Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

После је тек дошло саопштење како је више њих било у њој. Или на њој. ?

Неколико пута стављам па бришем али ипак сам морао да окачим. Да се испуни што је писано: ипак сам ја највећи блудник града Чикага.

Молитва па на спавање. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Вукашин рече

Odo' i ja brate Leone. Sto je sigurno, sigurno je.

Moz' biti i meni krenu da gledaju lajkove :D

Хииииит! 12:smeha:

Трипут сам се одузимао док се нисам сабрао. Уопште нисам разумео на почетку. Гледам, читам, не разумем. Да ми не појаснисте и даље не бих схватио. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

Спаси ме анђео чувар! 

Враћах се из продавнице, чујем да иде неко возило иза мене и направих пола корака на страну у задњем моменту! Имао је, камионче за смеће, да ме звекне у потиљак огледалом са стране! И овако је прошао брзински на 5 сантиметара од моје главе! 

Кажем да ме анђео сачува, јер би после говорили: Погибе ђубре од ђубрета!:))12:smeha::))   

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Zoran Đurović рече

Спаси ме анђео чувар! 

Враћах се из продавнице, чујем да иде неко возило иза мене и направих пола корака на страну у задњем моменту! Имао је, камионче за смеће, да ме звекне у потиљак огледалом са стране! И овако је прошао брзински на 5 сантиметара од моје главе! 

Кажем да ме анђео сачува, јер би после говорили: Погибе ђубре од ђубрета!:))12:smeha::))   

Могуће је да су те спасиле молитве брата Рође:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Просечан србенда рече

Могуће је да су те спасиле молитве брата Рође:)

а не, то му је било само упозорење, да види на делу праведнички гнев :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Zoran Đurović рече

Спаси ме анђео чувар! 

Hvala Bogu, stvarno.

(podseti me nesto, vracao se iz Tehnicke skole, tamo ima ona cesma kod crkve, pre su iz pravca tehnicke skole prema cesmi isli kola i skretali desno pod pravim uglom od 90 stepeni u ulicu prema muzeju i zeljeznickoj stanici i na toj desnoj krivini je bio pesacki prelaz i ja gazim na prelaz, gledam nesto malo poludesno i vidim od levo neki kamion i on prolazi pesacki i ja ga pistam da prodje i onako u zurbi odmah zakoracim na prelazam..... i boom,.... pogledam krajickom oka polu - levo i odjedanput,.... jos jedna prikolica, to je bio kamion sa prikolicom kao na slici i ja sam upao izmedju prikolica....i, refleksno odreagujem i poskocim, ali me ipak udari zadnja prikolica u ledja i ja padnem u neki polustojeci sedeci polozaj,.... ne znam kako, ali, vozac je video da sam upao izmedju prikolica i zakocio je,.... i ja polako izadjem,.... bolelo me nekoliko dana ledja, ali hvala Bogu ispade dobro  inace ne bi sad piskarao na forumu....:smeh1:)

2.thumb.png.326b1e36e7661c9a04b47abe4baad2af.png

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Родољуб Лазић рече

Зашто би они били неприкосновени ауторитет по том питању, све и да говоре тако?

Zato sto su oni imali dar prozorljivosti izuzev Sejmonova. Zato sto nisam video da je neko odgovorio na njegov tekst iz 2009 gde on iznosi argumentaciju da odricanje od Hrista nece da bude svesno vec voljno. Zatim primer oca Joila koji tvrdi da je poceo da gubi blagodat prilikom fotografisanja. Da ne duzim dalje i ne spamujem imas ovaj film iz 4 dela pa pogledaj i prosudi sam. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вукашин рече

@grigorije22

Ništa ti ja u to ne verujem, dok ne čujem dr. Nikodima :D

Dr Nikodim kaze da njegovo i opitno iskustvo nekolicine koji su sa njim svedoci da se ne gubi blagodat. Al nece da izbaci klip na ju ćjubu vezano ta tu temu. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, grigorije22 рече

Zato sto su oni imali dar prozorljivosti izuzev Sejmonova. Zato sto nisam video da je neko odgovorio na njegov tekst iz 2009 gde on iznosi argumentaciju da odricanje od Hrista nece da bude svesno vec voljno. Zatim primer oca Joila koji tvrdi da je poceo da gubi blagodat prilikom fotografisanja. Da ne duzim dalje i ne spamujem imas ovaj film iz 4 dela pa pogledaj i prosudi sam. 

Јасно се види из Откривења 13:16,17 да ће жиг звери давати на чело или руку, што значи да тај догађај тек предстоји.  ,,И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им даду жиг на десној руци њиховој или на челу њиховом, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, име звиери или број имена њезина."  Цивилизација је тек сада у могућности да испуни ове цитате Библије. Међутим, у овом документарном филму се говори о компјутеру Звер у Бриселу. То је компјутер из 1976. године и неупоредиво је слабији од компјутера које данас има свако у свом дому. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Спаси ме анђео чувар! 

Слава Богу! Драго ми је због тебе...чувај се.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Родољуб Лазић рече

Слава Богу! Драго ми је због тебе...чувај се.

Fala ti. Ali то не значи да нећу наставити да те черечим и приведем православљу.  

Подели на овим сајтовима

:))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Fala ti. Ali то не значи да нећу наставити да те черечим и приведем православљу.  

На исти начин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...