Jump to content

Биљана, два

Члан
  • Број садржаја

    642
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Последњи трофеј

Биљана, два је имао/ла садржај са највише реакција!

2 Пратилаца

Contact Methods

  • Website URL
    https://biljanazarkov.wordpress.com

Скорашњи посетиоци профила

5684 посетилаца

Биљана, два's Achievements

  1. @Guest свештеник Иван списак литературе, ако је могуће, за нас, тзв лаике (мада се јежим на ту реч, ружна је и ) Свако Добро
  2. @Bernard ima koleginica pa proveravaju, sumnjiče, zagledaju.... Interesantno muškarci ne. Ko nosi masku? Ko se vakcinisao? A uputstvo ministarstva lepo kaže : preporuka, preporučeno je. Setila sam se priča svojih roditelja. Iz doba komunizma. O denucijantima. I svetih se priče iz Drugog svetskog rata. Bio neki sabirni logor u blizini. Jedne zime na salašu, neko pokuca na vrata. Deda otvorio vrata. I primio nevoljnika. Ne umem da objasnim. Valjda genetika. Dakle, bolest postoji. Ali ne zato da se mi međusobno mrzimo. Iskušenje. Vidi se priroda ljudska. Mir Vam!
  3. Прво су нам рекли да ће правити спискове вакцинисаних и невакцинисаних. Да невакцинисани неће моћи радити са децом. Онда су се разболели вакцинисани. Невакцинисаних их замењују Онда рекоше да је ношење маски препорука.Нигде не пише обавеза. Онда се појавио редован, сезонски грип. Поделе су, по мом мишљењу, само изговор да би се појачао страх и стрес. А кад си под стресом, лакше се разболиш. Био ти вакцинисани или не. Свако Добро у Господу, драги људи.
  4. Свако добро оцу Зорану. Сећам се и ја оних полемичких дана. Није ствар у речима оца Зорана, него о томе како су лако форумаши надограђивали и додавали. И тако лако прихватали поделу на "моје " и на "оне који појма немају". Мене је то поразило. То је била прича свих нас. Има једна реченица. Ако сви иду на једну страну, а Христос на другу- ја ћу са Христом Драги оче Зоране, свако Добро.
  5. "Crvena zona" Batajnice: Dođite da vidite kako umiru nevakcinisani NOVA.RS “Prošle nedelje u jednom danu umrli su muž i žena. Oboje nevakcinisani. Ona o ‘84. godište, on ‘76. Zamislite tu... Ценим лекаре. Само не разумем снимање и овакав разговор са пацијентима.
  6. https://youtu.be/RIcBRHc-OjY Увек нешто за, и нешто против. Као добош торта. Код мене у вароши три познанице оболеле. Ревакцинисане. Мене збуњује недостатак информација. Пуно их је, али премало. Сам да се не свађамо. Мрак ли је сумрачан.
  7. И да додам контролне задатке онлајн. Боље је од преписивања у школи. И нема неоправданих часова јер деци пукао интернет. Или, не знају да се улогују у Гугл учионицу. Иако се на информатици баве и роботиком. Али, старији наставници то никад неће сазнати. Наставници имају дигиталну компетенцију, бре дете! Нешто ме жига желудац, реко да се јавим.
  8. https://twitter.com/ZecevicKremish/status/1403321184180187136?s=20
  9. Јесте. Видела сам да комшиница рукама скида ваши. Неки праве препарате од коприве. Не волим вештачке ствари.Ову ружу је посадила кћер у сред лета пре 5 година. И стално цвета.
  10. Погледи им се уозбиљише, јер сакрили су. Није лако. Кључићем ћу те.

    Опет за године питају. Па да се жене и удају.

×
×
  • Креирај ново...