Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 31 минута, Milan Nikolic рече

Свака част и Стефановићу и Вучићу, добро се боре. Има још доста тога да се уради и промени.

Dobro, iskreno, jel tebi normalno da jedan sef policije i presednik drzave imaju takve debilne postupke...deca predskolskog uzrasta se ne bi trudila da na tako ponizavajuci nacin dokazuju da li su ovih iz grupice Leptirici ima vise od njih iz grupice Bubamara. Mene licno je sramota njih dvojice i njihovih izjava i postupaka. Pa ceo svet nam se otvoreno i u lice smeje. Ponizavaju nas svakim svojim korakom, vredjaju inteligenciju, brukaju celu naciju. Moj pradeda Tihomir se sad u grobu prevrce. 

Ova vlast je najveca bruka i sramota sto je ovaj nas narod zadesila od postanka. Pa dzaba nam i Vojvoda Zivojin Misic, i Stepa Stepanovic, i Nikola Tesla, i Mihajlo Pupin, i Milutin Milankovic, i Car Lazar, i Despot Stefan Lazarevic, i Nemanjici i Dusan Silni...

Ko ili bolje sta vodi ovaj narod sada? Slina? Lezbejka? Vucic sa visestrukim poremecajima licnosti ? Polupismeni i nepismeni gradonacelnici raznih gradova? Ona seljacina Palma? Pijandura i seljacina Velja Ilic? Onaj nerast Babic? Onaj narkoman Ceda ? Onaj pohlepnik i lisica Djilas? Tunjavi Bosko Obradovic? Onaj klempavi iz SNS-a, ne znam kako se zove, Onaj prasac Dacic? ...pa ljudi moji...realno...ovo je sramota. Mene je sramota, iskreno.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Хаха... Ваша политичка острашћеност и увреде ме не љуте, већ су ми смешне.

И, да чујемо још, кога  све нудите као алтернативу уместо?

:trtmilo:   ?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

:)  Ама,  кога нудите као алтернативу, да чујемо? 

:0205_whistling:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Благовесник рече

Ама,  кога нудите као алтернативу, да чујемо?

Ja bih rekla, ali necu...vreme ce mi pokazati jesam li u pravu ili ne...ne nudim nikoga,  ja sam za to da se apsolutno svako ko je se bavio politikom u ovoj drzavi od raspada Jugoslavije pa na ovamo posalje u Gulag  :smeh1:  sto bi umnogome suzilo izbor...

• Свиђа ми се 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Благовесник рече

:)  Ама,  кога нудите као алтернативу, да чујемо? 

:0205_whistling:

Не постоји једна опција као алтернатива.

Што се мене тиче, било ко је бољи од ових.

Разумљиво је да за тебе нема бољих од ових у српском народу. Као што за неке није било алтернативе ни за Тита, ни за Слобу.

У сваком недемократском, ауторативном режиму, власт се труди да убеди поданике да не постоји алтернатива тренутном режиму.

У нормалном систему, сви су замењиви, а институције су јаке.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ђорђе Р рече

Разумљиво је да за тебе нема бољих од ових у српском народу.

Kao ни за тебе,   јер не знаш да наведеш никог конкретно!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Благовесник рече

Хаха... Ваша политичка острашћеност и увреде ме не љуте, већ су ми смешне.

И, да чујемо још, кога  све нудите као алтернативу уместо?

:trtmilo:   ?

Nekog ko nije naredio policiji da ne izlazi na lice mesta da pomogne građanima dok su ih nasilnici sa fantomkama vezivali i rušili objekte... dakle, može bilo ko  osim ovih govana na vlasti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Дакле,  ко?

Ма јасно је огромној већини грађана Србије, да им се за алтернативу нуди, што наш народ каже - мачка у џаку!

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Благовесник рече

Kao ни за тебе,   јер не знаш да наведеш никог конкретно!

Већ сам рекао било ко. Ваљда је то јасно, не морам ваљда да ти набрајам све парламентарне и ванпарламентарне покрете и странке које нису СНС сателити.

Ако те занимају имана, нађи негде тај списак.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Благовесник рече

Дакле,  ко?

Bilo ko.

Цитат

Ма јасно је огромној већини грађана Србије, да им се за алтернативу нуди, што наш народ каже - мачка у џаку!

Bolje i macka u dzaku nego ocigledni lopov i psihopata.

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Благовесник рече

Сваки избор је мачка у џаку.

Свака мачка је боља од од овог олоша, који је дошао на власт са једном причом, а кад су зајахали, радили су супротно. Већа превара није забележена у историји.

Дошли су са идејом да се прекине са Бриселским преговорима пошто су ишли ка укидању појединих институцуја на КиМ. А онда су албанцима дали све. А притом уништили и институције у Србији.

Они раде на уништењу српске државности, и у томе су веома успешни. Ни један закон, нит устав за њих не важи. Најгори шљам и олош, криминалци и разбојници, владају Србијом.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Благовесник рече

Дакле,  ко?

Ти си видовит па знаш шта је јасно огромној већини грађана Србије, или само понављаш гебелсовске фразе са конференција, Дневника, Хепија и Пинка?  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

знаш шта је јасно огромној већини грађана Србије 

Потоји ли жеља за новим изборима?!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...