Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 11 минута, Благовесник рече

Ма да, улица је мама :smeh1:

Ту нема лажи, нема преваре, нема намештања, ту се данас демократски бира :)) избори су превазиђени!

Рекох да нисам за анархију.Али нисам ни за демократију јер је то обична лажљива манипулација. Нису превазиђени али су толико провидни као намештена фудбалска утакмица.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

A tvoj ljubimac ga nije uhapsio? 

Пре свега, он није мој љубимац, а друго, не може суд да их осуди јер су магови у лоповлуку, све удесили да буде легално, једначином - пројекат + задужење, при чему новац Дирекција потражује од инвеститора и грађана Србије. грађана Србије, ових истих што ко гуске у магли трче сада за гласом тог истог Ђиласа!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Брка Жарковачки рече

@Јанко @obi-wan

Не знам како је код вас у парохијама, али код мене 95% редовних хришћана (литургијских, како год да их назовете), уопште не гласају, а који гласају, редовно гласају - што јавно, што потајно - за СНС. Мислим да је њих две трећине, најмање.

И мени је нехватљиво да било који православац може да симпатише ове безбожнике, јајаре и сецикесе, али изгледа да је хришћанство више од посете цркви и литургија. Овде конкретно мислим да је питање здравог разума. 

Скоро сам имао непријатан разговор са групом њих у порти око о. Саве Јањића. Једна жена која је 40 година у Цркви ми каже: "Отац Сава? Па он је добио милионе долара од Шиптра да прода Косово". Ето, то вам је реално стање. 

Мислим да и сами знате да ће бити још горе.

Na zalost - u opstim crtama mogu samo da potvrdim ovo receno. Razlike su mozda samo u procentima, ali u nacelu je takvo stanje.
Partizanski duh nikad nije napustio naseg coveka do kraja, to se vidi po mnogo cemu i inace, ne samo u politici.

"I pobeze narod jevrejski iz Egipta, ali ne pobeze Egipat iz njih" - vl. Nikolaj.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Благовесник рече

Што морам да се слажем са вама и Сергејем Трифуновићем, са Ђиласом итд. 

....bo te i Djilas, i Trifunovic i svi ostali i levi i desni. Treba da te sramota i Neba i Zemlje!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Градоначелник који је задужио Београд за 1,2 милијарде евра,оштетио  15,000 породица јер им је  двоструко наплаћивано обданиште, и који је само на афери Булевар краља Александра проневерио 6 милиоооона евра, сада би да се преко ваших грбача врати на место где се обогатио. Није вас довољно измузао? Хоћете још? Само овог пута призива пуч, јер зна да нема већину његова политика и странка као раније.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Благовесник рече

Градоначелник који је задужио Београд за 1,2 милијарде евра,оштетио  15,000 породица јер им је  двоструко наплаћивано обданиште, и који је само на афери Булевар краља Александра проневерио 6 милиоооона евра, сада би да се преко ваших грбача врати на место где се обогатио. Није вас довољно измузао? Хоћете још? Само овог пута призива пуч, јер зна да нема већину његова политика и странка као раније.

Kakva si ti beda ljudska... a ovi nekrsti sto su sad na vlasti? Njih podupires nista manje nego samim patrijarhom?? Njih koji kradu i otimaju sta stignu, pocev od glasova na tzv. "izborima", pa redom dalje? Njih koji napadaju cestite ljude koji zive na KiM kao najgore izdajnike i brukaju cestito ime o. Save cim im nije uz dlaku?? Njih koji jasu na grbaci obicnog coveka svakodnevno i rugaju mu se?? Njih koji budzasto raprodaju rudnike i ostalo sto se nikad ne prodaje, i to nazivaju "poslovima decenije"??...

Sram te bilo po 100 puta! I opet kazem - sram te bilo!

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Благовесник рече

(хах, ово  је било за медаљу глупости)

@Avocado  ово ми познато однекуд  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

....bo te i Djilas, i Trifunovic i svi ostali i levi i desni. 

Прво, не псуј. Друго, шта хоћеш уствари? 

Тражите изборе, па нека народ гласа. Понижавања, позиви на линч, насиље, превласт на улици,украјински сценарио, неће  проћи, па таман да створите утисак да улица урла као да се чује пет милиона гласова  и то је оно што је председник хтео да каже. Ево вам избори, па  одлучите,   кажете да вас може бити

на улици и  пет милиона, па ок, тражите изборе и ето пет милиона гласова против Вучића :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Благовесник рече

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Благовесник рече

Прво, не псуј.

Bas cu tebe da pitam.

пре 5 минута, Благовесник рече

Тражите изборе, па нека народ гласа.

Obicna bljuvotina. Prosli put su se obrukali pokazujuci nepresavijene listice u RIK-u kao navodni dokaz, ej!!... a to samo dodatno potvrdjuje kako su to nista drugo nego beskrupulozni zlotvori i covekomrsci. Ali to i nije problem, neka ga narod nek` baulja, da`ko mu dodje i sedista u glavu jednog dana, ja bas i volim sto je ovako muljavo, jer tako ce mozda ljudi jednom i da se prenu i probude.

Ali je beksrajno ogavno kad neko, kao ti sad, svesno i namerno zmuri na tako ocigledne gadosti.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Брка Жарковачки рече

95% редовних хришћана (литургијских, како год да их назовете), уопште не гласају,

а који гласају, редовно гласају - што јавно, што потајно - за СНС. Мислим да је њих две трећине, најмање.

Taчно.

И, по вама, поменути литургијски верници СПЦ су због тога будале, а ти си паметан и већи верник?! 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Благовесник рече

Градоначелник који је задужио Београд за 1,2 милијарде евра,

http://www.javnidug.gov.rs/lat/default.asp?P=46

A da se malo sad pokriješ ušima???

Цитат

оштетио  15,000 породица јер им је  двоструко наплаћивано обданиште,

A ovaj par stotina hiljada porodica jer je penzionerima marnuo deo penzije...

Цитат

и који је само на афери Булевар краља Александра проневерио 6 милиоооона евра,

Ovaj je samo na Beogradu na vodi, Kip Lajtu, Železari, RTB Boru, marnuo milijarde evra...

Цитат

сада би да се преко ваших грбача врати на место где се обогатио.

Ovaj i dalje loži budale da bi i dalje krao...

Nego, s kim je ovaj tvoj sad u koaliciji? Sa Tačijem ili Haradinajem?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Благовесник рече

Taчно.

И они, поменути литргисјки верници СПЦ, су због тога будале, а ти си паметан, м?!

По теби су будале 95% која не гласа?

пре 2 минута, Avocado рече

Nego, s kim je ovaj tvoj sad u koaliciji? Sa Tačijem ili Haradinajem?

Право питање. Изгледа да је са Тачијем најбољи пријатељ, ал ипак у коалицији са Харадинајем. И овде седи на две фотеље.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ђорђе Р рече

По теби су будале 95% која не гласа?

Наравно да не. Па ја не гласам :)  Један једини пут сам гласао и то за Ђинђића.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да се ова расправа води здраворазумски а не партијашки. Чињеница је да је Вучић дошао на власт захваљујуји очајним резултатима људи који су владали од 2000. година до 2012. године. Чињеница је да је он лошу ситуацију довео до још горе. 

И ова рапсрава ваши-наши је бесмислена. 

Ја лично овде говорим о бахатости и безобразлуку људи на власти. И то ми нико не може забранити.

И увек ћу се бунити против оних којима не треба Небо. Такви неће добити ни земљу и нек иду што даље од Срба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...