Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 6 часа, Milan Nikolic рече

Ситуација је очајна и несхватљива, али реците шта нам је чинити? Шта се може спасити?

Запад једва чека државни удар код нас, то им је најјача карта да нас потпуно сломе. Ко да дође на власт и шта да чини нова власт?

Brate, da te pitam onako posteno - jesi ti i dalje verujuci covek ili nisi? Ozbiljno pitam, nije shega.

Jer ovo sto ti napises prosto nema sanse da dodje od liturgijskog (= pravog) vernika. Nema sanse. Ni najmanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ti za mene odavno nisi normalan ali ti ne spočitavam. Žao mi je zbog toga.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

:DТребаш Николићу бити, ако мислиш остати литургијским верником,   нешто попут Трифуновића, Мирјане Карановић... или да се и даље ложиш на Ђиласа или можда Јанковића, не знам...  :0222_shocked:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Milan Nikolic рече

Ti za mene odavno nisi normalan ali ti ne spočitavam. Žao mi je zbog toga.

Nisi mi odgovorio na pitanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Питање ти је срамотно, макар то да ти одговорим.

Sramotno je kad bratu kazes da nije normalan. A pitanje je sasvim pristojno i na mestu.

Подели на овим сајтовима

Први си мени рекао да нема шансе да сам верујући и литургијски човек због онога што говорим. Значи ти си неки судија. Да ли је то нормално?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milan Nikolic рече

Први си мени рекао да нема шансе да сам верујући и литургијски човек због онога што говорим. Значи ти си неки судија. Да ли је то нормално?

Lepo sam pitao pitanje - u potpunoj neverici da neko ko misli glavom i ide u Crkvu moze ma i sekund da podrzi ekipu totalnih psihopata. Da, sasvim je normalno pitanje, i postavljeno srdacno i bratski. Jer ja smatram da ti, zaslepljen sopstvenim ubedjenjem, nisi uopste svestan kome u stvari dajes podrsku.

Подели на овим сајтовима

Питај Патријарха да ли је ,,прави литургијски верник'' како кажеш. Немој мене да смараш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Milan Nikolic рече

Питај Патријарха да ли је ,,прави литургијски верник'' како кажеш. Немој мене да смараш.

To sto je on patrija ne znaci da je nepogresiv, nego da je samo vise podlozan razboritoj kritici. Nema pape kod nas, pomiri se s tim.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Благовесник рече

:DТребаш Николићу бити, ако мислиш остати литургијским верником,   нешто попут Трифуновића, Мирјане Карановић... или да се и даље ложиш на Ђиласа или можда Јанковића, не знам...  :0222_shocked:

Да сад не претерујемо на другу страну. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...