Jump to content

Колегијум МО и НГШ поручује да војска "неће дозволити никакве покушаје државног удара"! Генерал у пензији Малиновић оцењује да је ово "увод у могућу злоупотребу војске у политичке сврхе"

Препоручена порука

пре 7 минута, Milan Nikolic рече

Боже ме сачувај. Па војска никада није издала народ, ни 5. октобра.

Ти сад желиш да дође време државног (војног) удара, а не размишљаш да би то био страшан грађански рат. Срам да те буде. Немаш нимало образа ни савести.

Aleksandar Vucic je gori od zutih, mada su se mnogi nadali da ce biti bolje, racunajuci na njihova(njegova, Tomina i radikalaca)patriotska obecanja...i prevareni su, narod je  po ko zna koji put prevaren...a ko se okoristio? samo onaj koji se uhlebio u stranku, ko nije taj se pati..o svemu ovome imas dokaza milion, ali ti to ne zelis da vidis..

Подели на овим сајтовима

Мани ме тих прича. Постоје избори и тако се решавају питања.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ne samo sto je gori, prodao je sve sto se moglo prodati...prodao je zemlju koju su nasi preci krvlju branili...mladi odlaze jer nemaju perspektivu, ostaju neskolovani i bahati njegovi sledbenici, i matori penzioneri koji misle samo na sebe pa glasaju za 1,7% povisice penzije, ne misleci kako ce biti mladima...bahatluka i korupcije od strane njegovih glasaca na sve strane, tacno ih mozes prepoznati..

Подели на овим сајтовима

Da, ali nema slobodnih izbora kada je jedna klika uzurpirala javno dobro (nacionalne frekvencije) i njime upravlja umovima povodljivih ljudi, uglavnom starih i napuštenih Titovih pionira koji obitavaju kraj malih ekrana putem kojih bivaju uključeni u Matrix.

Kontrola nacionalnih fekvencija = kontrola moždanih frekvencija nacije.

Zato nam je potreban prosvećeni apsolutizam Marije Terezije.:naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Milan Nikolic рече

Питање си напрасно променио.

Šta sam promenio u pitanju????

Nisam ništa promenio, samo sam konkretizovao neke delove pitanja koje je prethodno bilo uopšteno (baš zato sam i u poslednjoj poruci ostavio prvobitno pitanje, da se vidi).

Valjda je Hercegovačka ulica u Beogradu = deo teritorije Republike Srbije?

Valjda je rušenje zgrada noću od strane neidentifikovanih i naoružanih maskiranih lica = nelegalan cilj?

Цитат

Ако сматраш да су људи без мозга, то је само твој проблем.

Jok... ali neki su očigledno nemoralni i licemerni.... pucali bi u druge samo kada je to u korist omiljenog im firera... i to još predstavljaju kao neki patriotski čin...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Tumaralo. рече

Da, ali nema slobodnih izbora kada je jedna klika uzurpirala javno dobro (nacionalne frekvencije) i njime upravlja umovima povodljivih ljudi, uglavnom starih i napuštenih Titovih pionira koji obitavaju kraj malih ekrana putem kojih bivaju uključeni u Matrix.

Kontrola nacionalnih fekvencija = kontrola moždanih frekvencija nacije.

Zato nam je potreban prosvećeni apsolutizam Marije Terezije.:naklon:

Не можеш мени да просипаш такве глупости. Ја сам 2000.г. једва ухватио радио станицу и случајно чуо Ђинђића да позива да сутрадан дођемо у 15ч испред скупштине. Ја сам дошао у 12ч и учествовао сам у догађају 5. октобра.

А данас поред интернета и кабловске телевизије, шта заправо ти хоћеш? Хоћеш да телевизије раде по нечијем налогу? Па имаш Н1. Зашто се буниш?

Већина људи, па тиме и телевизија, једноставно не прихвата твоје мишљење. Тако да, довиђења, пријатно.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Milan Nikolic рече

Јок и није.

