Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

1 hour ago, Ana B. рече

Ona stvarno želi brak, a on samo priča o tome :tongue:

https://dai.ly/xf57i6

Da,da nesto mi to poznato. :D  Izgleda nasla muza cim je nema da trazi. :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

" Kad prilazis devojci, prilazi im kao prijatelju ili sa namerom da budete prijatelji a ne sa namerom da je ozenis. Jer kako mozes da je ozenis ako sa njom ne mozes pricati ili provoditi vreme kao prijatelji ?"

O. Jovica.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

"Nezrele ličnosti su često nametljive, sklone kritikovanju drugih ljudi, stalno su nezadovoljne i uvek lako povredljive, ljubomorne su i zavidljive. Svi ljudi, doduše, nose duboko u sebi ljubomoru i zavidljivost, pitanje je koliko im vremena treba da ih prepoznaju. Prvi korak je, dakle, prepoznati da smo ljubomorni i zavidljivi. Drugi korak je moći prihvatiti dobronamernu kritiku. Treći, boriti se protiv ovih mana, što je najteže. Četvrti - istrajati".

V. Jerotic.

Подели на овим сајтовима

Ајде сви реално размислите. Све, али буквално све, је заједничко за све мушко-женске односе и за све остале односе. Све, осим једне ствари. 

Морати бити пријатељи, каже Јовица. Па наравно, открили сте топлу воду. Ако нисте пријатељи, не можете живети заједно. Али пријатељи сте и са свим осталим пријатељима и мушким и женским. Нема ничег магично посебног у пријатељству између мужа и жене осим што је можда јаче ако је све у реду у браку, јер проводе много времена заједно.

Морате имати нешто заједничко, теме за причање итд. Наравно, али зар и то не важи за све пријатеље и мушке и женске? Сигурно да се не бисте дружили с неким с ким немате ништа заједничко и теме за разговоре.

Наставите листу и доћи ће те до тога да је буквално све што ћете написати применљиво на све односе између људи који су у вашим животима, не рачунајући односе родитеља и деце који су суштински другачије природе од свега осталог.

Која је једина ствар која је специфична за однос са особом с којом сте у вези или у браку? Па секс и сексуална привлачност. Реално, људи моји. Ако тога нема, то је онда неки облик пријатељства, уговор ради дељења животних трошкова и подизања деце итд. За то вам и не требају којекакве философије, него добар осећај за бизнис. Ал ако није тако, а верујем да ви не бисте волели да вам буде тако, онда морате да научите да сексуално освојите ту особу. Ја кажем жену, јер ја сам мушкарац и могу из искуства да се обраћам једино мушкарцима. Сигурно је да је некако слично и у обрнутом смеру, ал мало компликованије јер је женама далеко лакше да сексуално освоје мушкарца, па имају већи, те с тога компликованији избор. Ми мушки морамо да научимо како. А то се може научити. 

Autor Juanito.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena отац Јовица има лепу куму, веома је лепа, побожна и није "преподобна". Може да вас упозна када будеш следећи пут ишао код њега:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, ronin рече

@Liga Džentlmena отац Јовица има лепу куму, веома је лепа, побожна и није "преподобна". Може да вас упозна када будеш следећи пут ишао код њега:D

Nisam znao za to. Ti znas ko je otac Jovica??

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Nisam znao za to. Ti znas ko je otac Jovica??

Imao sam prilike da ga upoznam, kao i njegovu kumu:D

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

On 16.12.2018. at 13:04, Liga Džentlmena рече

" Kad prilazis devojci, prilazi im kao prijatelju ili sa namerom da budete prijatelji a ne sa namerom da je ozenis. Jer kako mozes da je ozenis ako sa njom ne mozes pricati ili provoditi vreme kao prijatelji ?"

O. Jovica.

Школски пример friend zone-a у најави. :)))

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

On 28.10.2018. at 19:44, Liga Džentlmena рече

Ова тема је отворена са намером да се обавештавају форумаши, који желе да нађу свог животног сапутника, на молебанима које организује наша црква. 

Šta će vam ta muka u životu :smeh1:?

I još se molite za to :)).

#malošale :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Šta će vam ta muka u životu :smeh1:?

I još se molite za to :)).

хоће људи да се подвизавају, шта им ти браниш да постану свеци тј. мученици за живота :) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

хоће људи да се подвизавају, шта им ти браниш да постану свеци тј. мученици за живота :) 

E nek' im je sa srećom :dobro:!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...