Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 21 минута, Благовесник рече

Рекох ја, ви ко гуске у магли. :/

И још једна ствар. Немојте ме стављати у било који политички кош само зато што сам против начина на који влада Вучић и против његовог омаловажавања овог народа. 

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Avocado рече

Reče simpatizer psihopata, lopova i najgoreg šljama koji je ikada vladao Srbijom... (ne računajući okupatore)

Ништа вам нису бољи ни Ђилас, Трифуновић и остали који би уз Ђиласа поново да се омасте и зајашу. Част једино од политичара, по мом мишљењу, Обрадовићу и ДВЕРИМА (али они су по проценту подршке у народу на нивоу статистичке грешке).

Иначе,  зашто сте толико пристрасни, и ти и Ракић (теби Ракићу није на част што говориш, јер се одлично слажемо по осталим питањима, изузев политике, а и што се тиче политике... једноставно Црква мора да има добар однос са предстојатељима српске државе јер су и већином и демократски изабрани на изборима.)

Зашто и ја не бих имао своје политичко мишљење? :/

Што морам да се слажем са вама и Сергејем Трифуновићем, са Ђиласом итд.  Да сам вам подржао Ђиласа тапшао би ме (форумски) по рамену, иако међу политичарима од њега нема већег лажова и манипуланта, нема! Довољно је погледати како је поткрао град, задужио земљу оним мостом, перфидно увео БУС Плус, од чега ГСП нема ни динара итд. итд... О  другима и да не причам. Но, ко вама брани да подржавате кога хоћете, јер тебе неко понижава због твог левичарства или Бог свети зна за шта си и не интересује ме, све док је борба за власт демократским путем.

Замераш и Свјатјешјем Патријарху због минорне подршке председнику! Ракићу? Ти ли си неки судија, који одређује шта је исправно, дежурни за делење лекција, шта си ти?  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вилер Текс рече

И још једна ствар. Немојте ме стављати у било који политички кош само зато што сам против начина на који влада Вучић и против његовог омаловажавања овог народа. 

Бориш се да неко други дође на власт, а ни не знаш ко. За таквог се каже, шета ко гуска у магли.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Благовесник рече

Бориш се да неко други дође на власт, а ни не знаш ко. За таквог се каже, шета ко гуска у магли.

Не. Само критикујем катастрофално лошу власт. А ни опозиција није нека.

Подели на овим сајтовима

И наравно да бих волео да видим Вучићевој власти леђа што пре. А то не значи да сам нпр. за Ђиласа.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

И наравно да бих волео да видим Вучићевој власти леђа што пре. А то не значи да сам нпр. за Ђиласа.

То је јако, јако тешко објаснити људима овде. Јер су сви навикли и живели у систему где је све црно-бело, па ако ниси за особу А, онда си обавезно за особу Б. Између не постоји.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Благовесник рече

једноставно Црква мора да има добар однос са предстојатељима српске државе јер су и већином и демократски изабрани на изборима.)

Не ако власт ради против народа. Друго, моје је мишљење је црквени великодостојници не треба да падају на те приче о демократским изборима и већини. Углавном се избори намештају и никада власт нема већину него половину од броја изашлих на изборе. А то је манипулација. Не кажем да будемо анархисти.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Благовесник рече

Да сам вам подржао Ђиласа тапшао би ме (форумски) по рамену, иако међу политичарима од њега нема већег лажова и манипуланта, нема! Довољно је погледати како је поткрао град, задужио земљу оним мостом, перфидно увео БУС Плус, од чега ГСП нема ни динара итд. итд..

Апсолутно тачно. Исто тако је тачно да СНС већ шест година одржава тај БУС плус и ако је 2012. године једно од обећања Вучићевих било да ће БУС Плус укинути. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Углавном се избори намештају 

Хаха.. Покрадени избори? Причате будалаштине.  

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Апсолутно тачно. Исто тако је тачно да СНС већ шест година одржава тај БУС плус и ако је 2012. године једно од обећања Вучићевих било да ће БУС Плус укинути. 

Не питаш се да ли то сада може. Знаш да потписани и обавезујући уговори за сада то не дозвољавају.

Иначе, не браним вам ја да идете и помажете Ђиласу да преко ваших леђа гамиже и врати се на политичку позорницу. 

Међутим, не назовајте глупима,  мањим верницима (хах, ово  је било за медаљу глупости) и осталим епитетима оне који излазе на изборе и гласају за Српску напредну стртанку и остале. То вам ЛИЧНО на овом форуму нећу дозволити!

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Благовесник рече

Ништа вам нису бољи ни Ђилас, Трифуновић и остали који би уз Ђиласа поново да се омасте и зајашу.

