Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 3 часа, obi-wan рече

На страну то што си политички острашћен до коске, но, страшно је то што си психички доста пао од ранијег твог стања које си требао да држиш под контролом, јер добро знаш зашто си, између осталог, изгубио посао вероучитеља. Није у питању само стручна спрема. Мораш уравнотежити свој унутрашњи, психички, склоп. Дакле, особа си са којом се тешко може комуницирати, тако да - на црну листу... Просто не желим  више да видим ни једно слово које напишеш. Иначе, може се видети до које мере политички псеудозилот може ради политичког неистомислија ући и у највулгарнију свађу и крајње насилно понашање. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Благовесник 

Inace, ovo sto ti radis zove se jevandjelskim recnikom "hula na Duha Svetog", koja - po Hristovim recima -  nece da se oprosti "ni ovoga veka, ni buducega", jer je u pitanju svesno i namerno izvrtanje ocigledne istine. Eto, da te samo podsetim, iako sam sasvim siguran da to odlicno znas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Благовесник рече

На страну то што си политички острашћен до коске, но, страшно је то што си психички доста пао од ранијег твог стања које си требао да држиш под контролом, јер добро знаш зашто си, између осталог, изгубио посао вероучитеља. Није у питању само стручна спрема. Мораш уравнотежити свој унутрашњи склоп. Дакле, особа си са којом се тешко може комуницирати, тако да - на црну листу... Просто не желим  више да видим ни једно слово које напишеш. Иначе, може се видети до које мере политички псеудозилот може ради политичког неистомислија ући и у највулгарнију свађу и крајње насилно понашање. 

Posao nisam izgubio, nego sam dao otkaz, na cudjenje pretpostavljenih. A taj pokusaj de nesto pomutis navodnim "dubokim znanjem" je beskrajno jadan i pogan. Tim klevetanjem ( Διάβολος = djavo = klevetnik) si samo sebi zasigurao mesto na dnu u najgorem mulju.

A politicki si ostrascen ti, pravi partizan, do koske.

Nema na cemu, i drugi put.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нисам нигде рекао да је било ко на овом форуму нациста, то је нечија, да не кажем неурачунљивост, већ,  несмотреност, закључила.

Међутим, и несвесно доприносите да од Србије направите нову Украјину, јер, већ појасних, а што је огромној већини грађана у Србији јасно  - свако ко у Србиј призива насилну (непарламентарну) промену изборне воље грађана, нашег народа, у тренутку када се боримо да сачувамо што се сачувати може, јесте призивање украјинског сценарија.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Благовесник рече

На страну то што си политички острашћен до коске, но, страшно је то што си психички доста пао од ранијег твог стања које си требао да држиш под контролом, јер добро знаш зашто си, између осталог, изгубио посао вероучитеља. Није у питању само стручна спрема. Мораш уравнотежити свој унутрашњи, психички, склоп. Дакле, особа си са којом се тешко може комуницирати, тако да - на црну листу... Просто не желим  више да видим ни једно слово које напишеш. Иначе, може се видети до које мере политички псеудозилот може ради политичког неистомислија ући и у највулгарнију свађу и крајње насилно понашање. 

Молим те да више никоме овде не импутираш украјински сценарио. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Благовесник рече

Свако ко у Србији призива насилну (непарламентарну) промену изборне воље грађана, нашег народа, у тренутку када се боримо да сачувамо што се сачувати може, јесте призивање украјинског сценарија.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Milan Nikolic рече

А твоје конструкције о томе шта сам рекао и твоје тумачење свега и свачега стварно не могу више да читам.

Posteno, ni ja ne slusam Vuciceva obracanja javnosti koja postavljas. :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Благовесник рече

Одмори ти пар дана. Пријаће ти

Подели на овим сајтовима

Nazalost nema cvecke ovde kod nas, Vucko i ekipa, strasno da' strasnije ne moze da bude,:0222_shocked: Djilas, kad se setim kada su on i DS vladali dize mi se kosa na glavi,:blush:, ostale ekipe , ne znam ni toplo ni hladno,..... tesko nama , sa svima njima....:0201wink:

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Благовесник рече

Нисам нигде рекао да је било ко на овом форуму нациста, то је нечија, да не кажем неурачунљивост, већ,  несмотреност, закључила.

OK. "Sunce da ne zadje u gnevu vasem" - ako nisam dobro razumeo, onda se izvinjavam.

I tako mi je preko glave bilo kakvog prepucavanja vise uopste.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

А јел сме да те сретне у Царству Небеском? :)

Obzirom da po tebi nisam normalan, to vec znaci da cu tesko da stignem do Carstva. Tako da - pitanje je...

Подели на овим сајтовима

Није добро да се трвимо. Ако неко има примедбе за било шта, то може уљудно да се изнесе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Није добро да се трвимо. Ако неко има примедбе за било шта, то може уљудно да се изнесе.

Ako nekom kazes da nije normalan - to je uljudno?

Подели на овим сајтовима

Ти си мени рекао да нема шансе да сам литургијски верник због политичких ставова. Због тога сам ти рекао да ниси нормалан.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...