Jump to content

Бoжија чуда у нашем животу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја бих најпре поделила са вама чудо које се дешава ових дана а чији сам сведок. Овде ми можда баш @Vladan :::. може помоћи својим искуством.

Мој малени син често ,,из чиста мира" подигне рукице и поглед ка небу и из свег гласа дозива тату. То траје пар минута и престане. Има три године и за сада још нико са њим није разговарао на ту тему, нити је још питао. Ништа друго не могу да помислим него да је, чудом Божијим, сам себи, на најлепши могући начин, објаснио празнину коју осећа од смрти свог оца.

И не, ово никако није тужна прича, ово је заиста за радост.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Milica Bajic Ја га не бих ништа дирао а објаснио бих или га питао успут када је погодан моменат шта мисли, осећа и слично. У тим питањима и разговорима, по мом искуству, видећеш да је доста онда када сам промени тему на нешто своје дечије :) 

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. пробала сам да га питам - где је тата, али приметила сам да му питање не одговара и престала сам да питам.

Чак сам, када је почело такво понашање, пробала да се јавим ја, као да је мене звао. Само ме је збуњено гледао, очима ме пита - шта ти је, па ти си мама ...

joooj

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milica Bajic рече

@Vladan :::. пробала сам да га питам - где је тата, али приметила сам да му питање не одговара и престала сам да питам.

Чак сам, када је почело такво понашање, пробала да се јавим ја, као да је мене звао. Само ме је збуњено гледао, очима ме пита - шта ти је, па ти си мама ...

joooj

Па нека га, нигде не журите :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vladan :::. рече

Е @Рапсоди хвала ти за тај смех... Ја написао да се мало људи насмеју а они (@Milica Bajic@Драшко и @Лидија Миленковић) се истопише... нећу да се играм... :smeh1:

Kako, muko moja, da se smejem ? Brinem kako ces da nam se javis kad sledeci put izgubis kljuceve ; da l' ce biti interneta na Mesecu.....:(:((

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лидија Миленковић рече

Kako, muko moja, da se smejem ? Brinem kako ces da nam se javis kad sledeci put izgubis kljuceve ; da l' ce biti interneta na Mesecu.....:(:((

Па мсм стварно ако "успем" и трећи пут онда боље сам да седам у ракетлу... :)) 

Подели на овим сајтовима

Пре 2год, бакица купује унуки неку књишку и фале јој 100динара. Рекох , не бррините ништа имам ја код себе, слободно узмите. Захвали се она, мени срце пуно, рекох молим лепо не морате враћати. После недељу дана улази неки батица и замоли ме да ископира неке тестове, пар страна из књиге, да је не би куповао целу. Ја каква сам будала, ни 5, ни 6 одмах му кажем може. Оде он, нема га пола сата. И паде ми на памет, леле ако је неки инспектор, копирање забрањено, напипа јежа у вр' боцку. Кад долази мој камарад и даје ми 100динара и каже, хвала ти пуно брате, изволи сок да попијеш. Чудни су ти поступци пред Господом, само немој да ширите много даље, ће се уале људи, па ће стално долазе куде мене. :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milica Bajic рече

Мој малени син често ,,из чиста мира" подигне рукице и поглед ка небу и из свег гласа дозива тату. То траје пар минута и престане. Има три године и за сада још нико са њим није разговарао на ту тему, нити је још питао. Ништа друго не могу да помислим него да је, чудом Божијим, сам себи, на најлепши могући начин, објаснио празнину коју осећа од смрти свог оца.

Негде је чуо да је тата сада на небу и онда га зове.

