Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Нисам читао све његове поруке

Vrati se onda pa procitaj, nece da ti bude tesko.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, obi-wan рече

Isto to i ja podrzavam, kad je Vladan bezvezno banovan proletos, bilo je bas price o tome.

било би лепо да ме тагујете када ме оговарате :)) зезам се наравно, међутим, чисто ради прецизности да допуним, летос сам био на одобравању а пре месец дана банован (заједно са још четворо чланова), у оба случаја због (углавном сатиричног) критиковања уредништва због санкција према другим члановима

пре 44 минута, obi-wan рече

Medjutim, ja nisam u urednistvu i time nemam nameru da se bavim.

нисам ни ја у уредништву али имам намеру тиме да се бавим јер ми је стало до овог форума, имам и предлог мера којим би се смањио ризик да поново дође до таквих ситуација или сличних, као што је рецимо недавно непотребно закључавање теме о Рето комуни за лечење наркомана...

е сад, као што ти мислиш да је време потрошено на ове политичке неистомишљенике узалудно бачено исто и ја мислим за време утрошено на критике уредништва, али, за сада, не одустајем ни од форума ни од њих

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Vrati se onda pa procitaj, nece da ti bude tesko.

Само знам да си му рекао да не дај Боже да га сретнеш. Зар треба да се плаши да те сретне?

Него питао сам какву алтернативу имамо поред воље грађана? Биће опет избора па ћемо видети шта даље. Не знам какву делатност нудите осим демократских избора.

Мени је стварно мука слушати жалопољке. Вређање и омалаважавање је стварно срозање за овај форум.

Главно питање је да ли имамо политичку странку која нуди боља решења и срећнију будућност за грађане? Али на реалним основама, наравно, не мислим на оне који фантазирају да треба моментално кренути на Косово да га ослободимо, и томе слично. Као ни на оне који, прикривено или јавно, раде на томе да се потпуно ослободимо Косова

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. 

Vidi jednu stvar: dok sam radio po skolama, ziveo sam u iluziji da ono sto kazem mozda moze da bude uvazeno kao misljenje ili predlog od strane pretpostavljenih. Nikad se nije uvazilo ni na koji nacin, niti moje, niti nekih drugih kolega. Kad je sve doslo do apsurda i besmisla, ja sam lepo dao otkaz, jer ne zelim da (doslovno) trosim sopstveno zdravlje na totalne gluposti.

Ako sam tako uradio sa poslom od kog sam primao platu, zasto ne bih i sa necim donekle manje bitnim?

Naravno, ne pada mi na pamet da odustanem od druzenja sa ljudima ovde, ali da trosim zdravlje na potpuno izgubljene slucajeve koji sve vreme izvrcu ono sto kazes i popiskavaju po tvom dostojanstvu - prosto ne dolazi u obzir.

Na temi za molitvenu podrsku postavio sam juce poruku o iznenada preminulom prijatelju. Danas sam saznao da je preminuo od sloga, kome je prethodio veliki stres. Pratis li me sta `ocu da kazem? Ja se Milanu obratim kao najrodjenijem bratu, u uzasu neverovanja sta sve covek napise ovde, on mi kaze da nisam normalan. Blagovesniku na vise mesta kazem sasvim jasno ono sto kazem, on me na kraju strpa u kos sa neonacistima.

Danas sam zbog toga besneo celo popodne, toliko da mi je pritisak porastao. Najbukvalnije sam bio spreman da mlatim i rasturam sve redom. U sred posta. I za sve to dobio sam bolest. Sta ce mi to? Sve ono dobro raspolozenje koje sam dobio proslim pricescivanjem je nestalo bez traga. Morao sam da pijem lekove za pritisak i da setam kao zombi po dvoristu dok me sve to nije proslo.

I onda mi lepo sinulo: ja tracim vreme uzalud sa ljudima koji to nicim ne zasluzuju. Aj` zdravo, ima mali milion normalnih tema, ova mi bas ni malo ne treba.

I sad mi je jasno zasto neki forumasi odavno prosto ne ulaze na ovakve teme. I u pravu su, tako cu i ja da uradim.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milan Nikolic рече

Само знам да си му рекао да не дај Боже да га сретнеш.

Samo to znas? Pa vrati se malo ispred toga pa vidi sta je napisao. Nema potrebe da se sad ovako pravis tosa.

Jer vidis, mnogo toga mogu da istrpim bez problema, ali kad me neko strpa u isti kos sa neonacistima onda pobesnim i ne licim na coveka.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

Na temi za molitvenu podrsku postavio sam juce poruku o iznenada preminulom prijatelju. Danas sam saznao da je preminuo od sloga, kome je prethodio veliki stres. Pratis li me sta `ocu da kazem?

