Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 10 часа, Благовесник рече

Taчно.

И, по вама, поменути литургијски верници СПЦ су због тога будале, а ти си паметан и већи верник?! 

Свашта! Па наравно да јесам, зна се шта су теолози, а шта обични смртници ...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Ma brate gori su ovi mnogo

Мртва трка, ту су негде, деле прво место, заједно са маршалом. Сву ту владавину њихову видим само као континуитет тираније, који за нас траје седамдесетак година. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Благовесник рече

Зашто браво?

Показали су да не знају да воде спољну политику. Инсистирају на укидању царине, а не и војске.

Секта пева о дипломатској победи. Каква победа? Јел наложено КФОР-у да расформира војску? Није. Јел наложено да се формира заједница српских општина? Није.

Очигледно да секта не зна да заштити српску ствар на КиМ. Укидање такса ће прогласити својом победом, а заузврат ће Приштина добити још неки уступак.

У преговорима се понашамо као тотални аматери, врте нас око малог прста.

Зашто срби не иступе из њихових институција, из скупштине и владе? Зашто срби не формирају заједницу српских општина?

То нико не сме да пита секташе и врховног вођу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, GeniusAtWork рече

Ја не верујем да је икада у историји Србије на власти била гарнитура која тако дубоко, темељно и искрено мрзи и презире сопствени народ.

Samo ti pisi, ni 5 miliona ovakvih citata nece pomoci da od nove godine plata ne bude 500 eura 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ђорђе Р рече

Зашто браво?

Показали су да не знају да воде спољну политику. Инсистирају на укидању царине, а не и војске.

Секта пева о дипломатској победи. Каква победа? Јел наложено КФОР-у да расформира војску? Није. Јел наложено да се формира заједница српских општина? Није.

Vođa rekao da je zadovoljan rezultatima sednice SB UN... voleo bih da mi neko od njegovih simpatizera objasni koji su tačno rezultati ove sednice? Ameri i Englezi rekli da je sve to u vezi sa vojskom Kosova u redu... Francuzi rekli da je u redu samo nije baš sjajan momenat...

Цитат

Очигледно да секта не зна да заштити српску ствар на КиМ. Укидање такса ће прогласити својом победом, а заузврат ће Приштина добити још неки уступак.

Već se je jasno i koji ustupak... ranije smo govorili da ćemo nastaviti dijalog kada se formira zajednica srpskih opština... a sada ćemo nastaviti dijalog kada se ukinu takse i odluka o vojsci (ZSO nebitan)... sjajan rezultat... tipično vučićevski...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС.

Вољена Браћо и Сестре у ГОСПОДУ НАШЕМ СПАСИТЕЉУ,

да цитирам део Јеванђеља по Јовану:

7 Пошто су га и даље испитивали, он се усправио и рекао им: „Ко је од вас без греха, нека први баци камен на њу.” 8 Затим се поново сагнуо и наставио да пише по земљи. 9 Кад су то чули, почели су да одлазе један за друг им, почевши од старешина. Исус је ос тао сам са женом која је била у средини. 10 Усправивши се, Исус ју је упитао: „Жено, где су они који су те тужили? Зар те нико није осудио?” 11 Она је одговорила: „Нико, господине.” А Исус јој је рекао: „Ни ја те не осуђујем. Иди и од сада више немој чинити грех.” 12 Исус им се поново обратио: „Ја сам светлост света. Ко за мном иде, неће ходити у тами, него ће имати светлост живота.”

Опростите мени грешном.

•  
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Slobodan Milošević рече

ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС.

Вољена Браћо и Сестре у ГОСПОДУ НАШЕМ СПАСИТЕЉУ,

да цитирам део Јеванђеља по Јовану:

7 Пошто су га и даље испитивали, он се усправио и рекао им: „Ко је од вас без греха, нека први баци камен на њу.” 8 Затим се поново сагнуо и наставио да пише по земљи. 9 Кад су то чули, почели су да одлазе један за друг им, почевши од старешина. Исус је ос тао сам са женом која је била у средини. 10 Усправивши се, Исус ју је упитао: „Жено, где су они који су те тужили? Зар те нико није осудио?” 11 Она је одговорила: „Нико, господине.” А Исус јој је рекао: „Ни ја те не осуђујем. Иди и од сада више немој чинити грех.” 12 Исус им се поново обратио: „Ја сам светлост света. Ко за мном иде, неће ходити у тами, него ће имати светлост живота.”

Опростите мени грешном.

•  

Ne kaki. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Налетех управо на неког робота што је научио да слика. Не знам да ли и ви у овом роботовом портрету видите исто што и ја?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, АлександраВ рече

Мртва трка, ту су негде, деле прво место, заједно са маршалом. Сву ту владавину њихову видим само као континуитет тираније, који за нас траје седамдесетак година. 

Meni su gori najmanje utoliko sto ovi sad uzimaju to rugacko oblicje "dobra", i visestruko zagorcuju jedno vec sasvim kompletno zlo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, АлександраВ рече

Слажем се да је континуитет и да су сви они једно велико зло, али заиста не могу да се отмем осећају да су ови најгори икада. Не знам зашто то осећам, али осећај је врло врло јак. Тито је био типична диктаторска мафија, Милошевић поремећени психопата, Јул једна јединствена и екстремна бизаро епизода у историји Србије, ДОС и све што је из њега испало мафија, лопурде и белосвеске барабе... Ал ови су... Не знам, отимају ми се дефиницији. Све ово преходно и нешто ново много, много уврнуто.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Слажем се да је континуитет и да су сви они једно велико зло, али заиста не могу да се отмем осећају да су ови најгори икада. Не знам зашто то осећам, али осећај је врло врло јак. Тито је био типична диктаторска мафија, Милошевић поремећени психопата, Јул једна јединствена и екстремна бизаро епизода у историји Србије, ДОС и све што је из њега испало мафија, лопурде и белосвеске барабе... Ал ови су... Не знам, отимају ми се дефиницији. Све ово преходно и нешто ново много, много уврнуто.

Ono što mene najviše brine kod ovih je što ne umeju da kradu. Kradu veoma otvoreno i glupo, tako da nema šanse da ne zaglave robiju čim siđu sa vlasti... samim tim neće nikad mirno sići sa vlasti.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ono što mene najviše brine kod ovih je što ne umeju da kradu. Kradu veoma otvoreno i glupo, tako da nema šanse da ne zaglave robiju čim siđu sa vlasti... samim tim neće nikad mirno sići sa vlasti.

Ма ОК, све то стоји и може се до сутра анализирати. Један другар мисли да им је идеја да све исцеде и онда побегну с парама ко они квази банкари деведесетих.

Али оно што сам хтео да кажем је да ниједна претходна власт није чинила да се толико осећам као да сам у лудници. Невероватно суреално. Јесу и деведесетих имали сличну причу с тадашњом ТВ бастиљом, али некако је била очигледнија будалаштина за врло прецизно одређену циљну групу. Ови су то раширили на читаво друштво, на млађе људе, на готово све медије. Направили су један бизарни ријалити од целог друштва, од свакодневног живота. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...