Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 21 минута, Благовесник рече

украјинског сценарија :/

Ma Meksickog  :tongue:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Стварно је невероватно колико су ови антинапредњаци досадни.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Око тога кога изабрати уместо ових...

Нажалост ми каснимо 30 година за земљама источне Европе и Балтика, које су чим је пао Варшавски зид направиле темељну лустрацију и отарасиле се свих комунистичких кадрова. Многи мисле да је то код нас био 5. октобар. Не. Тада су само једну будалу и штеточину заменили његови идеолошки саборци, у белим рукавицама и под другим именом.

Код нас не постоје никакве демократе, националисти, леви, десни...постоји само један систем који је овде од '45, ови сада на власти су само најгора могућа манифестација тога. Систем чији је једини циљ злоупотреба државе за богаћење и корупција на свим нивоима која то омогућава, и држање обичних људи у комбинацији параноје, апатије, вечитог страха и обећања типа "ево, још само мало па ће нам свима бити много боље...". 

Ми нисмо на време почели са чишћењем те багре, зато сада немамо праву алтернативу. Али немамо више ни времена да чекамо да се створи, јер ови невероватном брзином уништавају све у овој држави. Зато је боље сада изабрати мање зло док још постоје макар мале шансе да ова држава и друштво уопште преживе.  

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Milan Nikolic рече

Наведи ми једно мање ''зло'' од актуелне власти.

1. Djilas

2. Jeremic

3. Sapic

4. Dosta je bilo (bilo koja frakcija)

5. Dveri (bilo koja frakcija)

6. Beli i Sarmu probo nisi

7. Ne davimo Beograd

8. Pokret slobodnih gradjana

...

Eto ti spisak onih koji su manje zlo od aktuelne vlasti. Redosled mozes i okretati. Hteo sam da stavim i Cedu, i Haradinaja, al oni su vec ili podrzavaoci ove vlasti, ili koalicioni partneri.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Наведи ми једно мање ''зло'' од актуелне власти.

У овом тренутку сви осим СНС, СПС, њихових коалиционих прилепака типа ЈС и УПС, и СРС.

И да не буде забуне: мање зло је и даље зло.

Подели на овим сајтовима

Ваше расуђивање је за мене погрешно. Мени је садашња власт, не само најмање зло, него је једина од нашег народа која може да парира реалним опасностима и изазовима за нашу земљу и наш народ.

Не морате мени да солите памет. Био сам у првим редовима 5.окт пред Скупштином, нагутао се сузавца, и увек сам био за Ђинђића, од почетка до краја, тј. до његове смрти.

А знате ли његову, Ђинђићеву, политику непосредно пре смрти? Апсолутно, али, апсолутно исто залагање и идеје имао је Ђинђић као што сада има Вучић. Објашњавао је да Запад има веома непоштене планове за Србију, да желе да нас униште и објаснио је начин како, који сада видимо на примеру Македоније где Албанци имају реалну власт и целокупан утицај, затим је објаснио да због тога морамо неизоставно да се разграничимо са шиптарима, затим да морамо узети у обзир интересе и Кине и Русије и других, да будемо јако паметни у сукобима великих сила.

Зато и сада кажем, као и ономад за Ђинђића, живот бих дао за Вучића, одмах сада ако треба и неко од вас да ми пресуди. Децу своју, од којих је и син који ускоро улази у пунолетство, учим да поштују власт и садашњег председника Вучића и да воле службу за државу, да воле војску и посао војника, да воле полицију и да буду поштени и пожртвовани.

Не ложим децу своју на Запад. Говорим им да је кинески језик најважнији и најзанимљивији, да су нам највећи пријатељи Русија и Кина, а највећи непријатељи Енглеска и Америка који подстичу наше суседне народе да нас мрзе и ратују против нас.

И стварно ми је мука више од антинапредњака. Тачно замишљам како долазе те идеје о негодовању због свега и свачега против садашње власти. То време наивности давно је прошло. Већина народа довољно је мудра, ма колико се ругали неки том народу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ђорђе Р рече

Колико год се не слагао са Благовесником, овде је у праву са питањем. А шта би ти? Ови да оду а да не дођу ови други? Па ко да дође? Да неко падне са неба? Руски цар?

Ако будемо молили Господа да нас заштити од пробисвета и пошаље човека достојног власти, односно отвори нам очи да приметимо међу морем анонимних квалитетних људи таквог човека (тј људе), Он ће то и урадити.

Требамо се борити против овог Вучићевог безумља али то не значи да опозиција није багра и да им треба трчати у загрљај. Треба превотавати филм и даље од 2012. године.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Ђорђе Р рече

Ја немам тако велика очекивања. Прво народ мора да се отрезни, и да се одговорно понаша.

2012е се десио велики шок за грађане, највећа превара. Народ је отишао у апатију, уместо да је одмах изашао на улицу да руши власт. Тада је народ гласао против ДС секте, против Весића и сличних. Против укидања институција на КиМ. А добили су исту политику, тј. хиљаду пута гору политику, Весића и др. Небојшу, најгору секту, партијску и криминогену власт.

Не радите како треба, не спроводите политику коју сте заступали. Одмах мењати. Управо кроз сталне промене, може да се роди нешто ново. А да би се ситуација мењала, мора да излазност буде велика. Јер велики је број зомбија, професионалних гласача, оних који гласају из интереса, и који ће увек бити владајућа странка, ил плаћена опозиција.