Naravno da su bolji.

Зашто и ја не бих имао своје политичко мишљење? :/

Ko ti brani da imaš svoje političko mišljenje?

Niko ti ne brani.. ali svako ima pravo da ima mišljenje o tvom mišljenju...

Што морам да се слажем са вама и Сергејем Трифуновићем, са Ђиласом итд.  Да сам вам подржао Ђиласа тапшао би ме (форумски) по рамену, иако међу политичарима од њега нема већег лажова и манипуланта, нема!

Pazi, Đilas je ozbiljno govno, pa je opet 100 puta bolji od tvog ljubimca...

Цитат

Довољно је погледати како је поткрао град,

A tvoj ljubimac ga nije uhapsio? Znači tvoj ljubimac je i lopov i zaštitnik lopova... to je već duplo gore od Đilasa... :)

задужио земљу оним мостом,

Pa bre niko u istoriji nije zadužio Srbiju koliko Vučić... ni blizu... stvarno bre ko da ste bunike jeli...

перфидно увео БУС Плус, од чега ГСП нема ни динара итд. итд...

I onda je Vučić to promenio? :D

О  другима и да не причам. Но, ко вама брани да подржавате кога хоћете, јер тебе неко понижава због твог левичарства или Бог свети зна за шта си и не интересује ме, све док је борба за власт демократским путем.

Savamala je dovoljna. Sa fantomkama su rušili zgrade i vezivali ljude, a policija je evidentno imala naređenje da ne izlazi na lice mesta... to je mini državni udar - suspendovanje zakona i javne vlasti na određenoj teritoriji od strane nasilnika... srećom je tom prilikom ta teritorija bila mala... to su govna koja ti podržavaš.

Da psihopata ni jedno drugo zlo osim tog nije organizovao i to bi bilo dovoljno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Благовесник рече

све док је борба за власт демократским путем.

Каква црна демократија? Куповина гласова, претње, неслободни медији...

Милошевићев режим је био оличење демократије, у поређењу са овима. Више је било слободе у његово време.

Сви су бољи од СНС-а, осим Двери. Двери су на жалост кренули путем радикала, и напредњака, по понашању, по агресији, галами, изазивању скандала и тражењу пажње.

Ако је Ђилас лопов, што није у затвору? Штити га Вучић од затвора? Да, то је та пропанганда, које се добро сећамо још док им је врховни вођа био Слоба.

Да, ја сам их довео на власт, јер сам хтео да скинем недодирљивог, препотентног Тадића. А овај га је по свему превазишао. А због предаје Косова, коалиције са Харадинајем, кад оде, никад да се не врати.

Једини који могу бити гори од њих су Двери. Ал и са њима бих ризиковао, само да се овај шљам склони.

Они на жалост не знају да минирањем опозиције, медијском сликом коју праве, и то што не можемо да видимо опзицију, раде за њих. Не видимо их, па не знамо какви су, ал овакве сељчине и простаци као напредњаци сигурно нису.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Благовесник рече

Хаха.. Покрадени избори? Причате будалаштине.  

Да, избори су били нефер, и недемократски. Тачно се знало где колико глас кошта. Највише су плаћали на Новом Београду.

Секта им јесте јака. А јака је јер је банка код њих. Довели су народ на ивицу егзистенције, понизили га... Натерали на проституцију...

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вилер Текс рече

Углавном се избори намештају и никада власт нема већину него половину од броја изашлих на изборе. 

Ма да, улица је мама :smeh1:

Ту нема лажи, нема преваре, нема намештања, ту се данас демократски бира :)) избори су превазиђени!

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Благовесник рече

Не питаш се да ли то сада може. Знаш да потписани и обавезујући уговори за сада то не дозвољавају.

Иначе, не браним вам ја да идете и помажете Ђиласу да преко ваших леђа гамиже и врати се на политичку позорницу. 

Међутим, не назовајте глупима,  мањим верницима (хах, ово  је било за медаљу глупости) и осталим епитетима оне који излазе на изборе и гласају за Српску напредну стртанку и остале. То вам ЛИЧНО на овом форуму нећу дозволити!

Можда и може. Али ако не може онда се и не обећава у кампањи. Ја сам говрио за изборе генерално. Да сматрам да су намештени на овај или онај начин. Намештање је и давање лажних обећања. А да има грубих намештања има и то не важи само за Вучића него за већину власти. Друго, каква је то већина ако изађе 45% гласача и 55 од тих 45% је довољно за победу? То није већина.

Молим Вас да ме нестављате ни у један политички кош.

Глупима сам назвао људе који верују Вучићу. И Милану сам рекао да се извињавам због показаног непоштовања. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...