Подели на овим сајтовима

Фоткали  се ја и колега, и када смо развили слику, око моје главе ореол :smeh1: а око колегове нема. Ајде што се прелама  светлост и што се научно и логички  може објаснити шта се то збило и оКле ореолче око моје главе .:smeh1: Али питање је сад....мислим то је чудо...зашто баш око моје главе :smeh1: има ту нешто, има, има. Досадила ја брату и народу  са умишљеним светитељством и брат ме прозвао... Лолка ореолка 12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ah, ja sam profesionalno vozio za jednu firmu oko 3,5 godine i par puta me je spasao sam andjeo cuvar, stvarno,.... ima jedan put od smedereva do mladenovca kroz neka sela, uzak asfaltirani put nekih 15km, pored njiva i neke sume, teske i dugacke leve i desne krivine na putu koliko hoces,.... vracao se iz mladenovca kolima za smederevo i nesto gazda nervozan zove gde si, cekamo te,.... ja malo nagazio gas i seko' krivine da stignem.... i dolazim do,.... prav put i ide leva dugacka krivina i malo secem krivinu i prelazim liniju i ulazim u krivinu u pola suprotne trake....i izlazim iz krivine u suprotnu traku i ispred mene na nekih 15 - 20m veliki kamion sa prikolicom i iza njega auto (prosto neverovatno kako se poklopilo),... ja idem velikom brzinom pravo u kamion, nemam vremena da se full koci jer i dalje bi me kamion pokupio,.... ja refleksno pritisnem blago kocnicu i auto se za sekundu jednu ,......malo zanese, desno, levo, desno i upadne i vratim se u moju desnu vozacku traku,...... tacno toliko da prodjem izmedju kamiona i desne ivice kolovoza koja vodi u neku provaliju duboku oko desetak metara....

...i tacno prodjem velikom brzinom izmedju kamiona i ivice puta koji vodi u provaliju,....uf, i sada kad se setim najezim se i prekrstim i zahvalim Bogu i mom andjelu cuvaru, verujte bukvalno je bilo kao na filmu, prostor izmedju kamiona i ivice puta i provalije je bio skoro taman toliko sirok da prodjem kolima a pre toga sam isao velikom brzinom pravo u kamion,... kako je auto sam od sebe posle malog kocenja uspeo da se uglavi u taj prostor, ja to nisam mogao da izvedem,.... i nisam izveo, jednostavno sam malo instiktivno pritisnuo kocnicu i auto se sam nekako zaneo levo - desno i sam se 'uglavio' u taj prostor i prosao sam velikom brzinom pored kamiona i drugog auta i provalije  ..... slava Bogu sto sam ziv....

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Фоткали  се ја и колега, и када смо развили слику, око моје главе ореол :smeh1: а око колегове нема. Ајде што се прелама  светлост и што се научно и логички  може објаснити шта се то збило и оКле ореолче око моје главе .:smeh1: Али питање је сад....мислим то је чудо...зашто баш око моје главе :smeh1: има ту нешто, има, има. Досадила ја брату и народу  са умишљеним светитељством и брат ме прозвао... Лолка ореолка 12:smeha:

Mi smo mnogo zezali brata jedne moje drugarice kome se na slici s njenog krštenja formirao oreol oko glave na kojoj je bio izuzetno pobožan izraz lica. Čovek je žestoki ateista i izraz mu je bio sarkastičan :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Čovek je žestoki ateista i izraz mu je bio sarkastičan :D

Може да буде, а не мора да значи. :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Lady Godiva рече

Негде је чуо да је тата сада на небу и онда га зове.

И ја сам то прво помислила. Онда сам питала све блиске људе у окружењу, али нико није са њим причао о томе. Једино је могуће да је нешто повезао из цртаћа (?), нмм појма... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Milica Bajic рече

Мој малени син често ,,из чиста мира" подигне рукице и поглед ка небу и из свег гласа дозива тату.

Слично се дешавало мојој другарици, изненада је преминуо отац од мог другара ( мој другар и другарица имају ћеркицу девојчицу), и мала је често показивала мами на врх неког ормара и виче ено деда седи тамо, или крије се иза завесе, дете није знало тада ништа. Ево, пишем ово ја момак од 23 године, идем сад у теретану и док пишем ово осврћем се око себе и јежим се....

А и негде сам прочитао да је Антоније Велики рекао, да када би ми мирјани били у стању да видимо духовни свет у потпуности тј оно што је око нас, да би изгубили разум одма. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...