Слажем се с овим, осим што у целој причи недостаје једна најважнија ствар: признање српског пораза. Не видим како би се то народ отрезнио без да најпре призна да је задњих 100 српска прича доживела тотални колапс.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ђорђе Р рече

1. Djilas

2. Jeremic

3. Sapic

4. Dosta je bilo (bilo koja frakcija)

5. Dveri (bilo koja frakcija)

6. Beli i Sarmu probo nisi

7. Ne davimo Beograd

8. Pokret slobodnih gradjana

...

Eto ti spisak onih koji su manje zlo od aktuelne vlasti. Redosled mozes i okretati. Hteo sam da stavim i Cedu, i Haradinaja, al oni su vec ili podrzavaoci ove vlasti, ili koalicioni partneri.

Можда је ово мање зло од психопате Вучића, али све су ове већ испушене приче (осим можда Двери). Нама треба тотална промена ума и она неће доћи од политичара.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Milan Nikolic рече

Већина народа довољно је мудра, ма колико се ругали неки том народу.

Већина народа не излази на гласање. А ова мудра "већина" што гласа за напредњаке, је иста она која је гласала и раније за Весића, и секту, кад се она звала ДС, а пре њих КПЈ. Сад су само променили послодавца, и оне од којих добијају сендвиче, пиво, брашно, и неколико хиљада.

Ми смо овде где смо зато што има људи који и даље доживљавају странке и страначке лидере као ти. Размисли о свом односу према странки, и колика је твоја вера у странку. Кажеш дао би живот за Вучића, а пре њега за Ђинђића? Да живиш неколико деценија раније, вероватно би исто причао за Тита и партију, ил Стаљина. Ко су они, месије, спасиоци? Има ли поред њих места за Христса, за идеје и поуке које он преноси, као и наша традиција, као нпр. слобода?

Морамо да обрнемо у глави појмове, вредности, и да ствари поставимо на право место. Странке и власт су сервис грађана. Они нама служе, а не ми њима. Ми њих треба да плаћамо, а не они нас. Наш однос треба да буде према њима као према сервису за прање тепиха.

Кад читам овај твој пост, као да гледам Балканског шпијуна, Три карте за холивуд, и вернике комунистичке партије југославије. Нема пријатељских и непријатељских држава...

Ти си можда био следбеник Ђинђића, ал ниси га чуо, нит разумео о чему је причао.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, ana čarnojević рече

Brko ti sada kao onomad Otporovci kad su dobili MTV nagradu pa izjavili da Srbi treba da izmene svoj genetski kod. Hoće, hoće.

Što se mene tiče imam manje ambicije, važan je princip smenjivosti vlasti kroz regularnu izbornu utakmicu. Znači ne mogu treći put u životu da gledam kako neko dodje na vlast i ne možeš da ga skineš. Kakav god da je Tadić bio i svi oko njega čovek izgubio izbore otišao i kraj priče. Ovi sad opet laži, muljaj, pali penzionere, bavi se primitivnom propagandom, hipnotiši...gledala sam svog tatu kako se od jednog prilično razumnog, apolitičnog umerenog nacionalistu koga je bolelo uvo za Slobu pretvara u dzankija koji visi na aparatima zbog nove doze, da vidi šta ima novo, ko nas sad ugrožava i kako Supermen Vučić dolazi kao sila i iznenada rešava stvari. Neverovatno.

Znači promena radi promene ako treba. Samo menjaj. Dole Šizoje i njegovi retardi!!

Ono o Crnjanskom i Lomparu...znači Boškić :ani_biggrin: On je kolega srbista, preživeli smo Lompara na trećoj, mi smo Crnjanskog na kraju temeljno, nema tu greške. Može i meni neko resorče.1324_womens 

Све је то већ виђено и испушено. Сјаше курта да узјаше мурта ... 

Потребни су људи који ће се суочити са српским поразом и полако кренути одатле.

П.с. 

Наравно, има 0,1 % Срба који мисле овако као ја, али тим горе по Србе.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Milan Nikolic рече

живот бих дао за Вучића, одмах сада ако треба и неко од вас да ми пресуди. Децу своју, од којих је и син који ускоро улази у пунолетство, учим да поштују власт и садашњег председника Вучића

Ovo je vrlo opasno razmisljanje...u prevodu...ako si spreman za Vucica da das zivot, spreman si i da ga nekome uzmes...to nije nikako dobro razmisljanje.

Nikako. Ajde da si rekao za svoju decu si spreman da das zivot, razumela bih te, ali za Vucica...???!!!

пре 6 часа, Milan Nikolic рече

да су нам највећи пријатељи Русија и Кина, а највећи непријатељи Енглеска и Америка који подстичу наше суседне народе да нас мрзе и ратују против нас.

Nema prijateljstva medju narodima na tim drzavnim instancama, samo interesa. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, ana čarnojević рече

Ono o Crnjanskom i Lomparu...znači Boškić :ani_biggrin: On je kolega srbista, preživeli smo Lompara na trećoj, mi smo Crnjanskog na kraju temeljno, nema tu greške. Može i meni neko resorče.1324_womens 

Морам и ово да прокоментаришем: нисам нигде спомињао Бошка Обрадовића. Нисам њихов фан никад био. Ломпар да. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...