Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Уживо, Палата Србијa - обраћање медијима Вучића и Ципраса, почиње за пола сата.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Уживо

Mislim da je " nazivo" prikladniji izraz :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Како је само оволико ружан. Није био толико ружан кад је био млађи. Да ли то стварно има везе да човек временом, сразмерно карактеру, или ружни или лепо стари. Овај је као наказа.

И згрбио се, и лице му се извитоперило скроз. Жао ми га је.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Nebojš.a рече

И згрбио се, и лице му се извитоперило скроз.

Tako je i Tadic izgledao pre nego sto je izgubio izbore...bas sam to primetila...bio mi je toliko ruzan da sam mislila da to uopste nije on vec  neki njegov dvojnik. Isto mu je lik bio potpuno  izvitoperen, kako kazes...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Изгледа ми да је стигло време за замену од  западне врхушке :smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 19.12.2018. at 23:22, Avocado рече

"Mršavo" mi ćero potonje objašnjenje... a ako si već krenula u tom pravcu...

... bolje da si "Caru carevo, Bogu Božije" protumačila kao iskazivanje javnog prkosa Rimljanima ali na lukav način, tako da izbegne tešku optužbu... tj. kao "Ovaj novčić sa carevim likom, kao i sve ostalo što je došlo iz Rima treba vratiti caru u Rim, a Izrael treba vratiti Bogu"...

Ма знам да је мршаво, али иако сам прво мислила да му објасним да погрешно тумачи Јеванђеље, не могу да се млатим, немам стрпљења. Нека узме да прочита. Не знам како ти можеш по цео дан да се пискараш са људима који пишу очигледне глупости. Мене то умара. 

А оно с викија сам поставила чисто да видим да ли ће теолози нешто прокоментарисати. Мени је деловало занимљиво када сам прочитала, мада појма немам да ли је тачно. Нисам се нешто удубљивала. :) 

Подели на овим сајтовима

Прво, шта је то максимално решење? Не свиђа ми се конструкција.

Друго, да ли Вучић има могућност предвиђања догађаја до другог Христовог доласка? 

Иначе јутрос видех Вучићеве промотере будућности на штанду на улици. Екипа између 50 и 65 година...

Подели на овим сајтовима

"Код нас је све некако другачије него у остатку света. За понедељак синдикат полиције заказује протест испред јавног тужилаштва у Катанићевој. А народ би могао да понесе неке водене топове па да их спречи да приђу тужилаштву. ? "

https://www.facebook.com/dakon.ilic?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDYzXYUBj4IAtXF43hyDBx0kNVK8VentmjvBGiY1_skWY552GO3aJxum4HRJqOxCd2hhgGoPctV2Tzk&hc_ref=ARSkeQcVCiJxJc6q8znFqqzw77JDpYsQqCpliFopbVWhCcWc2mZP6jn-ZTqMMXn4QYY&fref=nf

48420501_10218344632155519_4766180106643

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"`Председник Србије Вучић одговараће за државну издају`. Трећи најчитанији руски портал преноси став покрета Срба Косова и Метохије - `Отаџбина`."

https://regnum.ru/news/polit/2541786.html?fbclid=IwAR27zN06MiNsj12m6eR2fB8DFds8prSVVNhEtvphClm1GQfeptGsXV1Qmck
https://www.facebook.com/dakon.ilic?__tn__=%2CdC-R-R&amp

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...