Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, Zoran Đurović рече

Тачно, али у светлу других сазнања

Видиш да су моја сазнања два корака испред твојих. Следћи пут кад будеш имао недоумицу , немој много да луташ, одмах питај мене, уштедећеш време.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Nikšić večeras

nikšić.jpg

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ukljucijem se povremeno da ispratim, sta se desava, pojedine por mi deluju kao odg na nesto cega nema, odnosno izbrisano je? Glupo izgleda, kao da jedna osoba nesto pise kao odg, a ne vidi se na sta odgovara :sossos:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Моји спичани нису лишени светлости разума, као неки овде, и сви уредно протестују!

Чекај попе?! Ако нису лишени светлости разума што уредно протестују када си им поручио да је то коска:

image.thumb.png.cea4ef317c4714ca015b5e283eda05f7.png

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Golub рече

Чекај попе?! Ако нису лишени светлости разума што уредно протестују када си им поручио да је то коска:

А добро, после ће рећи да је имао лоше информације, сад има праве, и ником ништа

Подели на овим сајтовима

"Нема предаје": Мајка Милана Кнежевића на слободи, послала СНАЖНУ поруку

Мајка Милана Кнежевића на слободи Фото ДНП

РАТКА Кнежевић (70), мајка Милана Кнежевића пуштена је након саслушања на слободу. 
Ова храбра жена издржала је полицијску тортуру у кући у селу Мојановићи у Зети када су полицајци направили преметачину у њеном дому. 
Са стиснутом песницом у друштву пријатеља из Демократског фронта шаље поруку – "Нема предаје!".

WWW.NOVOSTI.RS

Ова храбра жена издржала је полицијску тортуру у кући у селу Мојановичћи у Зети када су полицајци направили преметачину у њен дом

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дејан рече

А добро, после ће рећи да је имао лоше информације, сад има праве, и ником ништа

Jedno pitanje, nadam se da nece biti pogresno protumaceno od str admina, jer zaista nije maliciozno, vec konstruktivno!

Od kada admin ucestvuje u hajci na jednog coveka, javno se raspravlja i pokusava da clana koji pise na forumu podvrgne javno podsmehu?

Mozda ne kapiram dobro, ali meni ovo vase preganjanje sa o.Zoranom upravo tako izgleda ( sa duznim postovanjem pisem ovo ).

Ok je dati upozorenje ili smernice u vezi teme itd, ali mislim da ovo sto se upravo desava ne izgleda bas najbolje ( naravno, to je moje subjektivno vidjenje i ne mora nuzno biti tacno )

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Jedno pitanje, nadam se da nece biti pogresno protumaceno od str admina, jer zaista nije maliciozno, vec konstruktivno!

Od kada admin ucestvuje u hajci na jednog coveka, javno se raspravlja i pokusava da clana koji pise na forumu podvrgne javno podsmehu?

Mozda ne kapiram dobro, ali meni ovo vase preganjanje sa o.Zoranom upravo tako izgleda ( sa duznim postovanjem pisem ovo ).

Ok je dati upozorenje ili smernice u vezi teme itd, ali mislim da ovo sto se upravo desava ne izgleda bas najbolje ( naravno, to je moje subjektivno vidjenje i ne mora nuzno biti tacno )

I meni je bila bljutava ona poruka gde proziva Djurovica zasto nije u CG, tj. da se nije dovoljno zaostrilo da bi on bio tamo...pa sam mu udario palac dole.

Ne ponasa se kao moderator.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, The Godfather рече

Od kada admin ucestvuje u hajci na jednog coveka

Кумашине, откад се то цитирање нечијег писања на форуму назива ,,хајком на једног чивека'' ? 

Дошло време да поп Ђура глође коску  коју је бацао на форум...  нисмо је ми бацали, он је ОВО ЦИТРАНО писао!!!  

(не било му писати фрљоке и небулоза, илити тачније удбашке подметачине...) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Кумашине, откад се то цитирање нечијег писања на форуму назива ,,хајком на једног чивека'' ? 

Дошло време да поп Ђура глође коску  коју је бацао на форум...  нисмо је ми бацали, он је ОВО ЦИТРАНО писао!!!  

Explicitno sam objasnio na sta mislim i nema veze sa tim sto si napisao.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Golub рече

Пошто смо у теми, да вам одговорим Његошем: 

Будалама кад би вјеровали,
поете су покољење лудо.

Нашу сферу да ноћ не полази,
би л' овако лице неба сјало?
Без остријех зубах ледне зиме,
би л' топлоте благост познавали?
Без будалах тупога погледа,
би л' умови могли блистат св'јетли?
Свемогућство светом тајном шапти
само души пламена поете.

Коска је да шетају за камење. И Исус рече да камена неће остати од Храма. Људи шетају због српства и жеље за јединством са СПЦ а које је овим акцијама угрожено. И већ сам писао да народ треба да збаци Ломија. То је циљ. И то треба да се препозна као циљ. Ломија и Момира и Слобе ми је пун кофер. Нервирао сам се како су каналисали народну енергију. Ово је буквално последњи трзај српског бића да опстане. Ако се анестезирају причама о зидовима и сл., нема ништа од тога. Отпевали смо своје. А у те дипле свираш ти и слични теби. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Пошто смо у теми, да вам одговорим Његошем: 

„Амана ти ђе научи тако? Јесу ли те у Млетке шиљали?“ 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...