Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Ja imam zelju da se ova politicka garnitura makne iz mog biopolja i da mi izadje iz aure, te da prestanu da zrace narod..bilo izborima, bilo ostavkama, bilo sutom u naprednu pozadinu ili kako god...

Samo neka odu, neka se sklone da ih vise ne gledamo

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Благовесник рече

Потоји ли жеља за новим изборима?!

Хе хе, лукаво питање.

Не знам да ли постоји, али било које изборе у блиској будућности СНС 100% добија. Са потпуном контролом свих националних медија и тешко компромитованом, разједињеном и издуваном опозицијом нема шта да се боји(те) избора.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Хе хе, лукаво питање.

Не знам да ли постоји, али било које изборе у блиској будућности СНС 100% добија. Са потпуном контролом свих националних медија и тешко компромитованом, разједињеном и издуваном опозицијом нема шта да се боји(те) избора.

Radoslav Zivanovic zvani Veda sa Kosmaja kaze da ce Vucicu glave da dodju ljudi iz njegovog okruzenja. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, GeniusAtWork рече

било које изборе у блиској будућности СНС 100% добија

Дакле, ако то и ти тврдиш, то значи да огромна већина грађана Србије допринети 100% победи Вучића и СНС, што даље значи да се не мора бити видовити па изјавити:

пре 4 часа, Благовесник рече

јасно je огромној већини грађана Србије

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Благовесник рече

Дакле,  ко?

Ма јасно је огромној већини грађана Србије, да им се за алтернативу нуди, што наш народ каже - мачка у џаку!

Fascinantno. Botovi kao ti ladno ne kapiraju da ima anonimnih a odlicnih ljudi, koji bi sve bolje radili od bilo kog danasnjeg "politicara".

Sklonis sve sadasnje garniture i njihove podupirace, i zakonski zabranis svima njima rad i delovanje bilo koje vrste. Onda napravis izbore i na njima dobijes nove, do sad javno neizlizane a kvalitetne ljude, koji bi mogli da srede sve u nekom razboritom roku. I Ljubisa Beli bi bio neuporedivo bolji izbor od svih ovih sadasnjih karikatura zajedno.

Ali jasno je da ponocna sendvic-logika to nikad nece hteti da ukapira, jer joj mnogo vise prija valjanje u balegi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Благовесник рече

Дакле, ако то и ти тврдиш, то значи да огромна већина грађана Србије допринети 100% победи Вучића и СНС, што даље значи да се не мора бити видовити па изјавити:

Огромна већина ће допринети победи Вучића и СНС тиме што неће изаћи на изборе. А ако се то деси, за то ће бити крива само и искључиво опозиција.

И она мањина која по партијској дужности излази ће опет изабрати власт.

Исти сценарио већ годинама, не видим зашто би сада било друкчије.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Adelaida рече

Pokazi nam kakvo je to iz SNS-a 0703_read

Нема га. Чак ни они нису толики дебили да деле около летке у којима позивају чланство на кршење закона.

Подели на овим сајтовима

Sa Vucicem je problem sto uvek tvrdi kako nesto ne moze pa se ispostavi da moze. Evo sada se ispostavlja da ROSU mogu da upadaju na sever. Sta ce on da preduzme pored stalne predstave gde ce da ponavlja kako to nigde u Briselskom sporazumu ne pise?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, grigorije22 рече

Sta ce on da preduzme pored stalne predstave gde ce da ponavlja kako to nigde u Briselskom sporazumu ne pise?

Ucinice ono najpotrebnije - kupice jos jednu fontanu koja svira.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Благовесник рече

Дакле,  ко?

За мене лично, неко ко би на националном, државном, институционалном, културном, политичком, итд. нивоу хтео да спроводи оно што су људи попут М. Црњанског, М. Ломпара, А. Раковића, Ч. Копривице и сличних назвали "СРПСКО СТАНОВИШТЕ". Посебно онако како је ову замисао представио М. Ломпар у књизи "Дух самопорицања". 

Дакле, потребни су људи (не може то један човек), критичка маса мислећих и разборитих људи, који ће кренути од признања српског пораза задњих 100 година и који ће српско становиште ставити у средиште своје теорије и свог делања. Ето.

На тренутној политичкој сцени Србије не видим никог ко је такав. Можда има таквих људи, можда чекају повољно време, можда тек треба да се роде. 

Остало је све већ опробано и давно виђено и испушено. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, grigorije22 рече

Radoslav Zivanovic zvani Veda sa Kosmaja kaze da ce Vucicu glave da dodju ljudi iz njegovog okruzenja. 

Гледајући каквим се неспособним идиотима окружио, то је неминовно.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Брка Жарковачки рече

За мене лично, неко ко би на националном, државном, институционалном, културном, политичком, итд. нивоу хтео да спроводи оно што су људи попут М. Црњанског, М. Ломпара, А. Раковића, Ч. Копривице и сличних назвали "СРПСКО СТАНОВИШТЕ". Посебно онако како је ову замисао представио М. Ломпар у књизи "Дух самопорицања". 

Дакле, потребни су људи (не може то један човек), критичка маса мислећих и разборитих људи, који ће кренути од признања српског пораза задњих 100 година и који ће српско становиште ставити у средиште своје теорије и свог делања. Ето.

На тренутној политичкој сцени Србије не видим никог ко је такав. Можда има таквих људи, можда чекају повољно време, можда тек треба да се роде. 

Остало је све већ опробано и давно виђено и испушено. 

Ја немам тако велика очекивања. Прво народ мора да се отрезни, и да се одговорно понаша.

2012е се десио велики шок за грађане, највећа превара. Народ је отишао у апатију, уместо да је одмах изашао на улицу да руши власт. Тада је народ гласао против ДС секте, против Весића и сличних. Против укидања институција на КиМ. А добили су исту политику, тј. хиљаду пута гору политику, Весића и др. Небојшу, најгору секту, партијску и криминогену власт.

Не радите како треба, не спроводите политику коју сте заступали. Одмах мењати. Управо кроз сталне промене, може да се роди нешто ново. А да би се ситуација мењала, мора да излазност буде велика. Јер велики је број зомбија, професионалних гласача, оних који гласају из интереса, и који ће увек бити владајућа странка, ил плаћена опозиција.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...