Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 17 часа, Liga Džentlmena рече

pa ja ocu se zenim a ne da joj se divim. ?

To ostavljam vama boemskim dusama. Ja bre ocu tata da budem, nemam vremena vise za zafrkanciju. ?

pobijaš samog sebe. zar to nije suprotno. bez divljenja će teško da se oženiš. svako kad se zaljubi je poeta dok deli komplimente ili se lepo smeši. ne treba da piše pesme. bićeš ti dobar tata . traži neku mladju. ima još vremena da podigneš nove lazareviće. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Smaragdni kamičak рече

Naravno, bitno je da se zna da li oboje žele decu. Ali ako ti neko na početku kaže "oš mi rađat decu, meni treba naslednik", onda stekneš utisak da mu treba samo tvoja jajna ćelija. Ili nečija. Samo da je u funkciji.

svaka imalo mudra žena će želeti da se ostvari kao majka. Bogorodici podražavati kroz devstvo, ili kroz majčinstvo ništa lepše nema. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasenka рече

svaka imalo mudra žena će želeti da se ostvari kao majka. Bogorodici podražavati kroz devstvo, ili kroz majčinstvo ništa lepše nema. 

Viola odorata...ne lupaj...ili ne troluj :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasenka рече

Ti bi za Boga da se udaješ?E pa ne može,poligamija je zabranjena na nebesima,mada ko zna,Bog mož to uvek da promeni,kod njega nema demokracije :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Heraklit рече

Ti bi za Boga da se udaješ?E pa ne može,poligamija je zabranjena na nebesima,mada ko zna,Bog mož to uvek da promeni,kod njega nema demokracije :smeh1:

može. monahinje su neveste Hristove. nisam tako plitko razmišljala. misli kak oćeš. htela sam reći da možeš biti majka il monahinja. svako dobro. srećan praznik.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasenka рече

traži neku koja je čitala o. pavla gumerova. ako prihvata ono što piše lako ćeš sa takvom. mada. ako ti to prihvataš. 

Ja ga nisam citao pa ne znam sta pise tamo. ? Ma ne mora nista da cita, bitno je da cita i razume to sto pisem i da se trzi istim ciljevima, da se kapirate.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasenka рече

sluge Božije. nemoj da si konzerva. nit bukva. otvori srce malo za nekog ko ne misli isto ko ti. ;)

Hm zar nije cela Crkva nevesta Hristova,i zar nismo svi onda braća i sestre u Hristu,deca Božija?Evo otvorih si srce,i tako mi kaže ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasenka рече

Ali ne sa svakim, ili prvim koji joj priđe i pita za pristanak. A i ne mogu sve žene da se ostvare kao majke. 

• Свиђа ми се 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Ali ne sa svakim, ili prvim koji joj priđe i pita za pristanak. A i ne mogu sve žene da se ostvare kao majke. 

mogu da usvoje dete. ne čini majkom samo ako rodiš. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Smaragdni kamičak рече

Ali ne sa svakim, ili prvim koji joj priđe i pita za pristanak.

Наравно, али треба пазити и на заставицу. Ово су сад брзопотезне партије шаха. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...