Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 1 минут, БанеЛ рече

Наравно, али треба пазити и на заставицу. Ово су сад брзопотезне партије шаха. 

Šta, tik-tak, biološki sat? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Šta, tik-tak, biološki sat? 

И на мушко и на женско, да не не викају деца са деда и баба. Кое да праимо? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

И на мушко и на женско, да не не викају деца са деда и баба. Кое да праимо? 

Pravi brate, ko ti brani. :D

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasenka рече

svaka imalo mudra žena će želeti da se ostvari kao majka. Bogorodici podražavati kroz devstvo, ili kroz majčinstvo ništa lepše nema. 

Vegeta? Neša? Ko li je ova Ljubičica...?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Vegeta? Neša? Ko li je ova Ljubičica...?

Ziva je, nije trol.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasenka рече

pobijaš samog sebe. zar to nije suprotno. bez divljenja će teško da se oženiš. svako kad se zaljubi je poeta dok deli komplimente ili se lepo smeši. ne treba da piše pesme. bićeš ti dobar tata . traži neku mladju. ima još vremena da podigneš nove lazareviće. 

Nacke, zavisi sta zelis. Komplimente mogu da delim samo kada upoznam devojku, ili udjemo u vezu jer ih dajem sto stvarno tako osecam.

Ako mi verujes cim mi neko pocne deliti komplimente ili se postavi previse blizak a tek se upoznajemo odmah upalim receptore za opasnost.

Uvek pocnes neku opustenu pricicu pa tek onda kada zaista shvatis da ti se neko svidja delis komplente. ?

Cure se loze na te komplimente, ali ako ti neko olako dreli komplimente zar nece to raditi svima? 

Ja ne zelim da se zaljubim, ja zelim devojku da zavolim, da pocnem vremenom da joj se divim i udeljujem komplimente, cak se trudim da budem iskren i ako svi kazu da to nevalja.

Ne zalim da se devojka zaljubi u mene vec da me zavoli, i da me voli sa vrlinama i manama.

I ja volim osobe sa lepim osmehom. ?

Ne znam videcemo, mladje je uvek sladje, punije energije, manje ima repova i razocarenja. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Nacke, zavisi sta zelis. Komplimente mogu da delim samo kada upoznam devojku, ili udjemo u vezu jer ih dajem sto stvarno tako osecam.

Ako mi verujes cim mi neko pocne deliti komplimente ili se postavi previse blizak a tek se upoznajemo odmah upalim receptore za opasnost.

Uvek pocnes neku opustenu pricicu pa tek onda kada zaista shvatis da ti se neko svidja delis komplente. ?

Cure se loze na te komplimente, ali ako ti neko olako drli komplimente zar nece to raditi svima? 

Ja ne zelim da se zaljubim, ja zelim devojku da zavolim da pocnem vremenom  da joj se divim i udeljujem komplimente, cak se trudim da budem iskren i ako svi kazu da to nevalja.

Ne zalim da se devojka zaljubi u mene vec da me zavoli, i da me voli sa vrlinama i manama.

I ja volim osobe sa lepim osmehom. ?

Ne znam videcemo, mladje je uvek sladje, punije energije, manje ima repova i razocarenja. ?

zar ti nisi zaljubljive prirode ? :) jesi našo nekog da piše umesto tebe ? :coolio: pa ti laskaš skoro svakoj. priznaj. ;) kak ćeš da zavoliš ak se ne zaljubiš ? uf. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasenka рече

zar ti nisi zaljubljive prirode ? :) jesi našo nekog da piše umesto tebe ? :coolio: pa ti laskaš skoro svakoj. priznaj. ;) kak ćeš da zavoliš ak se ne zaljubiš ? uf. 

Izbegavam dopisivanje dok ne stupim u vizuelni kontakt. Dopisivanje bez kontakta je gubljenje vremena, za mene jer imam lose iskustvo sa time, a i nisam nesto bio zaintetresovan za dopisivanje jer sam izlazio sa tom curom iz postovanja prema njoj. Nacke, ja imam 34 godine i valjda bi trebao da znam sta zelim. Ne laskam, laskam samo ako zaista to osecam. A ti devojcice, laskas li ti svakome??

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Izbegavam dopisivanje dok ne stupim u vizuelni kontakt. Dopisivanje bez kontakta je gubljenje vremena, za mene jer imam lose iskustvo sa time, a i nisam nesto bio zaintetresovan za dopisivanje jer sam izlazio sa tom curom iz postovanja prema njoj. Nacke, ja imam 34 godine i valjda bi trebao da znam sta zelim. Ne laskam, laskam samo ako zaista to osecam. A ti devojcice, laskas li ti svakome??

laskanjem se čovek baca u gordost. trudim se da ne laskam. nimalo romantično. nemoj da gubiš vreme. daleko je bosna. 

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasenka рече

laskanjem se čovek baca u gordost. trudim se da ne laskam. nimalo romantično. nemoj da gubiš vreme. daleko je bosna. 

Nacke, opusteno nisam ja bas za neka poznanstva, ali bih rekao da si divna devojka i vredna svake paznje .?

A ko kaze da bih ja isao za Bosnu? Ja bih tebe doveo u Ks. ?

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Liga Džentlmena рече

Ziva je, nije trol.

Je l je znaš? 

Svako je trol dok se ne pokaže suprotno :kriminalac:

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/stalin.jpg

stalin.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Natasa. рече

Je l je znaš? 

Svako je trol dok se ne pokaže suprotno :kriminalac:

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/stalin.jpg

stalin.jpg

Znaci i ti si trol. Pa sumnjao sam.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Liga Džentlmena рече

Znaci i ti si trol. Pa sumnjao sam.

To je pravilno razmišljanje, svi su sumnjivi dok se ne pokaže suprotno! :dedica:

Zezanje na stranu, master trol ovog foruma, pored Neše, je nalog pod imenom Miriam. Stariji članovi se sećaju kako nas je sve zavrnula, tačnije zavrnuo :smeh1:. Miriam se predstavila kao prelepa žena, doktorka, udata za sveštenika, svi se naložili, kad ono-lik skinuo sa neta sliku neke makedonske manekenke i složio priču :)). Ligo, ne da je to lepa žena, muškarci nisu mogli da se pomire da ih je neko istrolovao, skandal izbio :)).

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/9215-miriam-r-ميريام/

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Natasa. рече

To je pravilno razmišljanje, svi su sumnjivi dok se ne pokaže suprotno! :dedica:

Zezanje na stranu, master trol ovog foruma, pored Neše, je nalog pod imenom Miriam. Stariji članovi se sećaju kako nas je sve zavrnula, tačnije zavrnuo :smeh1:. Miriam se predstavila kao prelepa žena, doktorka, udata za sveštenika, svi se naložili, kad ono-lik skinuo sa neta sliku neke makedonske manekenke i složio priču :)). Ligo, ne da je to lepa žena, muškarci nisu mogli da se pomire da ih je neko istrolovao, skandal izbio :)).

https://pouke.org/forum/index.php?/profile/9215-miriam-r-ميريام/

E upoznao sam dosta osoba ovde na forumu, cak su mi neke ostali prijatelji i drage su mi. Primio sam se samo na jednu sa foruma. Al ona nije bila trol. Tj video sam je uzivo al nisam je prepoznao. Tek kad sam dosao ciku i pogledao njenu sliku skontao da je ona zaista. Tako da od sad samo video cat. ??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...