају 24 сата дневно слободног времена и користе га да у име државе и народа спроводе своје личне мисконцепције. Свеједно да ли се ради о НВО које из сорошевских или директно загребачких/приштинских фондова плаћају имају радно време од 8 ч. дневно да шире "истину" о Србима као геноцидном народу, или о овима који у име идеала срБују, а не умеју да напишу ни писмено саопштење од 10 реченица.

Он који има времена да патролира улицом, назива је "својом" и овај цео град "његовим", кад буде решио проблем миграната и издајника, за непријатеље ће проглашавати и нас из истог идеолошког табора ако се по нечему не слажемо и сматрати да има право да нам суди и пресуђује.

Чуј "интерно расељени" из "Трећег света". Чуо је да избегла лица са КиМ код нас зовемо "интерно расељенима" јер КиМ сматрамо Србијом па их не називамо избеглим лицима, па сад избеглице и мигранте из Сирије и Авганистана назива "интерно расељенима" (?) "Трећи свет?"

Али опет, не могу ни њима активно да се супротстављам јер ове неке ствари око миграната заиста нису чисте. И треба и морају да знају да ова земља нити је крива за њихову катастрофу, нити смо неки европски блудници и бескичмењаци да могу да се понашају као освајачи. Међутим, да говоримо о "чедности" девојака обучених на одређени начин и на одређеним местима... Прво што не можемо све оне појаве које се могу видети по одређеним местима ноћу називати "београдским девојкама" и "београдском децом" јер то није ни 1% стварних нормалних београдских девојака, друго што је лицемерно да нико и не спомене све оне наше људе који те исте девојке пијани свакодневно спопадају и малтретирају, а друге мушкарце свакодневно туку или убадају ножевима и да му не пада на памет да због њих организује "патроле". Говорио Мирољуб о грађанским патролама против дилера дроге, постао предмет спрдње. Свега има и свакаквих разлога, али претварати се да овде иницијална каписла није никакав напад на жене, него мржња против муслимана као таквих, бар то немојмо.

Иначе, онај мигрант са снимка који је шутнуо жену низ степенице у Немачкој је био Бугарин, православац, у друштву других Бугара. Био је идентификован и ухапшен пар дана након што су сви европски медији пренели тај снимак као снимак у ком мигрант са Блиског истока шутира немачку хришћанску жену.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ćiriličar рече

@Предраг М Ja sam pisao onako iz ličnog ugla....posle sam se presabrao, Zlatanović je ok lik, ali nije po meni nešto pa dubok u sagledavanju stvari....ovde bi mogla biti politička pozadina, ali ne vidim ko bi mogao biti iza.

Jer od vl. Maksima, preko Vučića i drugosrbijanaca, i levi i desni i ovi i oni su za migrante...jedini Radulović nije.

верујем да је политичка позадина. Одједном 3-4 града у Србији праве протесте против миграната. протесте организују све неке квази групе грађана. хоћу да кажем да се прилично аматерски приступа проблему, а проблем око миграната је голем .... десно оријентисане организације и ако су углавном истог става око мигрантске кризе, сада када се дигла ова медијска прашина, нису баш нешто гласни и сложни или се не оглашавају уопште... 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Тражитељ рече

Био је Ћириличар доста дуго, исто из Републике Српске, а познавалац историје... можда грешим, мислим да је студент био, али дефинитивно млађа генерација, сјајан и паметан лик. И ја сам за тебе мислио да си он, само није нешто штимало, јер пишеш доста оштрије и често пишеш из искуства. Тек на оној теми коју си отворио "Лажна историја Срба" сам сконтао да сте две особе :)

ја нисам сконтао до данас joooj

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Предраг М рече

сад озбиљније питање: зашто се тек последњих дана дигла фрка око миграната и насиља које они изазивају? одједном сви брује и брину о Дамњановим народним патролама а пре годину две је исте патроле организовао и Сима ганци па никакве медијске пажње ту није било. Сада су поједини портали и друштвене мреже затрпани вестима о тим патролама и нападима миграната... ни патроле ни напади уствари нису нешто ново што је почело да се дешава али сада је одједном постало актуелно.... 

Једино што ми пада на памет је да је у питању војна вежба финансијско-обвештајних структура са обе стране (могуће је да је и једна страна) које активирају своје ћелије и гледају како се ко понаша и показује и какве су реакције јавности.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Предраг М рече

претпостављам да си хтео да питаш како се то ја крећем око Рајне и око зелењака?

Pa da, jel samo čitaš fejk njuz ili se zaista boriš sa Crnim Arapinom po ulicama hiršćanske Evrope?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Тражитељ рече

Једино што ми пада на памет је да је у питању војна вежба финансијско-обвештајних структура са обе стране (могуће је да је и једна страна) које активирају своје ћелије и гледају како се ко понаша и показује и какве су реакције јавности.

управо тако изгледа као некакво испитивање "пулса".... свакако верујем да ће се све смирити за који дан и да ће мигранти наставити да користе нашу земљу као транзициону до свог циља и наравно са што мање ексцеса овде.... 