потпуно се слажем са свим што си написао, све на месту

а што се стреса тиче мислим да је главни убица, можда не најчешће као директан узрочник болести али посредно да и то натенане...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Tumaralo. рече

Čekaj, ozbiljno postoje botovi i na ovom forumu??

Kancer se širi :unbelieveble:

Nisu to botovi u smislu da im je neko dao zadatak da dođu na ovaj forum i pišu to što pišu... iz iskustva sa nekim drugim ljudima, cenim da su u pitanju ljudi koji su se nekako ofajdili o SNS... zaposlio ih SNS ili im zaposlio nekog člana porodice preko čisto partijske veze... a nisu bitange... i onda moraju da naprave nekakvu racionalizaciju svega toga... da u svoj pogled na svet uklope to da imaju svoj mali lični ćar u zlu koje je pogodilo ovaj narod, a nisu zlikovci i bitange... a ta kognitivna disonanca se najefikasnije rešava tako što ubediš sebe u to da SNS nije zlo, nego nešto dobro... onda se sve fino "uklapa" i nema nikakve disonance...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nisu to botovi u smislu da im je neko dao zadatak da dođu na ovaj forum i pišu to što pišu... iz iskustva sa nekim drugim ljudima, cenim da su u pitanju ljudi koji su se nekako ofajdili o SNS... zaposlio ih SNS ili im zaposlio nekog člana porodice preko čisto partijske veze... a nisu bitange... i onda moraju da naprave nekakvu racionalizaciju svega toga... da u svoj pogled na svet uklope to da imaju svoj mali lični ćar u zlu koje je pogodilo ovaj narod, a nisu zlikovci i bitange... a ta kognitivna disonanca se najefikasnije rešava tako što ubediš sebe u to da SNS nije zlo, nego nešto dobro... onda se sve fino "uklapa" i nema nikakve disonance...

šta su to botovi?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

У начелу се слажем, само што Благовесник већ неколико страна пришива свима који нису за АВ да призивају украјински сценарио и да су украјински ботови. Као и да шире "незапамћену мржњу". Тако се не комуницира са људима.

Није ли то језик СНС-а, и драгог нам председника? Мене то не тангира, зато што то нису оригиналне мисли. А може да буде потпуна спрдња, попут реплика из Балканског шпијуна.

Мало су аванзовали од квалификација Сорошевци, и страни плаћеници. Већ сам и заборавио које су све етикете лепили људима који су били против њихове секте крајем двадесетог века.

И наравно, после њих, Потоп. Очигледан знак да су пукли. Што би се некад рекло: Готов је! :)

Подели на овим сајтовима

Супер што је банован БлаговеСНСник, мала бараба.

Само, молим вас, не дирајте Миланчета, он је духовит трол и забаван, један од мојих омиљених форумаша :D

Подели на овим сајтовима

,,Председник Србије Александар Вучић поручио је данас младим лекарима, који су данас добили уговоре о првом запослењу, да нико неће моћи да заустави јачање Србије, те да они, у правом смислу те речи, су они који треба да граде будућност земље. Након тога, Председник је одговарао на питања новинада о ситуацији у Бањалуци и оптужбама опозиције, као и о потенцијалној светској кризи''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milan Nikolic рече

,,Председник Србије Александар Вучић поручио је данас младим лекарима, који су данас добили уговоре о првом запослењу, да нико неће моћи да заустави јачање Србије, те да они, у правом смислу те речи, су они који треба да граде будућност земље.''

Pretpostavljam da si ovo postavio kao nešto pozitivno, odnosno, da tebi nije ni najmanje nenormalno što živiš u zemlji u kojoj je neko mlade lekare naterao da učestvuju u političko-propagandnom "event-u" državnog funkcionera koji po Ustavu i zakonima nema ama baš nikakve nadležnosti u vezi sa medicinom i zapošljavanjem lekara???

(ne pokušavaj da nam vređaš inteligenciju tezom da su ovi ljudi koji treba da dobiju posao sami po svom slobodnom izboru odlučili da tu dođu tj. da su mogli to da odbiju i da i dalje dobiju posao)

Da ne pominjem to koliko je nenormalno da oko nečega što bi trebalo da bude sasvim rutinska stvar - zapošljavanje novih lekara (valjda stalno neki lekari idu u penziju pa se zapošljavaju novi), se pravi nekakva posebna konferencija za medije  i predsednik države drži govor... confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...