Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 46 минута, Брка Жарковачки рече

DufsDb0WsAAmkaI.jpg

Београд 15.12.2108.

Пада сотона, још само мало! :babuska:

И долазе  нам анђели! Види  овај што је добар и паметан

https://www.youtube.com/watch?v=ag_Fl5oR5ik

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Najveca zla Srbije u 21 veku su izdajnik djindjic i njegov naslednik izdajnik nad izdajnicima vucic ,dok smo se prvog uspesno resili ovaj potonji uz bolje razvijene mehanizme obmane i dalje vlada ovim napacenim narodom ! Vucic je psihopata posebne vrste i to svakom zdravo razumnom coveku treba da bude jasno !! Vucic zakaze konferenciju povodom tacijevog upada na sever i onda to koristi da kaze kako je taci usao na sever od besa sto je vucic otvorio 1001 fabriku u Srbiji ,takvom vrsnom lazovu i prevarantu nije do kolena ni legendarna seherezada ! Naravno on to ne radi sam nego je on projekat zapada i nekoga ko je veoma dobro proucio srpsku pshihu,mi smo narod koji veruje i voli svoje mitove pa su zato zakljucili i da cemo da verujemo i u obecanja na koja vucic i peca one naivne a takvih ima poprilcno ! Cak je i Srbija u vreme Slobodana licila na nesto jer je bar imala neki ponos a danas nema nista osim prevare i lazi u bedi i nemastini ! Vlast treba menjati ali treba strvoriti pravu srpsku patriotsku rojalisticku i ujediniteljsku stranku ili pokret !!

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Ala si ti zaglibio. Nemoj tako, biće bolje, veruj da će biti. Samo je sve naopačke kako pričaš.

sa vucicem sigurno nece biti bolje ovom narodu ,to je sigurno ! jozef gebels je malo dete za ovog maga lazi i obmane ,pateticni psihopata ce iz Srbije da otera jos jedno milion ljudi ,,a onda ce mozda biti kasno da se Srbi dozovu pameti

Подели на овим сајтовима

Веруј ми, не знам у овом часу за кога се ви борите, кога би  ви да нам буде исталиран уместо ове власти,  и то изабране огрооомном већином на изборима? КО?! Реци ми, није ми јасно. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Благовесник рече

И долазе  нам анђели! Види  овај што је добар и паметан

Вараш се. То је сотонин брат близанац. Уозбиљи се.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Брка Жарковачки рече

Вараш се. То је сотонин брат близанац. Уозбиљи се.

Ма ти се зезаш са мном ;)  Ко гуске у магли сте. Ко вас предводи, ко вас организује, шта причаш? Ко би дошао на власт? ТИ? Одмах би био против Вучића да си нам ти алтернатива. Али ниси. На власт би дошли сви они које смо по најгорем злу упознали и који су и то питање Косова и Метохије извукли из нивоа УН и гурнули у живо блато, jeр за УН Косово није  држава, нити је било, све су то заслуге ових што би сад да окупе критичну масу и сруше легитимну власт. И? Они би Србију усрећили? Да, дотукли би је, довели су нас били до банкрота, а сада би се прослабили додатно, ако Украјина што је!

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Благовесник рече

Ко вас предводи, ко вас организује, шта причаш?

Одређени страни центри моћи. Само толико смем да откривам јавно...за твоје добро!

Подели на овим сајтовима

On 15.12.2018. at 20:59, Milan Nikolic рече

Питање ти је срамотно, макар то да ти одговорим.

@obi-wan

Овако је Мирољуб одговарао кад смо га питали да ли је православац. И на крају није одговорио.

Видим да овде неко има проблем да одговори са да и не.

Јер ако неко не иде на редовне три недељне литургије и не да одговор зашто није ишао...

П.С. Мој задњи пост је унакажен аутокорекцијом на телефону, све у брзини... Као да сам јео бунику на почетку. :krstix:

• Свиђа ми се 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, GeniusAtWork рече

Одређени страни центри моћи. Само толико смем да откривам јавно...за твоје добро!

То ладно ти тролујеш друштвене мреже? :D

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Благовесник рече

Веруј ми, не знам у овом часу за кога се ви борите, кога би  ви да нам буде исталиран уместо ове власти,  и то изабране огрооомном већином на изборима? КО?! Реци ми, није ми јасно. 

Коштуница :) .

Било ко, он мора да оде. Превазишао је Слобу, и диктатуру, лаж, у којој смо живели.

Што се тиче политике на КиМ, претходна власт је била пуно боља. Погледајте ко је тада преговарао, а ко данас, на обе стране.

СНС је и даље даје легитимитет власти на КиМ. Они су и даље у скупштини тамо, и у влади тамношњој. И даље су коолициони партнери са Харадинајем. Исправите ме ако грешим? Због њих амери могу да кажу да је одлукао о војси одлука свих етничких заједница на КиМ. Јест да су прегласани, ал учествују у тој скупштини.

Где су Вучићеви западни пријатељи сада? Само због резултата његове политике на КиМ мора да оде.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ђорђе Р рече

Коштуница :) .

Ko... Koштуница :D Може, али њега ови ваши очима не могу да виде. Њега су Амери негативном кампањом политички смакнули. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...