Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 17.12.2018. at 19:01, Брка Жарковачки рече

@Јанко @obi-wan

Не знам како је код вас у парохијама, али код мене 95% редовних хришћана (литургијских, како год да их назовете), уопште не гласају, а који гласају, редовно гласају - што јавно, што потајно - за СНС. Мислим да је њих две трећине, најмање.

И мени је нехватљиво да било који православац може да симпатише ове безбожнике, јајаре и сецикесе, али изгледа да је хришћанство више од посете цркви и литургија. Овде конкретно мислим да је питање здравог разума. 

Скоро сам имао непријатан разговор са групом њих у порти око о. Саве Јањића. Једна жена која је 40 година у Цркви ми каже: "Отац Сава? Па он је добио милионе долара од Шиптра да прода Косово". Ето, то вам је реално стање. 

Мислим да и сами знате да ће бити још горе.

Већина не гласа.

Остали су непознати у изјашњавању.

Мислим да су све слабије обавештени о било чему сем пинка, хепија и ртс-а.

Ми као народ тренутно пролазимо кроз пустињу до обећане земље. Без 40 година лутања не иде, а нисмо ни пола прегурали...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Како год да окренемо нисмо имали бољег председника од Вучића. Нека га Бог поживи а пре свега умудри ради опстанка свих нас. Главно је то што говори о миру и помирењу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Milan Nikolic рече

Сад ће ови паметњаковићи да уздахну како је Патријарх стар и глуп. Боље би било да се баве нечим другим.

Срећа па православље не познаје папски систем једностраног мишљења. 

Подели на овим сајтовима

Low IQ.

U Srbiji je prosečan IQ 89.

Emigrantska zemlja, logično.

Od toga nema oporavka.

Teško je poverovati jer svako živi u nekom svom mehuru...

Ali kada vidimo šta predstavlja popularnu zabavu, koga bira narod na izborima itd. dobijemo bolju sliku.

Ona dva klipa gore su vrlo ilustrativna u tom smislu.

Tiranija idiota. To je to.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Tumaralo. рече

Low IQ.

U Srbiji je prosečan IQ 89.

Emigrantska zemlja, logično.

Od toga nema oporavka.

Teško je poverovati jer svako živi u nekom svom mehuru...

Ali kada vidimo šta predstavlja popularnu zabavu, koga bira narod na izborima itd. dobijemo bolju sliku.

Ona dva klipa gore su vrlo ilustrativna u tom smislu.

Tiranija idiota. To je to.

Ти си гори и досаднији с тим IQ-ем и еугеником него ја са женама. 

Ал ако волиш да млатиш и лупаш ко Максим, онда бар научи мало генетике да би лупетао компетентно. До највеће дегенерације долази кад имаш изоловану популацију, па се множе између себе. Прилив нових гена може само да буде бољи. Наравно, ако сад у Србију пустиш десет иљада Пакистанаца, то би било катастрофално, ал не због гена него због културе. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Како год да окренемо нисмо имали бољег председника од Вучића.

Reci NE drogama!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Juanito рече

Ал ако волиш да млатиш и лупаш ко Максим, онда бар научи мало генетике да би лупетао компетентно. До највеће дегенерације долази кад имаш изоловану популацију, па се множе између себе. Прилив нових гена може само да буде бољи. Наравно, ако сад у Србију пустиш десет иљада Пакистанаца, то би било катастрофално, ал не због гена него због културе.  

Zavisi od kvaliteta tih gena koji se prilivaju.

Nije uvek više = bolje. Niti novo = bolje.

Uostalom, istakao sam da je Srbija emigrantska zemlja. Nemamo mi posla sa prilivom ljudi. Plus imamo negativan prirodni priraštaj.

Uglavnom oni relativno pametniji i relativno sposobniji odlaze. Uglavnom.

Eto vidiš, ti si inteligentan i obrazovan čovek i otišao si u Holadniju. A jedan takav iz Pakistana nije došao na tvoje mesto ovde u Srbiju (i taj je otišao u Holandiju).

Takav je trend najmanje 50 godina unazad.

Rezultat je da se prosečan IQ i stepen obrazovanja u Holandiji bolje drži dok u Srbiji opada.

Najgore je što je u pitanju eksponencijalna funkcija. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Tumaralo. рече

Eto vidiš, ti si inteligentan i obrazovan čovek i otišao si u Holadniju.

Прво, нисам. Друго, јеси ли ти некад живео у некој од тих земаља којима се дивиш до имбецилности, радио с њима итд, па знаш да су паметнији пд нас. Или изводиш неке закључке на основу хиперборејских теорија и тих философа што си их читао? Јер да си икад живео с њима, мислим да би мало другачије закључке изводио...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...