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo.  ми имамо народне патроле, не могу нам ништа ... :kriminalac:

без зезања сад врло лако може да нас пљусне неки већи талас миграната... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рапсоди рече

Ја волим руски квас...ниједан га макси нема, а ни шопН го :smeh1: 

Има по "здравим хранама", ДИСу. У "кеш енд кери плус" имаш прави руски, мање сладак од домаћег.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рапсоди рече

Питам се питам се, да су уместо  ових миграната Руси као мигранти, да ли би исти коментари били :smeh1:   

Питај се питај. Ми смо имали посету руских избеглица око 40 хиљада. Оставили су значајан траг на културу и уметност. Кометари неби били исти јер се они нису и неби понашали као што се ови понашају.

И сигурно неби имали финансијску и логистичку подршку Сороша и сличних.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Предраг М рече

@Tumaralo.  ми имамо народне патроле, не могу нам ништа ... :kriminalac:

без зезања сад врло лако може да нас пљусне неки већи талас миграната... 

Govori se o cifri od nekoliko miliona, tacnije 4.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече

И какве то има везе са мигрантски насиљем? То не значи да мингранти  не праве огромне проблеме који се мање више толеришу. 

И малопре рече да те је тек ова патрола уплашила а сад наприча харлемске приче.

Da, po tom sistemu mogli bi navesti hilljadu drugih sličnih stvari, migranti varaju svoje žene i ku*vaju se - a da vidite samo kako Srbi varaju svoje žene i kako se tek oni ku*vaju i tako dalje do u beskraj i beskonačno! Poenta je u tom da su svi ljudi na svijetu isti, svugdje ima dobrih i loših ali Srbi imaju samo jednu svoju Srbiju i nikakvu više dalju, nekakvu rezervnu. A kad im ju uzmu niko im ne da niti izvuče iz madjioničarskog šešira ponovo neku drugu Srbiju kao ni njima njihovu Afriku, Ruandu, Ugandu, Aziju, Avganistan i Pakistan itd.! Zato neka je svako plemenit i dobar ili loš i zao tamo gdje se rodio! Isus je rekao ne učini nikom to što ne želiš da tebi učini drugi, ne poželi ženu, magarca ili bilo kakvu drugu stvar bližnjeg svoga, ne otimaj tudju zemlju i ne osvajaj je najezdama vojnim ili imigrantskim talasima, svako nek se sveti i pogani tamo na svom i u toj svojoj zemlji gdje je bio rodjen! Tek tako sve bude OK!

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Вукашин рече

Govori se o cifri od nekoliko miliona, tacnije 4.

после овог вечерашњег сукоба руса и турака око Сирије, султан Ердоган лако може да пусти мигранте ка европи.... јел мислимо на исто? не знам откуд цифра од 4м... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Предраг М рече

после овог вечерашњег сукоба руса и турака око Сирије, султан Ердоган лако може да пусти мигранте ка европи.... јел мислимо на исто? не знам откуд цифра од 4м... 

Da, Erdogan preti pustanjem 4 mil. izbeglica ka Evropi.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Србољуб+ рече

Питај се питај. Ми смо имали посету руских избеглица око 40 хиљада. Оставили су значајан траг на културу и уметност. Кометари неби били исти јер се они нису и неби понашали као што се ови понашају.

И сигурно неби имали финансијску и логистичку подршку Сороша и сличних.

U tom slučaju moramo uporedjivati ono što se može uporediti, ako uporedjujemp pravoslavce, Ruse, Srbe, Slovene sa na primjer muslimanima, izbjeglicama iz Siriije i Saudijce tj. Arape onda vidimo kako su siromašni Srbi prihvatili svoju pravoslavnu slovensku rusku braću izbjeglu pred komunistima 1917 i kako Saudijska Arabija, Kuvajt, Emirati, Brunej i slične basnoslovno bogate države arapske i/ili islamske nisu primili nikoga od svojih muslimanskih suvjeraca već ih šalju nama u Evropu da ih mi socijalno i materijalno obezbijedimo da oni mogu ništa ne raditi, koristiti benefite naših darežljivih državnih socijalnih sistema, brojčano povećavati svoje porodice zahvaljujući širokogrudoj socijalnoj potpori i ulaganjima evropskih poreskih obaveznika i demografski mjenjati statistiku i strukturu stanovništa te se tako oslobodjeni od radnih obaveza nesmetano mogu posvetiti razrastenjem svojih porodica i širenju islama demografski i svim drugim raspoloživim sredstvima kroz medije, agitacije, misije, politiku pa čak i terorom oružanim ili rafinovanim multikulti pritiscima, natlacima, bojkotom bilo kakvih integracija, pravnim nasiljem nad većinom pod izgovorom tobořnje "borbe za ljudska i vjerska prava" a s istovremenim demontiranjem ustava i važećih zakona kroz pravne diverzije, unošenjem pravne nesigurnosti, anarhije i neravnopravnosti (šarija), manipulacijama, zastrašivanjem, ucjenjivanjem i iznudjivanjem posebnih extra prava za sebe (šarija, halal, posebna prava u vojsci, policiji, sudstvu, zdravstvu, , školama i obrazovanju, izgradnja paralelnog pravnog i političkog sistema, stvaranja geta, etnički, nacionalno, rasno i vjerski monolitnih  sharia-law i no-go zona, kvartova i oblasti itd.). 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...