Jump to content

Ко стварно жели брак а ко само да прича о томе?

Оцени ову тему

Flojd

Препоручена порука

пре 20 минута, Liga Džentlmena рече

Gospode, treba mi neko ko ce srce da mi ispuni radoscu, a dusu mirom.Treba mi osoba koja ce biti najbolja za mene i ja za nju. 

Ja izgovorih molitvu, a da li ce biti uslisena...  ne_shvata

Ligo ajde da glumimo par da palimo malo forumase :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ana B. рече

Ligo ajde da glumimo par da palimo malo forumase :D

Da glumimo da smo mi taj par??

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Da glumimo da smo mi taj par??

Ja sam za, i onako su nas spajali na nekoj temi, samo smo trebali da se dogovorimo tajno a ne ovako javno. ??

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Kada sam pricao sa o. Jocom o potrazi za pravom osobom on mi je rekao ovo: " Када год сам тражио девојку какву желим, Бог ми је послао такву и ја сам био незадовољан, не могу да је разумем и да је заволим. И ја кажем једног дана, Боже пошаљи ми најбољу за мене, ја желим ту а ти ми пошаљи најбољу. И одем у цркву и тамо угледам своју садашњу жену. Нисмо ни реч проговорили а осетио сам да је она права."

"А како ћу знати да је то она права или најбоља за мене?"

"Па просто, биће ти довољно да је она само ту, крај тебе, нећеш осећати потребу ни за каквим контактом, само да је ту." 

" А оче, ја сам сад страственији и не могу ја тако да се суздржавам око свега. А шта тад?"

"Са том најбољом за тебе, нећеш имати  проблема да нађеш заједнички језик, увек ће те моћи око свега да се договорите."

Мени је ово било довољно.

Да напоменем само да имају још и четворо деце.

Подели на овим сајтовима

U braku je odlučujuće i presudno to što muž i žena imaju u sebi a ne to kako izgledaju ili koliko su imućni i bogati i šta imaju na sebi, kako se "moderno i in" oblače. U show Jana Krausa je ove godine bio mladić, Slovak, inače istudirani ekonomista koji je osvojio prvo mjestu u svijetu za najljepše muško tijelo  na planeti Zemlji u takmičenju za Mister Supranational za 2017 godinu a o njemu niko ništa ne zna niti je iko kad šta čuo. On to objašnjava tim da je Slovak koji živi u Češkoj pa češka medija valjda iz zavisti i ljubomore neće pisati članke o njemu, to su mu negdje čak doslovno i rekli da neće valjda pisati članke u češkim novinama o tamo nekakvom šampionu Slovaku (to oni imaju slično - takav rivalitet medju sobom kao Srbi i Hrvati) a u Slovačkoj ga opet niko ne poznaje i niko ništa nije čuo o njemu jer tamo ni ne živi - živi i radi u Pragu u Češkoj a sada se želi posvetiti biznisu sa restaurovanjem tj. obnavjanjem starih kuća i stanova. Inače tamo se daju dvije nagrade, za ukupni dojam u konačnom plasmanu je osvojio četvrto mjesto ali za tjelesni izgled tj. ljepotu tijela prvo mjesto u svijetu, zato ima te dvije plave pobjedničke trake na videu na sebi. A mladim kandidatima na svadbu, mladoženjama je to pouka da ni to najljepše tijelo u svijetu nije od presudnog značaja za traženje životne partnerke. Izgled dakle nije nikakvom preporukom ili garancijom uspjeha u traženju buduće supruge, nevjeste i bračne sreće. Možete imati to najljepše tijelo na svijetu a svejedno niko o vama ništa ne bude znati niti će to koga mnogo nešto baš zanimati (kao ni za tog slovačkog šampiona iz ove priče uostaom što niko nije znao niti se ko o njega interesovao). I da se radije koncentrišu na to što imaju u sebi a čim bi mogli zainteresovati svoju buduću ženu, na te svoje vrline, karakterne prednosti, unutrašnje i duhovne, ljudske kvalitete nego na to kako izgledaju i koliko su in sa odjećom i najaktualnijim modnim trendovima. Sve je to prolazno i nebitno a sreća u braku stoji na nečem sasvim drugom.

