Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Tristatri рече

Jel' pod taj greh potpadaju i pregledi tudjih profila ovde na forumu i proveravanje i navodjenje sta je ko i gde lajkovao. Uh, osecam se gresno radi toga!! Je li i to voajerizam? Sada razumem tvoju smernost kada pitas za dozvolu da lajkujes. Velicanstveno! A ovi stvarno smaraju danas. Sinocna nocna smena bila dosta relaksiranija i poucna sa onom tvojom temom o ljubomori. A ovi ovde sve nesto napeti i nervozni.

Блам ме је кад ми се деси да случајно отворим нечији профил овде на Поукама. Увек ми падне на памет питање: шта ли ће да помисли тај или та... 

Ноћна тема је била релаксиранија за вас који сте читали. Мене је растурила. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Tristatri рече

Jel' pod taj greh potpadaju i pregledi tudjih profila ovde na forumu i proveravanje i navodjenje sta je ko i gde lajkovao. Uh, osecam se gresno radi toga!! Je li i to voajerizam? Sada razumem tvoju smernost kada pitas za dozvolu da lajkujes. Velicanstveno! A ovi stvarno smaraju danas. Sinocna nocna smena bila dosta relaksiranija i poucna sa onom tvojom temom o ljubomori. A ovi ovde sve nesto napeti i nervozni.

Заборавих: хвала! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Rodjo, u Crkvi si duze od mene. Cinjenica br 1.

Cinjenica 2 Nisi obican vernik u smislu teoloski nepotkovane bake koja ide u Crkvu, ucestvovao si na mnogim forumima, znas mnogo ljudi i sl. Da ne kazem nisi bas neobavesten naprotiv. 

Cinjenica 3 po sopstvenom priznanju pratio si rad Ave

Cinjenica 4 Nemas lepo misljwnje o njemu glede ispravnosti njegovih misli

Cinjenica 5 bas u jeku rasprave oko fanara, maksima, svega dzumle ti pises svoj tekst

I hoces da nam kazes da izvedemo zakljucak da je to slucajno?!?!? A kao jedini argument da ti u stvari eto slucajno samo ne podnpsis avu kao ni Maksim pa se dogodila koincidencija navodis tvoj prevod tekstova od pre dve decenije. Onda se bunis sto ljudi dovode u pitanje tvoje motive. Ava pise fantastican tekst o tebi i razbucava tvoje argumente pismom i ocima kojima da prostis ne mozes da  prismrdis jer ih on cita u originalu a ti po koji prevod prevoda sto se obreo na svetosavlju. Dolazis ovde i ponasas se kao da te svi napadaju jer si uljez eto jadan ti. A u sustini podjednako diskutujes sa svima, razmenjujes misljenja, stavove, ponekad i preteras u sali i slicno, dakle primaju te ljudi opusteno kao i svakog drugog.. I sta ti ostaje?! Da i dalje mislimo da se to eto desila koincidencija sa tobom maksom i saborom?! Jesu ovde mladi ljudi mahom al nisu budale.. 

Јецо, Ај дон гив а дем. Апсолутно ме не занима шта ко верује и шта ко мисли да сам ја или тзв. ава урадио. Рекао сам шта сам имао

Ако нисам успео да се овде изборим, нисам. Ако јесам - јесам. Свако ће да процени.

Спочитаваш ми да понекад претерам у шали. Добро, није искључено. А да те питам нешто, као пријатељицу и хришћанку: шта мислиш о Ђуровићевом речнику? О начину како ословљава мене и остале саговорнике? Да ли мислиш да су то увреде? Да ли је то у реду?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Јецо, Ај дон гив а дем. Апсолутно ме не занима шта ко верује и шта ко мисли да сам ја или тзв. ава урадио. Рекао сам шта сам имао

Рећи тзв. ава није пристојно јер њега духовна чада могу тако да зову с обзиром на то да је духовник. 

Зашто Вам није чудно кад се поп Небојша потписује са о. Небојша

Да ли је то нормално? Замислите да се нпр. Јеротић потписивао са господин Владета. Свашта. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Леон Професионалац рече

Блам ме је кад ми се деси да случајно отворим нечији профил овде на Поукама. Увек ми падне на памет питање: шта ли ће да помисли тај или та... 

