Vasilije. Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 Могло би се тврдити да сви секташи јесу наркомани и обратно. Наркомани траже сурогат духовности у супстанци, а секташи се својеврсно дрогирају религиским доживљајима који потичу из лажне вере. Недавно чух једну песму од Сељачке буне и наведе ме на размишљање. Ако изузмемо сатанисте који често јесу оба, у буквалном значењу, запитао сам се која је од ове две погибељи гора и тежа за извлачење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SerbCro Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 Ono, kad se srodis sa opisom--sektas, prvo mu se opires, a na kraju ga zagrlis i krenete skupa dalje. Samo me nekad zbunjuju ovdje na Poukama, ne znam jesam li sektas, ili "brat protestant". Teska dilema kaj odgovoriti, svskako sam za ljude oko sebe bio normalniji dok sam duvao travu, nego dok sam krenuo ici u "neku drugu crkvu, gdje piju krv, sexaju se, i tome slicno, stavljaju drogu u pice, haha ", a istina je da sam samo bio zaljubljen u boga, i da sam hteo njemu sluziti, trazio sam slicne sebi. Prvo sam isao u pravoslavnu, naravno, nisam ni pomisljao da budem otisao iz nje, a onda da bih izbavio jednu osobu iz baptisticke, odem s namjerom dokazati da je pravoslavna najbolja, i da su oni sekta, a onda, bum, slusajuci propovjed moje srce je gorelo ispunjavajući se Duhom, te sam na kraju ostao odusevljen zajednicom i ljudima istoga srca. Nazalost, kasnije je Djavao srusio tu malu zajednicu, znate cime? Netko je pokleknuo, i poceo ogovarati pastora, malo po malo, ljubav zahladnela, i ubrzo je sve zamrlo, lokot je stavljen nešto docnije. A sad Vi , braćo Pravoslavci, prosudite kako Vam milo i drago. Ja i sektas smo vec davno krenuli zagrljeni. Da bar imam onu ljubav i zar za Boga kao nekad... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 пре 7 минута, SerbCro рече da bih izbavio jednu osobu iz baptisticke Е брате мој, ниси ни први ни последњи ког је жена упропастила... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SerbCro Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 пре 13 минута, Grizzly Adams рече Е брате мој, ниси ни први ни последњи ког је жена упропастила... Hehe, ma nije žena. Nisu one za sve krive. Bliska osoba svakako. Sad, upropastila ili spasila, ne znam, vjerujem da bih bio uspješan narkoman ili pijanac. Onda sam bio bliže ovom prvom, sad sam bliže ovom drugom. :P Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 Ne dao Bog nikome ni jedno ni drugo. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2019 горе, то је од горчина а успешност, то је као наслов у нашој штампи, нешто сензационалистички, или сензационално свакако, неки сензор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука