Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 12 минута, Adelaida рече

Ovo je vrlo opasno razmisljanje...u prevodu...ako si spreman za Vucica da das zivot, spreman si i da ga nekome uzmes...to nije nikako dobro razmisljanje.

Nikako. Ajde da si rekao za svoju decu si spreman da das zivot, razumela bih te, ali za Vucica...???!!!

Спреман је да да живот за Вучића који је уплатио два милиона долара човеку који је бомбардовао његову земљу :smeh1:

Шредер му почасни гост, а Блер саветник...

Учи децу да поштују власт која свакодневно крши Устав и законе сопствене земље  :smeh1:

Ако не тролује, ово су изгледа неке нове области за проучавање које се отварају...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Блер саветник...

пре 10 минута, Adelaida рече

највећи непријатељи Енглеска и Америка који подстичу наше суседне народе да нас мрзе и ратују против нас.

Sta reci a ne zaplakati ne_shvata

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, GeniusAtWork рече

а  Блер саветник...

Да. Па шта?!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, GeniusAtWork рече

Спреман је да да живот за Вучића који је уплатио два милиона долара човеку који је бомбардовао његову земљу :smeh1:

Шредер му почасни гост, а Блер саветник...

Учи децу да поштују власт која свакодневно крши Устав и законе сопствене земље  :smeh1:

Заборавио си Вучићевог коалиционог партнера, Рамуша Харадинаја ... 

пре 3 минута, ana čarnojević рече

Slažem se. Ali takvi ljudi, ako se ikada prepoznaju i okupe, moraju imati šansu da dodju na vlast i pitaju se nešto. Do tada treba raditi na normalnom izbornom procesu, smenjivost radi smenjivosti. Politicka Kondicija.

Сагласан. 

Мислим да ће СНС банда отићи само на силу. Никад они неће признати пораз на изборима, који ће бај д веј можда доживети тек за 10 година. Па погледај само профил тих људи који гласају за психопату, ево их и овде на теми. Нико у историји није мрзео овај народ и ову земљу као они.

Подели на овим сајтовима

Коју ви мржњу и заваду ширите, то је нечувено!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Благовесник рече

Да. Па шта?!

Pa jesi li ti Milan Nikolic? 

Ako delis njegovo misljene onda nas prosvetli kako

пре 8 минута, Благовесник рече

Блер саветник...

пре 18 минута, Adelaida рече

највећи непријатељи Енглеска

Ja evo ne znam...nisam skolovala od vremena pa do sad.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Коју ви мржњу и заваду ширите, то је нечувено!

Немој се толико нервирати и узимати за озбиљно, само ћаскамо.

Подели на овим сајтовима

Па, није све то црно-бело, као у дечјим бајкама. То прво. А друго, Блер и није  више неки велики англосаксонац, чак је и оставио англиканизам и прешао у католичанство, што је Британцима... Иначе, тај Блер ма какв био, зна много тога иза оне кривуље коју 99 % посто људи и политичара не зна, од тога ко је ко сада и како све функционише, у тренутном глобалном свету и поретку и новом поретку који ускоро започиње, до аналитичког, шта ће највероватније бити за пет или десет година... Тако да његово искуство и знање вреди и њега за саветника, да, свакако!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Брка Жарковачки рече

Немој се толико нервирати и узимати за озбиљно, само ћаскамо.

Не нервирам се :) А знаш ли зашто? Зато што поштујем свачије политичко мишљење. Таман да си и за Чеду Јовановића, то не би ни мало мењало на горе међуљудски однос између мене и тебе, барем што се мене тиче...   

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Иначе, тај Блер ма какв био, зна много тога иза оне кривуље коју 99 % посто људи и политичара не зна, од тога ко је ко и како све функционише у данашњем глобалном свету, до аналитичког, шта ће највероватније бити за пет или десет година...

Pa ima i drugih strucnjaka valjda u svetu...nije on jedini :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

Он је најповољнији са ценом :))

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Благовесник рече

Не нервирам се :) А знаш ли зашто? Зато што поштујем свачије политичко мишљење. Таман да си и за Чеду Јовановића, то не би ни мало мењало на горе међуљудски однос између мене и тебе, барем што се мене тиче...   

Тако и треба, наравно :dobro:

Ма каки Чеда (или Ђилас, Јеремић, или нека друга компанија која је била на власти - све је то испушено), ено горе сам јасно побројао своје политичке узоре. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Благовесник рече

Па, није све то црно-бело, као у дечјим бајкама. То прво. А друго, Блер и није  више неки велики англосаксонац, чак је и оставио англиканизам и прешао у католичанство, што је Британцима... Иначе, тај Блер ма какв био, зна много тога иза оне кривуље коју 99 % посто људи и политичара не зна, од тога ко је ко сада и како све функционише, у тренутном глобалном свету и поретку и новом поретку који ускоро започиње, до аналитичког, шта ће највероватније бити за пет или десет година... Тако да његово искуство и знање вреди и њега за саветника, да, свакако!

A koliko vredi? Koliko je placen i ciji je tacno savetnik? Vlade, predsednika Srbije, predsednika SNS?

Ko ga placa? Srbija, SNS ili Arapi?

U skladu sa nelopovskom transparetnoscu u koju se vi botovi kunete, ovo bi valjda trebalo da znas? :)

Ali naravno sad ce maca da pojede jezik...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Често размишљам како ми хришћани не би требало да се бавимо политиком док немамо макар по троје деце.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Често размишљам како ми хришћани не би требало да се бавимо политиком док немамо макар по троје деце.

Hahah koja logika stoji iza ovoga? :smeh1:

Zašto hrišćanin sa dvoje dece, sa jednim detetom ili bez dece ne bi trebalo da se bavi politikom?

Uzgred, smatraš li da je hrišćanska dužnost rađati puno dece?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...