Da li je Hercegovačka ulica u Beogradu deo teritorije Republike Srbije?

Da li je rušenje zgrada noću od strane neidentifikovanih i naoružanih maskiranih lica nelegalan cilj?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Тиме се не бавим. Зашто тебе то узрујава? Да сам војник позван да отворим ватру по таквим како кажеш, наравно да бих послушао. Али зашто да се бавимо таквим фантазијама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Ја сам 2000.г. једва ухватио радио станицу и случајно чуо Ђинђића да позива да сутрадан дођемо у 15ч испред скупштине. Ја сам дошао у 12ч и учествовао сам у догађају 5. октобра.

I sad je zbog toga ok uzurpiranje nacionalnih frekvencija? 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Milan Nikolic рече

Тиме се не бавим. Зашто тебе то узрујава? Да сам војник позван да отворим ватру по таквим како кажеш, наравно да бих послушао. Али зашто да се бавимо таквим фантазијама.

To je nešto što se desilo i što su uradila govna koja ti podržavaš... ono što ti pričaš o državnim udarima opozicije su fantazije...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

ако те занима одговор на прво питање, шта да ти кажем, наравно да не може једноставно да се одговори. Шта би ти урадио да је ситуација потпуно обрнута, да су неки по твојем избору и избору већине грађана на власти, а да неки људи покушају насилно да заузму власт? И како мислиш да неколицина ненаоружаних људи силом заузму власт? Поставио си ми питање заиста уврнуто, а сам себи дајеш одговор. То највише говори о теби.

Рекао сам велики број , не неколицина. Овако нешто отприлике

protest-bg-2-696x469.jpg

Питање није уврнуто, сасвим је реално. Много реалније од ситуације да неко оружјем покуша да освоји власт у Србији, или да Шиптари војском нагрну преко границе. Рецимо, велики број грађана се окупио испред скупштине и покушава силом да уђе, полиција није довољно бројна да их заустави а теби је наређено да их зауставиш по сваку цену, прво пуцњи упозорења, па ако се не зауставе, онда пуцњи у масу.  

Ја не бих пуцао, ето ти одговор. Ни да је сам блаженопочивши патријарх Павле на власти. Никакво заједничко добро ми није вредно одузимања људских живота , и некако се та светла будућност која се купује крвљу најчешће изокрене у своју супротност.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Milan Nikolic рече

Војска мора да брани државу, а државни удар би значио напад и на војску.

Зашто бих ја као војник ,,пуцао на свога брата", осим ако ,,брат" удари по нама. 

Državni udar vrši isključivo vojska. To je, makar u prvoj fazi, čisto interna stvar vojske (npr. uhapse se ili likvidiraju nepodobni oficiri, gledano sa stanovišta zaverenika ).

Ukoliko nisi visoki oficir, nemaš brige, sedi mirno kod kuće.

пре 5 часа, Milan Nikolic рече

Пуцао бих из свих расположивих конвенционалних средстава. 

пре 58 минута, Milan Nikolic рече

Да сам војник позван да отворим ватру по таквим како кажеш, наравно да бих послушао

Međutim, uvažavajući tvoju želju da kao vojnik otvaraš vatru po ljudima, moram da skrenem pažnju na sledeće: 

Ustav RS 

6. Vojska Srbije 

Nadležnost 

Član 139 

Vojska Srbije brani zemlju od oružanog ugrožavanja spolja i izvršava druge misije i zadatke, u skladu sa Ustavom, zakonom i principima međunarodnog prava koji regulišu upotrebu sile.

--

Policija bi trebalo da se bavi održavanjem reda i mira unutar države. I da u kritičnim situacijama, kada je neophodno, "otvara vatru".

Zato je Sloba slao JSO a ne vojsku da likvidira teroriste na Kosovu npr.

Ali zato nije bilo okay kada je izveo tenkove protiv građana.

Vodeni topovi, s druge strane, su legit (u načelu).

Suptilne razlike hihi.

Poruka priče: razmatraj mogućnost da postaneš policajac.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...