Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 29 минута, GeniusAtWork рече

Из ког ли сте ви цртаног филма људи изашли

Сер Џордан и снебивљива аждаја која прождире Западну Цивилизацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 38 минута, Natasa. рече

Ali si i dalje mlad i daleko od konjine 40+. 

Клинке јуре доста старије. Зашто је то тако, не знам. Биологија ваљда. Паре тешко јер у тренутку кад га стартују, тешко могу да знају колко “коњина” има пара, ал је очигледно да је бар 15 година старији од њих...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Клинке јуре доста старије. Зашто је то тако, не знам. Биологија ваљда. Паре тешко јер у тренутку кад га стартују, тешко могу да знају колко “коњина” има пара, ал је очигледно да је бар 15 година старији од њих...

не знам, то им ваљда ствара неку илузију сигурности, виде очинску фигуру.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

не знам, то им ваљда ствара неку илузију сигурности, виде очинску фигуру.

Ма јуре и за једнократни секс. Добро, вероватно не оне холивудске варијанте од триЈес година разлике, ал да клинке од 18-19 јуре мушке од 30+ је доста заступљено. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Šta ja znam, meni se to nikad nije sviđalo. Žao mi tih klinki, deluje mi kao da su zakinute za mladost u toj žurbi da odrastu.

Подели на овим сајтовима

Ал мени смешан овај Василије колико је он компресовао цео живот у двадесете, па му сад катастрофа кад клинке од 18 јуре њега од 24 ил колко већ, а при том му жене од 30 већ маторе. То је све практично скоро па генерација кад се узме у обзир цео живот. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Šta ja znam, meni se to nikad nije sviđalo. Žao mi tih klinki, deluje mi kao da su zakinute za mladost u toj žurbi da odrastu.

Или су у том добу одрасле мало више него мушки им вршњаци, па од њих не могу да добију то за чим жуде...

Подели на овим сајтовима

Лепо смо почели: љубав... секс... брак... остала су још само деца па да затворимо тему 12:smeha:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ronin рече

Лепо смо почели: љубав... секс... брак... остала су још само деца па да затворимо тему 12:smeha:

Svih tema se dohvatismo, i nista ne bi od zenidbe i udadbe.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

Баци се на посао са речи на дела удри :)

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Или су у том добу одрасле мало више него мушки им вршњаци, па од њих не могу да добију то за чим жуде...

Jbt došla sam u godine kad sam sa 20 moje sadašnje vršmjake gledala kao matore drtine :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Jbt došla sam u godine kad sam sa 20 moje sadašnje vršmjake gledala kao matore drtine :smeh1:

Па можда је то било погрешно? Ја их никад нисам тако гледао. А кад дођеш у те године, потпуно ти је јасно да ниси матор, него само зрелији, паметнији и са нешто слабијим телом, а и то не обавезно. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Mali Marko рече

Баци се на посао са речи на дела удри :)

Да бре. Испадосмо ми празнословци криви што се они не жене и не удају. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Па можда је то било погрешно? Ја их никад нисам тако гледао. А кад дођеш у те године, потпуно ти је јасно да ниси матор, него само зрелији, паметнији и са нешто слабијим телом, а и то не обавезно. 

Well I do know that now :smeh1:.

I to za telo nije nužno. Vala šta sve mogu da povučem sad, čini mi se da me sa 20 mrzelo.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...