:) 

"Vi ste šampion svijeta s tim nabildanim tijelom i niko vas tu ne poznaje a mene sa ovom mojom trbušinom zna svako" - kaže mu Jan Kraus, domaćin šoua, inače poznati češki glumac. A kad je Kraus stavio sebi na ramena tu njegovu pobjedničku traku, Tomaš Klus, poznati češki tj. moravski muzičar i pjevač (taj mladi na kauču sasvim lijevo s tortom, bio mu tada na dan snimanja  emisije rodjendan) mu je rekao da s tim, s tom trakom na sebi izgleda kao rabin. :D 

migajdo_25022083_144284926287123_2456645

Sa ostalim takmičarima o titul najljepšeg muškarca planete.

S dalšími soutěžícími o titul nejkrásnějšího muže planety.

Izvor: https://tinyurl.com/ycrt243e

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Zayron рече

Fizicki izgeld jeste bitan. To je ono sto nas privuce prvo, ko kaze da nije verovatno laze. 

Za ulazak u vezu - brak je potrebno da se makar malo svidite fizicki jedno drugom i da se kapirate i imate slicne poglede na zivot. Ostalo se vremenom iskristalise.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Liga Džentlmena рече

Fizicki izgeld jeste bitan. To je ono sto nas privuce prvo, ko kaze da nije verovatno laze. 

Za ulazak u vezu - brak je potrebno da se makar malo svidite fizicki jedno drugom i da se kapirate i imate slicne poglede na zivot. Ostalo se vremenom iskristalise.

Naravno da je bitan, no, svijet je danas prepun takvih (razvedenih ili pred razvodom) koje je baš taj fizički izgled o kojem ti sad  tvrdiš da je bitan grdno u životu prevario, u tom smislu si u pravu, nažalost! Bitan jeste ali bolje se ne osloniti samo na njega!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Zayron рече

Naravno da je bitan, no, svijet je danas prepun takvih (razvedenih ili pred razvodom) koje je baš taj fizički izgled o kojem ti sad  tvrdiš da je bitan grdno u životu prevario, u tom smislu si u pravu, nažalost! Bitan jeste ali bolje se ne osloniti samo na njega!

Ali je bitan da te privuce, znas vec. Karakter je ono sto te zadrzava blizu te osobe. Jel bolje receno ovako. ?

Подели на овим сајтовима

Jelo osvecenje u Crkvi Svete Troice u Mudrakovcu.

46501490_10215367112163530_8312334663632814080_n.jpg

46881357_10215367111083503_4856015498032185344_n.jpg

46883799_10215367111603516_1201328401667850240_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Помоз Бог! Данас, 30.новембра, се празновао СВЕТИ ГРИГОРИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ, НЕОКЕСАРИЈСКИ. Светом Григорију се можемо молити у вези решења било каквог ДУГА (кредити, зеленаштво...  било да ми дугујемо или нама дугују). СВЕТИ ГРИГОРИЈЕ НЕОКЕСАРИЈСКИ, моли БОГА за нас грешне! 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Smaragdni kamičak рече

Ja gledah levo, pa gledah desno kad ono eno je. ??

Подели на овим сајтовима

"Ako shvatis da ti nesto ne ide u zivotu prvo trazis  gresku u sebi, ( vaspitanje, usvojeni modeli ponasanja itd) znaci krenes da radis na sebi, e kad je nadjes potrudis se da je otklonis a onda istes od Boga sta ti treba. Istes ono sto je najbolje za tebe, ali bukvalno: " Gospode posalji mi najbolju za mene, Gospode neka mi se desi ono sto je najbolje za mene, Gospode daj mi najbolji posao za mene". I prepustis se volji Bozijoj. Vidis kako je lako, al nije lako biti hrabar." o. Jovan

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...