Ноћна тема је била релаксиранија за вас који сте читали. Мене је растурила. 

Ha-ha, i meni se desi da upadnem na tudji profil, umesto na temu, kad gledam sa telefona :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Спочитаваш ми да понекад претерам у шали. Добро, није искључено. А да те питам нешто, као пријатељицу и хришћанку: шта мислиш о Ђуровићевом речнику? О начину како ословљава мене и остале саговорнике? Да ли мислиш да су то увреде? Да ли је то у реду?

Ne, ne spocitavam ti generalno, to se konkretno odnosilo na salu upucenu Dragani, koja je obrisana pa sudeci po tome zakljucih neumesna.  

Pa iskreno brate otvori temu, mada mislim da postoji sa naslovom recnik Ave Djurovica ako te interesuje. U ovom kontwkstu (Bokisd ce se obradovati) neumesno je o tom daljem raspravljati. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Рећи тзв. ава није пристојно јер њега духовна чада могу тако да зову с обзиром на то да је духовник. 

Зашто Вам није чудно кад се поп Небојша потписује са о. Небојша

Да ли је то нормално? Замислите да се нпр. Јеротић потписивао са господин Владета. Свашта. 

Извини, уморан сам и мрзи ме да ти одговарам на небитне ствари. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин рече

Ha-ha, i meni se desi da upadnem na tudji profil, umesto na temu, kad gledam sa telefona :D

Ша даааа ?

Увек сам овде с тел. 

Подели на овим сајтовима

Ја мислио ви овде празнословите ;) кад оно... 

@Милан Ракић поново, већ 2-3 пут, на питања око @Ведран*а и тајног мењања порука спинује проблем на Ведранову увредљивост и како му нико ништа не брани.

Дакле, @Милан Ракићу, ван приче са Ведраном:

(око чијег враћања, на молбу многих, би ваљало да се потрудиш са осталима у уредништву, ако вам је стало до квалитетних чланова, чак и оних који вас нервирају, али ви то нећете, јер је цена ваша форумска непогрешивост, самовоља и сујета, и зато се прибегава спиновима и неодговарању на питања, као што је ово које следи)

зашто нећете да обећате нешто што је очигледно нормално, на форумима уобичајено, поштено, културно, људски и хришћански а то је да увек ставите напомену на измењене поруке и о томе обавестите члана?

P.S.
Ово, осим Ведрана и мене траже и @Zoran Đurović @ana čarnojević @Јелена011 и више других чланова.
Зашто нема одговора на предлог око измењених проука?
Није вам битно шта мисле сви који то траже?
Мислите да то тражимо јер смо непријатељи форума и желимо му зло?

Подели на овим сајтовима

@Леон Професионалац jaoj kako ste vi muski stidljivi, a svi potajno citaju nadajuci se da ce se ponovo ponoviti scenario od sinoc sa Paradoksom eto kao Rodjino slucajno:))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Ne, ne spocitavam ti generalno, to se konkretno odnosilo na salu upucenu Dragani, koja je obrisana pa sudeci po tome zakljucih neumesna.  

Pa iskreno brate otvori temu, mada mislim da postoji sa naslovom recnik Ave Djurovica ako te interesuje. U ovom kontwkstu (Bokisd ce se obradovati) neumesno je o tom daljem raspravljati. 

Ниси је видела и знаш да је неумесна, а за Ђуровићев начин говора и ословљавања не знаш шта би рекла. Драга моја, то је ипак тужно. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Ниси је видела и знаш да је неумесна, а за Ђуровићев начин говора и ословљавања не знаш шта би рекла. Драга моја, то је ипак тужно. 

Ja verujem administraciji foruma da je bila neumesna i opet izvrces nisam rekla da ne znam sta bih rekla nego da nije tema sada ta. 

Подели на овим сајтовима

Ако више нема питања, констатација и прочег: пошто сам поштено признао да сам испао глуп што сам написао онај текст, као и да сам испао глуп овде у друштву (а и публици је очито постало досадно), чини ми се да је тема апсолвирана и да нема потребе више настављати. Ја не бих више. Има других и паметнијих ствари које би могле да се раде. Ако сам кога увредио, нека ми опрости.

Толико. Поздрав свима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...