Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Тако су и Христу говорили да је демон у њему. Срам те било неваспитања и непоштовања.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Волео или ценио неко председника државе или не треба схватити да се налазимо у ситуацији као пред први или други светски Рат.Чак и горој јер је Русија онда на својој страни имала Америку и Енглеску,а сад шта је ово.Страшна је ситуација.

Подели на овим сајтовима

Još jedan farsičan igrokaz koji ide ka svojoj konačici-dogovorenoj podeli Kosmeta. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

@Милан Ракић Чекај неће Шиптари поделу Косава најважније је да ли ће бити нешто конкретно.

То што они неће, никога (кога треба да) не интересује. Мсм., тако ја мним.

Мало се "као прави нека војска" са једне стране; мало наш Председник "као 72 сата обилази јединице Војске Србије". Онда Тачи дође и каже (наравно, након консултација са овима које "интересује") да север Космета ионако није "њихов" јер тамо Шиптара нема; дедер да видимо како стојимо са Прешевом и Бујановцем... Наш Председник наравно испрозива читав народ и постави реторичко питање (као пре неки дан) - "Ко би ишао да ратује за Космет?" И тако... "Договоре се".

Подели на овим сајтовима

Ситуација јесте сложена и напета, ко пред неки велики рат. То је чињеница.

Али овај мало-мало па се обраћа а никако да се обрати у нормалу.Кад буде стани-пани мислим да се неће ни обраћати ни освртати на народ.

Тако ја мислим у глобалу. 

Подели на овим сајтовима

Bas mi je krivo, sto je covek promasio profesiju, bio bi zapazen glumac i na filmskom platnu i u pozorisnim komadima. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милан Ракић рече

Мало се "као прави нека војска" са једне стране; мало наш Председник "као 72 сата обилази јединице Војске Србије". Онда Тачи дође и каже (наравно, након консултација са овима које "интересује") да север Космета ионако није "њихов" јер тамо Шиптара нема; дедер да видимо како стојимо са Прешевом и Бујановцем... Наш Председник наравно испрозива читав народ и постави реторичко питање (као пре неки дан) - "Ко би ишао да ратује за Космет?" И тако... "Договоре се".

Јој наивности и теоријо завере.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Августин рече

@Милан Ракић Чекај неће Шиптари поделу Косава најважније је да ли ће бити нешто конкретно.

Ma to nas predcednik samo lozi.:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Ситуација јесте сложена и напета, ко пред неки велики рат. То је чињеница.

Али овај мало-мало па се обраћа а никако да се обрати у нормалу.Кад буде стани-пани мислим да се неће ни обраћати ни освртати на народ.

Тако ја мислим у глобалу. 

Velikog rata ce biti. Mi pravoslavni to ocekujemo jer o tome govori Pismo i svi veliki duhovnici kako u Rusiji tako i na Svetoj Gori.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Milan Nikolic рече

Јој наивности и теоријо завере.

Где год је Вучић бранио интересе Срба тамо Срба више нема. Ако не верујеш иди питај Србе из Глине којима је месец дана пред Олују обећавао како никад Крајина неће пасти. А ти и даље верују човеку који је проваљен пре двадесет и кусур година.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, grigorije22 рече

Velikog rata ce biti. Mi pravoslavni to ocekujemo jer o tome govori Pismo i svi veliki duhovnici kako u Rusiji tako i na Svetoj Gori.

Апсолутно. Само да нам у том рату ђенерал не буде садашњи министар војни а врховни командант госн Председник.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...